@Fenix83

Lid van Campercontact sinds 2018

We verbleven in het hoogseizoen, heel mooi en fantastisch uitzicht op het meer. Geen sterke punten.

Zijn verschillende keren geweest en altijd positieve ervaringen. Zeer grote camping met verschillende diensten. Het is niet de top, maar waar voor uw geld is erg handig.

We zijn in de zomer van 2017 geweest, een uitstekende positie om het leven van de zee te maken. Zeer aardige eigenaars. De ochtendwandeling met typische producten een beetje duur. Land een beetje afstandelijk maar haalbaar te voet.

Heel dicht bij het centrum, maar zeer slechte positie omdat het te dicht bij de rails staat. Treinen storen niet.

Persoonlijk vond ik het niet leuk. Aan het einde is een grote parkeerplaats voor campers met elektriciteit betaald. Het is niet altijd geëgaliseerd. Positieve opmerkingen: uitstekend uitgangspunt voor aangename wandelingen, erg rustig 's nachts. Uitstekende busdienst. Als je wilt kun je brood en croissants reserveren. Prijs te hoog.

Zeer ruim gebied. Uitstekend om te wandelen of fietsen. Ruime en goed onderhouden ruimtes. Speelruimte voor kinderen.

Zeer spartaans gebied met verschillende plaatsen. Zeer positieve ervaring aangezien het laagseizoen de ruimtes erg groot waren. Onvoldoende en te gedateerde installaties.