@Fhmaster
- 2023
fijne camping voor korte verblijven, heerlijk rustig! grote plaatsen, sanitair simpel maar schoon. wifi alleen bij receptie. heel erg vriendelijke en positieve eigenaar.
verblijf was prima net als de camperplaats. omgeving is ook erg mooi. jammer dat er per hond 4,50 betaald moet worden en 10,- reserveringskosten en dan ook nog eens extra betalen voor de douche. prijsverhouding is daardoor zoek.
simpel maar doeltreffend, kamperen bij de boer is prima, goede staanplaats, goed sanitair, goed uitzicht. soms heb je gewoon niet meer nodig.
prima camping, voorzieningen prima in orde, mooie omgeving om te wandelen, centrum op 2km lopen.
fijne camping, zeer goed en mooi sanitair, erg goed restaurant. bakker en supermarkt dichtbij, keuze genoeg om te wandelen en fietsen. Tegenover de camping is een honden uitlaatveld.
simpel, goedkoop en netjes. 20 euro p nacht incl stroom, water, camper en honden. goed sanitair. landelijk uitzicht met paarden in overvloed.
fijne camping, fijne eigenaren,broodjes service en een top toilet gebouw. 👍
nette schone en rustige camping. schoon toiletgebouw, goede wifi. aantal toiletten is iets aan de weinige kant ,maar wel ruim. we hadden een verharde plaats,dat is prima ,maar dan kijk je wel direct tegen de buren aan. dat is een keuze en voor ons geen probleem.
nette schone camping , ruimte in overvloed, heerlijk rustig. prima toilet/douche gebouw, voorzieningen zoals WiFi , stroom en water keurig in orde. 10 stappen lopen en je bent in het bos .
heerlijk rustige camping midden in het bos. Toiletgebouw keurig in orde, WiFi perfect, centrum norg op loop afstand