@Fieldmaster
- 2012
Sitecode: 162030
Met ons bezoek aan Stellplatz Wittegaard weer een locatie gevonden die aan onze favorieten wordt toegevoegd. Super onderhouden en vlak grasveld aan een mooie vijver met naar alle kanten een wijds uitzicht. De beide eigenaren zijn vriendelijk, behulpzaam spreken goed Duits. Toen we aangaven dat we een fietstocht gingen maken gaven ze tips en boden direct aan ons te komen helpen als we pech zouden krijgen 😀. Kortom een CP naar onze zin.
Mooie CP in de grote tuin van de familie Omdat het flink regende bij aankomst op het grind gestaan, maar ook na een paar flinke regenbuien blijkt het grasveld prima te gebruiken want later stonden er meerdere camper zonder sporen in het gras. zeer gewilde CP wij stonden er met 7 campers. de prijs is zoals meer genoemd 150 DKK (zie foto’s) dit gemeld in de App aan Campercontact.
Prima plek om Grijswater en toilet te legen. Als je een eigen slang hebt en wat Gardena aansluiting zou ik hier ook prima vers water innemen. erg schoon en netjes. Nu hopen dat het ook zo blijft 😀
Fijne CP om een bezoek aan aan de stad met veel kunst te combineren met een overnachting. Winkels, Musea en voldoende restaurants op loopafstand. Op bordjes staat aangegeven dat er een servicepunt voor lozen en water inname is bij Kruising wegnummers 16 en 11 net buiten de stad, wij zijn er geweest is prima geregeld.
Mooie plek en ook met een 7,5m camper prima te bereiken met wat opletten. Op het terrein konden we ook wel vlakke standplaatsen vinden wij stonden zonder blokken prima naar onze zin. De eigenaren hebben we alleen even gesproken bij aankomst maar faciliteiten zijn prima voor elkaar. Heerlijk rustig schoon plekje wat ons betreft een aanrader.
Een Camperplaats zoals wij die graag zien geen faciliteiten maar een mooie ruimte en rustige plaats. Het eigenaars paar is erg vriendelijk, direct voelden wij ons welkom. Aan de weg staat (nog) geen camperplaats bordje die is volgens de eigenaar verdwenen toen het nieuwe blauwe paneel (zie foto) geplaatst is met de aanduiding van de bloemen shop en auto werkplaats die zij samen runnen. Wij komen graag nog eens terug om hier rond te fietsen.
Wat een heerlijke plekje op het grote grasveld op het grote erf achter het huis van super vriendelijke eigenaren. Wij hebben er twee nachten gestaan op stevige ondergrond en hebben een rondje gefietst naar kasteel Rosenholm. Voor de liefhebbers is er een mogelijkheid om over een oude spoorweg te fietsen v.a. het oude station voor de deur. Ook een oldtimer museum/werkplaats op dit terrein. Supermarkt op 450m. Wij kregen groente uit hun kas. 👍
Prima Camperplaats wij hebben er twee nachten gestaan en vanaf hier een mooie fietstocht gemaakt door het golvende landschap langs de kust en Herregårds. De aardige behulpzame eigenaar kwam nog even langs om gedag te zeggen. Een plaats die bij ons een hartje heeft voor een eventuele volgende keer.
Mooie CP goed onderhouden en supermarkt en bakker op loopafstand. In het park de hiervoor genoemde faciliteiten ook erg netjes. De vuilnisbak zat bij aankomst vol maar werd ‘s avonds geleegd door een vrijwilliger, echter de volgende morgen werd deze weer volgegooid door mensen met een auto en was deze weer vol. Dit gemeld aan beheerder via. tullebollefritidspark(at)gmail.com. Helaas geen foto of kenteken kunnen doorgeven, daar liggen kansen.
Mooie locatie om te overnachten voor een paar dagen. Op het terrein mogen 7 campers staan en je mag zelf een plaatsje zoeken. Grijs water lozen gaat als je een slang hebt, het putje is zonder slang moeilijk te bereiken. “Zwart water” mag in het toilet worden geloosd. Stroom en vers water zijn gratis. Dit alles voor €12. Dit soort Camperplaatsen zijn voor ons een extra ster waardig.
