@Fennic
- 2010

- Fiat TEC T722
- 2015
Juli 2026
Prima camping 30 euro inmiddels voor verblijf met camper all-inn. Sanitair is vrij nieuw en ziet er perfect uit. Bij betalen krijg je codes voor toegang. Betalen in restaurant waar je prima kan eten voor een goede prijs. Je mag zelfs gebruik maken van de sauna. Na een paar dagen off-grid was het heerlijk vertoeven hier.
Sitecode: 197069
Top plek waar alles inclusief is en in nieuwstaat. Voor de camper is er alles lozen toilet, vuil water en afval. Water laden etc. Aardige beheerder die ons zelfs voorzag van kampvuur hout. Wij verbleven er twee nachten op onze reis door de Baltische Landen.
7 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

7 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Sitecode: 196963
Sitecode: 196301
Wij hebben hier een nacht gestaan. 15 euro voor een plek met stroom. Verder geen voorzieningen. Voor 10 euro p.p. kun je een ontbijt nemen. Hier hebben wij geen gebruik van gemaakt. Goed voor een nacht.
Vanuit Warschau hierheen gereden. Mooie plek aan het meer. Aantal plekken kun je gratis gebruik maken van stroom. Plek genoeg als je zelf voorzienend bent. Wij hebben een prima pizza gegeten die je op deze plek vanuit een mobiele pizzeria ter plaatse kon bestellen.
Het is wat het is. Wij kozen deze locatie om Warschau stad te bezoeken en verbleven 2 nachten. Ideaal. De fietspaden zijn perfect hier en voor verblijf prima. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het sanitair wat er wel is. Stroom en water kun je pakken. We betaalden 38 euro per nacht dus het voldeed aan het doel wat wij hier hadden. Ben je de luxe van een camping in Nederland gewend, dan vooral wegblijven hier.