@FerdiReedijk
Augustus 2026
2 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

We zijn ontzettend vriendelijk ontvangen door de jonge eigenaar (kleinzoon van de vorige, inmiddels heel oude eigenaar die wij kenden van vier jaar geleden). We hadden al mailcontact voordat de camping open was. Top! Zijn vriendin gaf bij aankomst perfecte tips voor Praag met onze tieners; buiten de ‘standaard highlights’ om. Heel fijn meegedacht! We hebben een foto toegevoegd met alle prijzen. Wassen? Afgeven en later staat de was gedaan klaar!
heerlijk rustige en betaalbare camping. mooi grasveld waar we zelf een plekje mochten uitzoeken. gloednieuw toiletgebouw wat super schoon was. Wij zijn met 2 volwassenen en betalen 21,- zonder elektra. wij komen hier zeker weer!
2023
Hele vriendelijke eigenaren. Met de kids direct een rondleiding gekregen door de stal. In de tuin mochten we gebruik maken van de schommel, trampoline en boomhut. Er is ook een kleine zandbak. Langs de camper veel ruimte in het veld. De CP is wel vlak langs de weg. Voor ons was dat niet zozeer hinderlijk. Er zijn meerdere supermarkten op nog geen 10 minuten rijden.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

rustige plaats, zeer aardige eigenaar die graag een praatje maakt. hij geeft aan dat de camperplaats in opbouw is en dat hij van plan is ook sanitaire voorzieningen te maken zodra er meer camperaars komen. handig om te weten, dan eigenaar verhuurt caravans en is dus handig met deze techniek! als er meer sanitaire voorzieningen komen zeker 5 sterren waard! maar nu met deze prijs een heerlijk stekkie.
Er staat nergens op een verkeersbord dat je officieel mag overnachten, maar het wordt wel gedaan. Je komt wel op een 'campermenu' op de betaalpalen. Je staat bij het strand met speeltuin en bar. Bij mooi weer kan het druk worden. Wij zijn doorgereden naar de officiële CP aan het Nordstrand. Dat lag iets rustiger en wat ons betreft met een mooier uitzicht. En nog gratis ook!
Mooi uitzicht op de Berzdorfer See. De enige echte CP rond dit meer. Je staat wat hoger op een heuvel. Plek voor ca. 7 campers. Meerdere toiletten; bij de uitgang van de CP en richting het water (alleen overdag open). Verder geen voorzieningen. Beneden aan de CP kun je zwemmen (incl. toezicht). Helder water. Mooie stad Görlitz; op ca. 25 minuten fietsafstand.
Een ruime camping. Heel mooi aangelegde, grote, verhardde camperplaatsen. Enkelen in de schaduw. Vanaf de camping kun je direct verschillende MTB-routes fietsen. Er is een kleine pumptrack op de camping en ook een MTB-winkel en werkplaats. De zwemvijver is leuk, incl. springen van steigers. Er is ook een beachvolleybalveld, tafeltennistafel en speeltuin. Op meerdere plekken kun je een vuurtje stoken.
Overnachten 5 euro, douche/toilet 5 euro, schoon water 1 euro, stroom 1 euro, grijs water en toilet lozen gratis. Wij hebben niet overnacht. Wel loop je vanaf de CP via een paadje direct het bos in. Wandelen met de hond, picknick en weer door. Ideale pitstop. Een plek om te onthouden, ook voor de nacht.