Wat een prachtige plaats een plaatje gewoon. We generen ons gewoon omdat dit door een particulier gratis wordt aangeboden. Ook bijzonder dat wij in het hoogseizoen hier slechts met 2 campers staan. Wij komen in de toekomst graag nog eens terug.
Wij kunnen bevestigen wat anderen voor ons schreven. Wat een heerlijke plaats en vriendelijke eigenaren. We belden vanaf de Ferry en waren 22:00 uur nog van harte welkom. Bij een volgende bezoek aan Lolland komen we zeker terug. Goede fiets mogelijkheden en een prima bakker en kleine supermarkt in dorpje Stokkemarke dichtbij.
Een camperplaats zoals wij ze graag bezoeken. Een vriendelijk woord bij aankomst en vertrek, Prima terrein ook als het even heeft geregend, Heerlijk rustig , prima vuil water en toilet loos mogelijk, als extra een prima en schone toiletruimte, Natuurlijk elektra voor wie dat wil gebruiken. In de omgeving uitstekende en gevarieerde fiets en wandel mogelijkheden. Wij komen graag nog eens terug.
CP krijgt van ons een 10. mooie ruime plaatsen, zowel zon als schaduwrijk mogelijk. Prima voorzieningen en veel wandelen en fiets mogelijkheden. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar en dochter, wij komen zeker nog eens terug om van de rust te genieten.
Verrassend mooie CP boven op de heuvelrug met uitzicht op het dorp. Mooi wandelgebied voor een avondwandeling. openbaar toilet zie er proper uit. Wij komen zeker terug om de fiets routes te testen.
Sitecode: 92088
Een camperplaats zoals wij graag zien. mooi vrij uitzicht, heerlijk rustig en ‘‘s nachts heel stil. Zeer vriendelijke eigenaren die graag een tip geeft als je iets in de omgeving wilt zien. En niet te vergeten een klein winkeltje met heerlijke waren. Een locatie waar het draait om kwaliteit, eerlijkheid, vertrouwen en geen overdaad. Wij komen zeker terug voor een paar mooie fietstochten in de omgeving.
Rustige lokatie bij installatie en tuiniersbedrijf. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. zeer geschikt voor fietstochten door het kassen rijke Westland. Rijswijk, Delft en DenHaag op fietsafstand. en dat voor deze prijs is het unieke in dit gebied. Wij komen zeker terug.
Prima locatie met alle voorzieningen mooi uitzicht over de haven en beschut tegen de wind door een hoge heg.
Goed onderhouden CP met ‘s avonds fijne schaduw plekken. Er staat een automaat die toilet containers automatisch kan legen ,reinigen en ontsmetten, dit voor €1, de onze is leeg anders hadden we dat zeker getest. we zullen een foto toevoegen.
Goede rustige plek voor overnachten, kasteel is helaas niet te bezichtigen. We waren hier voor familiebezoek die huis hadden gehuurd in het dorpje, omgeving heeft mooie wandel mogelijkheden maar voor recreatie fietsen niet geschikt.
Mooie locatie bij het mooi gerenoveerde slot en groot arboretum met een diversiteit van soorten en variaties. CP en sanitair simpel maar functioneel en schoon. bezichtiging van het slot is de moeite waard voor €2,50.
Sitecode: 20873
Mooi aangelegd terrein met standplaatsen op grind, zeer vriendelijke ontvangst. Goed verzorgd sanitair. Achter de CP enkele mooie aangelegde terrassen om van de zonsondergang te genieten. Mooi voor tussenstop naar/van het noorden maar zeker uitnodigend om een paar extra dagen te verblijven en van de mooie omgeving te genieten.
Hier enkele dagen gestaan op de Lemmer Ahoi wedstrijden te bezoeken. De camperplaats is prachtig verzorgde met eersteklas sanitair. We zijn vriendelijk ontvangen en kregen goede tips waar we de wedstrijd het best konden volgen. Goede fiets mogelijkheden de CP ligt aan de knooppunten route. Lemmer is zelfs te voet goed te doen. We komen terug.
Voor ons een prima overnachtingsplaats, natuurlijk is er verkeers geluid maar we hebben heerlijk geslapen. Na een mailtje aan de beheerder was het geen probleem om later dan 12 uur te vertrekken zodat we rustig de laatste etappe van de Vechtdalroute af konden maken. Het was rustig met 3 vrije plaatsen). Laten wij als groeiende groep camperaars blij zijn dat er mensen zijn die dit soort plaatsen willen openhouden/beheren.
