@FerWilLamm
- 2023
Prachtige gelegen camping met hele hete douches! Alleen de prijs is wel wat om hoog gegaan 20,80 per nacht met twee personen!
Camperplaats op een ydillische plek naast een ski spring schans en een ijshockey hal, hoog boven op een berg! Alleen de tocht er naar toe was al mooi. De betaal app die er aangegeven staat doet het niet. Bij de ijshockey hal zit een restaurantje en daar kun je betalen. Wij betaalden 17,50 franc.
Prachtige plek, met uitzicht op het vliegveldje. De plek en de stroom zijn helemaal gratis. Je betaalt wel voor drinkwater en voor het legen van toilet en grijs water allebei een euro. Het drinkwater deed het helaas niet.
Parkeerplaats drie bovenaan de heuvel is waar de campers mogen staan en de plaatsen zijn prima. Het is er netjes en stil. Voor degenen die dat willen is er stroom, kosten 2 euro voor 4 uur stroom. 2 Euro is dan het minimumbedrag. Dat vonden wij veel, maar we hebben het ook niet nodig. Beneden aan de heuvel is er van alles te doen en de supermarkt ligt op ongeveer 500 meter en was prima te lopen.
Prachtige plaats. Alle voorzieningen zijn inclusief en voor de 16 euro kregen we ook kaartjes voor gratis openbaar vervoer! Ook een kaart van de omgeving en een boekje met wandelroutes kregen we zo mee. Er is een openbaar toilet in het stadhuis dat altijd open is.
Wat een prachtige plek is dit. De camperplaats is aan de kant van de weg en dat is het gelijk het enige minpuntje! De eigenaar is zeer vriendelijk en sprak ons in goed Engels aan. Wat deze plek uniek maakt is het geweldige uitzicht over een heel brede vallei. Wij betaalden 25 euro inclusief stroom!
Sitecode: 12052
Geweldig deze plek!! Voor alleen de prijs van 3 franc of euro per persoon aan toeristen belasting mag je hier staan en de stroom en het water is verder gratis. De belasting betaal je via een qr code als je Zwitsers bent of bij de toeristen informatie. Die is bij het gemeentehuis boven op de berg.
leuke kleine camping met prima sanitair en voorzieningen. prijs is alleen anders dan wat er in de app wordt aangegeven. wij betaalden, met elektriciteit 24 euro voor een nacht. 4 euro voor de stroom! en pas op als je aankomt tijdens de lunchtijd dan is de receptie niet open!
Wat een prachtige plek. De mooie stad Trier op loopafstand (30 min). Het Camping card systeem vonden wij ingenieus. Je kunt de card tot €10 opwaarderen. Daarvan betaal je de douche en de stroom. Voor de WC is het een sleutel. Ik had er €10 op gezet, daar alleen stroom van betaald. Bij het afrekenen stond er nog ruim €8 op en dat werd automatisch afgetrokken van de prijs voor twee nachten. Heel makkelijk eigenlijk!
Wij kwamen op Hemelvaartsdag rond een een uur of twaalf, half een aan en toen was de Camperplaats officieel al vol. De beheerder wilde ons echter geen nee verkopen en is gaan kijken waar we er nog tussen konden. Superfijn. Daarna heerlijk de stad in geweest. De prijs voor het staan is zeer goed, stroom is iets aan de dure kant, kost 5 euro. Het is een stil jachthaventje en we hebben een rustige nacht gehad! Bedankt voor deze Camperplaats!