@Fiederelsje
- 1999
vriendelijke receptioniste, toffe plekken met zicht op rivier en bergen met bloesem. keurig sanitair, genoeg ruimte overal. er zijn idd vaste plaatsen, maar zo vroeg in het seizoen nog niet in gebruik en echt niet zoveel dat het storend is.
Sitecode: 19237
geweldige CP!!! leuke stad en prachtige omgeving. het op de CP komen kost wat moeite. je moet lid worden van de Camping-Car- Park organisatie, niet erg, kost wel geld en is niet heel makkelijk in gebruik. maar verder helemaal geen klagen alleen maar genoten!!
net voorbij gereden, is open, stonden campers. zelf niet gestaan omdat we in Turenne al hebben overnacht.
fijne plek om te staan. paar picknicktafels maken het geheel af. rustige omgeving. je loopt zo het dorpje in. jammer dat zo vroeg in het seizoen 'alles' nog dicht is.
Sitecode: 161957
Vandaag naar toe gereden. Er werd hard gewerkt aan het onderhoud van het terrein waardoor het kapot gereden was. erg matige toegangsweg, gedeeltelijk zonder asfalt van de ene kant en als je via de andere kant komt kan dat momenteel niet vanwege wegwerkzaamheden. ook niet echt vlakke plaatsen. Oogt absoluut niet zoals op de fotos helaas. Weggegaan en uit nood bij de Lidl op de parking gaan staan. morgenvroeg iig verse broodjes vlakbij!!
camperplaats is gesloten. de buren waren zo lief ons op hun prive parking te laten staan. je kan daar echter niets en het is achter een gebouw.
op zich geen slechte plaats om te staan. het is een parkeerplaats in de haven, niet meer, niet minder!! jammer dat Brindisi zelf wat tegenviel. we waren er na 1,5 uur wel uitgekeken. mogelijk is het er op een zomerse dag gezelliger
toffe camperplaats. vader en zoon zijn erg vriendelijk. net sanitair. het ligt idd aan de snelweg, maar vanwege het monotone geluid een je daar snel aan. voor ons was het niet storend. Orte is een leuk plaatje en de tourist Office erg behulpzaam, leuke tour ondergronds ook!!!
top plekkie!!! op 5 min fietsen van de stad, je stort je in het verkeer en als je je armen gebruikt komt het helemaal goed. super aardig personeel op de camping. deze is keurig, gebouwen zijn wat ouderwets maar helemaal prima. Rapallo zelf vonden we verrassend, leuk centrum, maar ga vooral achter de boulevard kijken!!!! vanaf hier met de boot naar vele plaatsen, wij vonden het na Portofino prima!!
Fijne en rustige overnachtingsplek. Bakker om de hoek, vlakbij de kerk. Heel erg bedankt voor de gratis elektriciteit en het water!! Er is een Frans toilet...maar vies en geen water om door te spoelen, dus vergeet het toilet maar🤣en je hebt een fantastisch verblijf.
Wat een topplaats!!! Ronnie bedankt voor de gastvrijheid, gezelligheid en uitleg over de Ecopista 😍. We hebben genoten met een hele hoop anderen die we ontmoetten.
nette CP, keurige afwatering/ schoon waterplek. zoals eerder gezegd winkels en bushalte om de hoek als de CP vol is wordt het toegestaan op de rest van de parkeerplaats te staan, tussen de groene lijnen. hier moet men echter wel betalen. €3.90 voor 8 uur, betalen tot 20.00 savonds. er wordt frequent gecontroleerd en boetes uitgedeeld, dus betalen is aan te raden!!! buitenlandse betaalkaarten worden niet geaccepteerd, muntjes wel!!
Toffe locatie, fietsafstand naar Tours en Chateau de Villandry. Locatie fijn met bomen, keurige sanitair. Wel verwarring over de prijs. volgens de CCapp laagseizoen prijs. Helaas werd ons de hoogseizoenprijs gerekend. Bij navraag was de receptie uitermate vriendelijk en ging ze informeren bij haar baas. We kregen alsnog geld terug...... echter ook bij ander werd ook de hoogseizoen prijs gevraagd!!
Blij, blij!!! Super mooie rustige plek, echt lieve mensen die het runnen!!! Mijn Frans is niet zo goed, dus erg blij dat we Engels konden spreken!!! Mooi zwembad/gebied, en mooie omgeving💝