Mooi zeer nette Camperplaats prima voorzieningen, heerlijk rustig direct aan het Vechtdal. Goede fietsmogelijkheden direct vanaf de CP. Dank aan de gemeente voor beschikbaar stellen en onderhouden.
Een CP op grijs gravel, maar als je een plekje aan de graszode hebt heel goed te doen. Voor zelf voorziene campers een prima redelijk rustige overnachtingsplaats. door de week wel om ½ 8 een bus. Ook mooie plek om de fabrieksoutlet te bezoeken. Goede 5g internet ontvangst.
Wij vonden het een fijne CP met mooi uitzicht over de landerijen. Een zeer vriendelijke eigenaar die ons welkom heet met eitjes van eigen kippen. Om 100% vlak te staan zou je wel blokken moeten gebruiken wij vonden een mooi plekje waar we ze niet nodig vonden. kortom heerlijk plekje met mooie fietsmogelijkheden in de omgeving. We komen vast nog eens terug!
Prima locatie aan de rand van het dorp met aan beide zijden een zwembad (openlucht en overdekt). vanaf de CP zijn prachtige fietsmogelijkheden naar alle richtingen b.v. Wilsum, Getelo, Springendal (NL). Ook voor wandelen zijn er goede mogelijkheden. Kortom de prijs meer dan waard.
Zeer vriendelijke eigenaar, mooie omgeving om te fietsen en te wandelen ( dicht bij Pieterpad). voor de liefhebber prima WiFi. Wij kwamen hier na twee dagen met stevige regenval en behalve wat vochtige plekken bij de ingang van het veld die prima berijdbaar waren was het gehele veld goed droog. Het sanitair en de aanblik van het terrein zijn gedateerd maar waar vind je nog een camping voor €18. kortom prijs kwaliteit vonden wij prima.
We hebben hier heerlijk gestaan, omdat het Reebok veld als gevolg van regen een drassige inrit had kregen we een plekje op het veldje de Eend. ‘s avonds bezoek van reeën, enkele hazen en een eekhoorn. Kortom mooie herinneringen gemaakt.
Een CP waarbij alles is wat je nodig hebt als camperaar. Plaatsen met voldoende schaduw ruim voor handen. Met kinderen is een bezoek aan het pretpark Irrland een aanrader! Veel fiets mogelijkheid in de omgeving en een wandeling over het voormalige NAVO depot zal ook een glimlach op uw gezicht brengen.
Een CP waar we graag eens terugkomen! Goed verharde plaatsen met Elektrische aansluiting op de plaats. WC en ruime douche. Een erg gastvrije eigenaar heeft goede tips voor voor fiets en wandeltochten. De natuur in het grensgebied is zeker een aanrader (het Pieterpad loopt er niet voor niets doorheen) Kortom een dikke 10 voor een net gestarte CP
Prima CP, in en uit checken ging prima met de automaat. Bij een rondje rond de kerk een paar mooie uitzichten over het Rijndal.
In Wehe-den Hoorn is goed nagedacht! Goede verharde plaatsen die iets aflopen waardoor als je achteruit inparkeert mooi vlak staat en een mooi vrij uitzicht hebt op het binnen stuk en een monumentaal pand (waarvan er meerdere staan in het dorpje) aan een klein haventje. Tijdens uw verblijf is een bezoek aan Borg Verhildersum aan te bevelen. Bij de ingang goede loos en inname mogelijkheid. Een plek om terug te komen.
Hier langs geweest maar weer doorgereden naar Diepholz. Ondanks het prachtige weer zag het er erg somber en stoffig uit. Ook was het onwaarschijnlijk druk op de rest van de parkeerplaats en in de 2 restaurants als of Corona niet meer bestaat. Neemt niet weg dat het op een rustiger moment een prima te plek kan zijn maar nu even niet. Rond het meer diverse mooie fiets routes.
Ruime plaatsen op gras, i.v.m. Corona aanmelden bij het Raadhuis (500m). Na het tonen van de QR code krijg je een bewijs van aanmelding. Ook verstrekte de baliemedewerkers ons een informatie pakketje met kaart en fiets toeren. wat ons betreft een aanrader deze Camperplaats. ook niet onbelangrijk is de goede 4G ontvangst op deze locatie.
Grote prachtige plaats aan de Ems direct naast de sluis die het Haren - Rütenbrok kanaal. Haren is een leuk stadje met een typische kerk. Mooie fiets mogelijkheid in de omgeving aan de oostzijde van Haren ligt een groot militair terrein dat grotendeels afgesloten is. In de app staat dat verblijf geen beperkingen heeft echter op een aanplak biljet staat dat het bedoeld is voor 1 nacht. Op de locatie goede 4G en in centrum gratis WiFi.
Camperplaats aan het einde van een smalle weg maar prima te doen. de indruk is op zijn zachtst gezegd rommelig. maar het geluid van de kikkers, het uitzicht op de Dokkumer EE met de bootjes en het uitzicht over de landerijen maakt dat ruimschoots goed. Ook hebben wij een paar keer mogen “genieten” van de nieuwe JSF die vertrokken van de vliegbasis Leeuwarden. Wij vonden het niet storend.
Een camperplaats zoals wij die graag zien, een eigenaar die behulpzaam is en een mooie kiosk heeft met een oven, airfryer en een broodbak machine om te gebruiken. In de kiosk een assortiment eten en drinken tegen supermarkt prijzen. Afrekenen samen met stageld contant of via bank overschrijving. Goed bevallen komen vast nog eens terug om de bollenvelden bij goed weer te bekijken.
Sitecode: 20937
Prima Camperplaats bij een modern gemengd biologisch kippen en melkvee bedrijf, met goed verzorgd nieuw sanitair. Soms scharrelt er gezellig een kip rond maar zeker niet storend. Op de meeste plaatsen prachtig uitzicht over de landerijen. Totaal geen overlast van het bedrijf wel is de A-1 soms hoorbaar.
Prima camperplaats in ontwikkeling, dicht bij Wijchen. 3 nachten heerlijk rustig gestaan. De N845 is dichtbij maar wij hebben daar geen last van gehad. leuke eenden en kippen in een ruime ren achter de CP. Komen zeker nog eens terug.
Mooie camperplaats met prima voorzieningen. We hebben vanaf de CP Muiderslot bezocht op de fiets maar fietsend is er nog veel meer te zin in de omgeving.
Dit is ons 2e bezoek hier, de locatie heeft afgelopen jaar een herindeling ondergaan, de campers hebben nu mogelijk op uitzicht over de velden. Jammergenoeg is de vergunning nu alleen van maart t/m oktober. Wenselijk voor dit gebied is ons inziens om hier het jaar rond opening te hebben. Nu op 31 oktober moet iedereen vertrekken terwijl er nog 5 campers genieten van deze streek met potentie.
Sitecode: 20919
Ondanks dat het bijna einde seizoen is en er veel boten uit het water worden gehaald blijven de mooiste plaatsen aan de haven beschikbaar. Sanitair modern en schoon er staat zelfs een koffiemachine met echte bonen. Ontvangst heel vriendelijk. Kortom plaats om eens terug te komen.
Prima camperplaats aan de jachthaven, sanitair netjes en ruim. Op loopafstand van het centrum met mooie musea en gezellige horeca. Wat ons betreft een aanrader.
Heerlijk genoten van ons bezoek aan deze minicamping. Zeer vriendelijke ontvangst, net onderhouden terrein en sanitair. Het uitzicht over de landerijen is prachtig. Vanaf de camping is het prachtig fietsen knooppunten route direct bij de camping
Prima plek achter op parkeerplaats bij gemeentehuis, winkels en horeca op loop afstand. ‘s nachts erg rustig. Knooppunten route loopt langs de parkeerplaats, wij hebben enkele mooie routes gefietst met diverse voet/fiets pontjes. Een pluim voor de gemeente die dit mogelijk maakt, winkels en horeca profiteren er van.
Prima plaats op loopafstand van het centrum en winkelcentrum met alle voorzieningen (10 min. Lopen). Direct aan de knooppunten route voor goede fiets mogelijkheden. Loos/stort plek bestaat niet! helaas gebruiken velen de straatkolk (ook passanten), dat kan niet de bedoeling zijn. Laten wij niet het oppervlaktewater en daarbij het aanzien van camperplaats gebruikers bevuilen!
