@Fieldmaster
- 2012
Augustus 2026
4 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Wij staan hier vaker, meestal om vanuit hier het Skûtsjesilen van de IFKS te volgen. Wij vinden het een perfecte CP net buiten de drukke van het levendige mooie Lemmer. Alles klopt hier, aanleg, onderhoud, schoonmaak sanitair maar vooral vriendelijk en behulpzaam eigenaars echtpaar.
Juli 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Wij konden hier prima staan ondanks dat onze camper 7,5m lang is, de receptie medewerker wist ook niets van een maximum lengte hij merkte op dat er ook nu campers staan langer dan 7,5 m. Aanmelden via app of website is voor camperaars niet nodig dit geldt alleen voor reservering van andere accommodaties op camping. Aantal gewenste nachten afgerekend en papier voor achter het raam als betaalbewijs. Wij staan hier 2 nachten met plezier.
Juni 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Een heerlijke kampeerplek op een boerderij; we werden hartelijk verwelkomd bij aankomst. Voor kinderen is er een kleine speeltuin en diverse skelters en traptractoren. Aan de voorkant van de camping staat een kiosk waar zuivelproducten en softijs te koop zijn uit een automaat. In de omgeving zijn er fantastische fietsroutes. En de bus stopt pal voor de deur met een halfuurlijkse dienstregeling naar Alphen en Leiden.
Mei 2026
Mooie kleinschalige camping met recentelijk gerenoveerd toiletruimten. Mooi uitzicht op de bollenstreek en de Duinen vooral achter op de camping. Daarbij een vriendelijk en zeer behulpzaam beheerders-echtpaar dat maakt het tot een 5 sterren camping.
3 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

Sitecode: 162030
Met ons bezoek aan Stellplatz Wittegaard weer een locatie gevonden die aan onze favorieten wordt toegevoegd. Super onderhouden en vlak grasveld aan een mooie vijver met naar alle kanten een wijds uitzicht. De beide eigenaren zijn vriendelijk, behulpzaam spreken goed Duits. Toen we aangaven dat we een fietstocht gingen maken gaven ze tips en boden direct aan ons te komen helpen als we pech zouden krijgen 😀. Kortom een CP naar onze zin.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden