@Ferda007
Zeer mooie rustige ligging naast wijnkelder. Zeer vriendelijke eigenaar. uitstekend wijnproeverijprogramma. Barga-stad met diverse bars en restaurants ligt op loopafstand. er is een mogelijkheid om pizza te bestellen met levering direct aan camperplaats. Sanitaire voorzieningen zijn klein maar schoon en voldoende. Warme douche voor twee 2 EUR is voldoende.
Parkeerplaats in het centrum van de stad met het openbaar vervoer. Niet ontworpen voor campers, de plaatsen zijn vrij kort. Ik moet op drie plaatsen geparkeerd met een 7,4 m lange camper. Gelegen naast park. Bar, cafe, restaurant in de volgende straat. Parkeren moet worden betaald met munten 1,2 € per uur, 8 € per dag. Goed voor overnachting.
Nieuwe plek voor campers met goede voorzieningen. Elektriciteit en water beschikbaar op de meeste plaatsen. Toiletten, douche, droger en wasmachine. Geplaatst naast grote camping. U kunt per dag toegang krijgen tot het kamp voor het gebruik van de attractie zoals zwembad, kamp strand, etc. De prijs is 10 € per volwassene en 5 € per kind. Het openbare strand ligt op loopafstand (900m).
Eenvoudige stadsparkeerplaats. Het was leeg. Tijdens de nacht standaard stadslawaai. Ideaal om te stoppen tijdens het laden van de weg naar het zuiden.