CP met goede voorzieningen op mooie verharde en ruime plaatsen. Water en cassette toilet legen is in de winterperiode afgesloten maar dan ook gratis. De Altstadt is gezellig en voor kerstmarkt bezoekers de moeite waard. Op de fiets is centrum 7 min goed te doen laatste stukje flinke klim. Op de plaats redelijke 4G bereik.
Makkelijk om het Bad Salzdetfurth Solebad te bezoeken, wij hebben ons daar een dag heerlijk ontspannen. Plaatsen op de parkeerplaats zijn voldoende groot elektra kost €1 per 6 uur voldoende om de boord en fiets accu’s weer te laden.
Mooie CP bij een voormalige boerderij nu accommodatie voor feesten. Een zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaar met een rondleiding. Prachtig gebied om te fietsen jammergenoeg voor ons was het 2°c en niet erg aantrekkelijk. De bakker was er wel stipt om 8 uur met verse broodjes. Tip bij koud weer even een poosje voor het gebruik van de heerlijke douche de verwarming in schakelen.
Prima CP met mogelijkheid om water in te nemen en toilet te lozen. €5 incl. 1000 Watt elektra. Plaats lekker rustig overdag wat verkeer naar naastgelegen speelparadijs maar dit vonden wij niet storend. Betalen in de automaat met munten. Goede fiets en wandel mogelijkheden in de omgeving. En niet onbelangrijk de 4g internet verbinding is prima.
Mooie camperplaats in een prachtig fiets en wandel gebied. In november 2018 enkele dagen gestaan, ontvangst van de eigenaar was zeer vriendelijk met vele tips wat te doen in de omgeving en hoe daar het beste te komen. We komen in de bloembollen bloei tijd terug en zullen dan vanaf de camperplaats de Keukenhof gaan bezoeken. Kortom een camperplaats waar de omgeving belang bij heeft, hopelijk wordt de tijdelijke vergunning verlengd en uitgebreid want het gebied is een bezoek meer dan waard.
Mooie locatie met uitstekend sanitair, prachtige zwemvijver met strand, mooie zitjes, waterfietsen, vlot, kabelbaan en trampoline alles goed verzorgd. Mooi uitzicht op vliegveld Teuge waar veel te zien is vooral para’s. Klein nadeel is dat nieuwe deel slechts lage begroeiing heeft en weinig beschutting tegen zon en wind. Tip maak verschil tussen aankomst en vertrek tijd zodat geen discussie geeft.
Mooie rustige Camperplaats met goede faciliteiten. Vriendelijke ontvangst met enthousiaste uitleg over de vele recreatieve mogelijkheden in en om Steenderen. Kortom een fijne Camperplaats in een omgeving met vele mogelijkheden.
Camper gedeelte en sanitair zijn prima voor elkaar, rest van het terrein is op zijn zachts gezegd rommelig. Cassette toilet moet worden geleegd in gierkelder. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
Rustige mini camping, sanitair heel eenvoudig maar functioneel en schoon. Eenvoudige speeltoestellen voor kinderen en kippen met kuikens die gezellig rond scharrelen. Terrein is prima onderhouden. In de vroege ochtend om 04:00 uur gewekt door de haan was minder geslaagd. Camperplaatsen liggen langs een grindpad met uitzicht op picknick plaats en parkeerplaats de camping heeft uitzicht over weide.
Prima camping met veel goede voorzieningen en ACSI laagseizoen tarieven. Met plezier gestaan.
Sitecode: 20918
Ik kan niet beoordelen of personeel vriendelijk is want toen wij 29-10 een plaatsje zochten was er niemand aanwezig en ook de telefoon werd niet beantwoord. Klein terrein met ons inziens krappe plaatsen prima geschikt voor kleine campers, met campers boven 6 meter zou ik een ander plaatsje zoeken. Wij zijn verder gegaan omdat we geen 1,5 uur wilden wachten op het vriendelijke personeel.
Prima voorzieningen en vriendelijk personeel, alleen het terrein is niet meer dan een grasvlakte met plaatsen gemarkeerd door tegels. Wij vonden het te duur en te ongezellig voor wat wij als camperaars gebruiken.
Prachtig uitzicht, aan de weg zijde de meeste zon maar wel iets hellend. Vuilnis moet meegenomen worden, waarom heeft de zeer vriendelijke maar dominant overkomende beheerder ons niet kunnen/willen verklaren. Goede mogelijkheden voor wandeling rondom de maar.
Prima CP in een dorpje met gezellig centrum met diverse eetgelegenheden. Wij aten bij restaurant "in de Grunt" met terras onder de brug. Heerlijk voor een goede prijs.
Prima locatie in een bijzonder dorpje. We stonden er met 8 campers.
Goed onderhouden locatie op zeer net industrieterrein. Geen voorzieningen maar dicht bij E20 dus prima als overnachting van en naar Scandinavische bestemmingen.
Mooie plek dicht aan de haven, exact op de coördinaten. Voorste rij waar ook wij een plaatsje vonden uitzicht op zee. Ik heb het idee dat de beoordelingen en de foto's 2 verschillende plaatsen bedoeld worden. Hier geen voorzieningen maar dicht bij de jachthaven en kosteloos.
Prima plek met uitzonderlijke voorzieningen voor een gratis CP. Volgens de verantwoordelijke ambtenaar die een praatje kwam maken wordt de plaats uitgebreid en blijft SKK 0,00. We waren hier in het weekend toen erg druk alle plaatsen geheel dag bezet en ook terrein ernaast vol. 's avonds meer dan 30 campers geteld. Buiten seizoen wel rustiger volgens mensen die er vaker waren geweest.
Plekje met prachtig zandstrand, wij waren hier in het weekeinde 1 nachtje. Constant een komen en gaan van vriendelijke mensen die de hondjes uitlaten of jeugd die even een ½ uurtje op het strand gaan zitten kletsen "zonder lawaai". Jammmer dat de droog toiletten niet uitnodigen tot een bezoek ivm vliegen en geur. Kortom mooie plek maar bij mooie weer niet echt rustig tot ongeveer 23:00 uur.
Mooi plaatsje met ochtend zon, achter een bomenrij van de grint P is ook een grasveldje dat stond tijdens ons bezoek ook vol, geen last van verkeer van doorgaande weg achter de CP. Stadje is gezellig met meerdere 2e hands winkeltjes en restaurantjes. Ook park met beelden op loopafstand. Erg gewild bij Zweden.
Mooie rustige CP. links achter op de parkeerplaats van het badstrand zijn 2 inritten. hier heb je door de bomen een prachtig uitzicht over het strand en meer, er is ruim plaats voor 4 campers . Wij hebben in de omgeving met wat puzzelen in GoogleMaps een mooie fietstocht gemaakt. In het meer kun je heerlijk zwemmen en de droog toiletten hebben een afzuig systeem waardoor er geen nare luchtjes zijn.
Mooie natuur CP aan groot meer, plaats voor max. 3 campers. Aan het begin van de 1 km lange grindweg staat ook de naam van de weg Sjövägen. Het bord visplaats hebben wij niet gezien. Het is een prachtige plaats voor vissers en rustzoekers.
Sitecode: 52047
Heerlijke plek aan een meertje met aan de overkant het kerkje. Je staat op een ondergrond van gras naar zelfs na een dag regen niet drassig. Geen vuurtje gestookt omdat de wind ongunstig was maar voor de liefhebber voldoende hout aanwezig. Dat bewaren we voor een eventuele volgende keer. De max. Verblijfduur van 24uur staat nergens vermeld. Wel een bakje met locale folders.
Hier één nachtje gestaan en in de ochtend heerlijke douche genomen in het toiletgebouw. De code staat aangeplakt dus sms is niet meer nodig. Er is erg veel plaats dus je kunt ruim staan, een aanrader zeker door de douche en water inname mogelijkheid. Het centrum is niet groot maar wij hebben heerlijk gegeten in het Hotel.
Prachtige rustige plaats. wij hadden geparkeerd in het inhammetje naast het bord en prachtig zicht op het meer. Tot onze schrik zagen we op het bord dat kamperen hier niet toegestaan is, echter via inmiddels aangekomen buren begrepen dat een locale bewoner had verteld dat 1 nacht is toegestaan.
Goed verzorgde camping met goed sanitair. Het eigenaars echtpaar is vriendelijk en behulpzaam en geven u graag tips. De standplaatsen zijn verhard met grind en geschikt voor campers. In de omgeving goede fiets en wandelmogelijkheden, in de op fiets afstand gelegen dorpen een goed aanbod van restaurants en goed winkel bestand. Ook het mooie stadje Meppel op 8 km is goed te doen met de fiets.
Middel grote camping met hoge heggen die ons een opgesloten gevoel gaven, sanitair zag er prima uit en ontvangst was ook vriendelijk. Camping ligt op loopafstand van het grote dorp met goede winkels en restaurants. Wij zijn toch verder gegaan omdat wij wat anders verwacht hadden. In omgeving meerdere locaties met vrij uitzicht over de mooie dalen.
Mooie locatie op de zuidkant van de heuvel met prachtige uitzichten op het dal. Goede fiets mogelijkheden, knooppunt route gaat ook door Duitse deel grensgebied tot aan Kleve. Zoals geschreven prima sanitair en vriendelijke beheerder. Laat je niet afschrikken door wat rommelig boerderij deel van het bedrijf. Neem wel blokken mee terrein niet overal vlak.
Plaatsen op grasveld, rustige omgeving met prima fietsmogelijkheden door het grensgebied; hier eind maart 2017 gestaan, alle accommodaties waren gesloten maar in het seizoen schijnen deze weer open te gaan. Electra aansluiting via automaa,t 2 kWh kost €1,-. Parkeerautomaat aan overzijde van de weg waar ook nog enkele verharde CP's zijn. Prima plek voor redelijke prijs, zeker in het seizoen.
Prima gratis camperplaats direct naast centrum van het stadje, gezellig winkel gebied en zeer bijzondere kerk (oude toren met moderne aangebouwde kerkzaal), leuk kasteeltje, mooi wandelpark en goed restaurant in het hotel bij het slot.
Prima plaats met goede verharde plaatsen en voor iedere plaats een grasstrook, toiletgebouw goed onderhouden, WIFI is GRATIS; code te verkrijgen bij de receptie, daar ook broodjesservice en zeer vriendelijk personeel. Goede fiets mogelijkheden en bezoek aan thermaalbad aan te bevelen, fiets routes en reductiekaarten voor bad verkrijgbaar bij de receptie.
Perfect Nederlands sprekend vriendelijk personeel, de panorama plaatsen voor €17 ASCI laagtarief waren perfect. Grote verrassing is de leenauto voor €0,10 per km. Broodjesservice was ook zeer goed voor normale prijzen.
Goede rustige nette plaats bij Aqua Olsberg, dit bad is een bezoek waard. Leuk binnenstadje met goede restaurantjes voor een lekkere voedzame maaltijd. Fietsen in de omgeving is met uitzondering van de "RuhrtalRadweg" vaak erg zwaar.
Goede plaats voor overnachten; heerlijk rustig direct onder de dijk. Eigenaar van de hengelsportwinkel is erg behulpzaam en heeft uitstekende tips voor zeevisserij.
Mooie rustige camperplaats, vriendelijke eigenaar. Mooi zwembadje alles keurig onderhouden en schoon. Nog toiletpapier en het wordt een 10. Komen hier zeker nog een keer om te fietsen en te wandelen.
Mooie camping met enkele speciale camperplaatsen, wij stonden gewoon op de camping. Prima sanitair, met lekkere verse eitjes te koop. Ideaal voor Pieterpad wandelaars. Fietsers vinden veel mogelijkheden in de omgeving. Echt een aanrader.
Goede plaats met goed sanitair we hebben hier 14 oktober 2015 gestaan, overdag wel lawaai van bouwvakkers i.v.m. verbouwing van de schuur, dat moet nu eenmaal ook gebeuren. Mooi om te zien dat ook de bouwvakkers goed werden verzorgd met een gebakken vis bij de lunch.
Mooie plaats met uitzicht op de jachthaven en het Zwartewater. De havenmeester Wout is zeer vriendelijk en behulpzaam, ook het sanitair onder in het havenkantoor is schoon en heerlijk verwarmd. Heerlijk 2 dagen gestaan en het mooie plaatsje bezocht.
Bijzonder geschikte camping als startpunt voor tochtjes op de fiets naar Ameland, het mooie stadje Dokkum en de vele kleine Friese terp dorpjes in de omgeving. De vriendelijke eigenaar heeft vele plaatsen op de camping speciaal verhard voor Campers.