@FienDH
- 2021
Wij kwamen deze tegen via Google maps. Was nog niet eens bekend in camper contact. Is echt een pareltje, gevoelsmatig midden in de natuur. Ja sanitair is oud, maar alles is wel aanwezig en voor 21 euro per nacht incl electra helemaal prima. Zelf een plekje uitzoeken. Receptie is open van 9 tot 12 en van 16.00 tot 19.00. Forel vissen op 1 km en Mont Bouquet (uitkijkpunt) op 11 km. Autoweg op een paar km
Wij vonden de camping op zich wel oke. Helaas geen zwembad, maar wel vlakbij het strand. Grote plekken, allen smalle weggetjes om er te komen. Ook waren de plekken niet genummerd waardoor iedereen zich rot liep te zoeken naar zijn toegewezen plek omdat het plattegrond niet duidelijk genoeg was. Sanitair prima, alleen wat lage deurtjes (met mijn 1.80 kon ik er overheen kijken). Supermarkt met broodjes naast de camping. Is middenin een dorp.
Goeie overnachtingscamping als je op doorreis bent naar Spanje. Ligt vlak aan de snelweg. Ruime plekken. Sanitair schoon. Broodjes service in de ochtend. Klein zwembad aanwezig. Mindere daar was dat er zoveel wespen om de rand van het zwembad zaten. Rijd overdag regelmatig een trein voorbij die je wel goed hoort. In de nacht niets voorbij horen komen. Snelweg hoor je minimaal als je buiten bent. Pizza en patat van 17.30 te halen.
Op weg naar Spanje kwamen we deze mini camping tegen. Heerlijk rustig midden in de natuur. Mega grote plekken. 's Avonds lekker stil. Heerlijk geslapen. Sanitair is schoon. Super vriendelijke ontvangst.
Heerlijke kleine camping. Ruime plekken (niet verhard), schoon sanitair. Vriendelijke eigenaresse. 's Nachts super stil. Heerlijke plek om te relaxen. Tiel op 20 min fietsen en voor de vissers, op 20 min zit ook een forel vijver.
Prima plekje. Wij stonden helemaal alleen en helaas in de regen. Plekken 4,5 & 6 hebben stroom. Wifi is niet mega, maar oke. Water kun je bij de serviceplaats halen en daar kun je ook je toilet legen. Zijn geen verharde plekken. Eigenaar heeft een tractor, maar is niet aanwezig op de plaats zelf. Het kan wel even duren voor die je er eventueel uit kan trekken dus als het veel geregent heeft zou ik hier niet gaan staan.
Wij hebben hier voor een overnachting op weg naar huis,gestaan. Top camping. 1.5 Km van de snelweg. Snackbar aanwezig. Schoon toilet gebouw. Klein zwembad. Verharde plekken. Wel reserveren. Kost slechts 1 euro aanbetaling. Toen wij kwamen stond er ook al een bord dat alleen reserveringen nog konden doorrijden. Camping was verder vol. Vanaf 7 uur kun je weer vertrekken. Broodjes service aanwezig vanaf u uur (avond ervoor doorgeven)
Camping is veel te duur. Kleine plaatsen, voor een tentje naast je camper (die niet eens past) moet je voor een week 100 euro extra betalen. Sanitair oké. Camping is verder oké, maar gewoon te duur. Wij waren voor een week 3 pers plus camper 470 euro kwijt. Klein zwembad. Groot pluspunt is dat alles dichtbij is. Strand, Boulevard, Roses, Lidl, Aqua park. Alles is op een paar minuten lopen of fietsen. Stond tijdens onze week ook nog een kermis.
Wij zijn hier midden in het hoogseizoen een week geweest. Ja het is prijzig, maar dat is redelijk normaal voor campings aan de kust. Als je goedkoop wilt moet je meer landinwaarts gaan. Prima camping. Strand is letterlijk aan de overkant van de straat. Leuk zwembad. Er zijn 2 grote toiletgebouwen. 1 is wat ouder dan de ander, maar zijn wel schoon. Grote supermarkt met normale prijzen en geen campingprijzen. Ruime plekken. Straatjes wat krap.
Leuke kleine camping voorzien van alle gemakken. Dorp en strand 1.5 km. Met de fiets en lopend te doen, maar je moet ook weer terug en dan moet je bergopwaarts. In 35 graden is dat toch echt wat minder. Restaurant kun je lekker eten en voor 17.95 heb je al een meer gangen menu incl. 1x drinken. Bij het zwembad staan maar 18 bedjes, dat is wel te weinig. Ruime plek. Wij waren voor een week met camper, 3 pers. incl water en electra 200 euro kwijt.
Mooie ruime cp. Aantal plekken met electra. Je kan gebruik maken van het zwembad en toilet en douche (laatste 1 euro). Wij werden hartelijk ontvangen door de eigenaren. 2 Nederlanders die al 17 jaar hier wonen. Laatste stukje is onverharde weg, maar wel te doen. Dorp is op 2 km.
Prima camping voor een paar dagen als je Madrid wilt bezoeken. Metro zit op een kleine km lopen. Camping heeft een foodtruck voor als je in de avond wat wilt eten en bij de receptie een klein winkeltje. Hiernaast zit nog een restaurant. Mindere vonden wij dat er maar 1 sanitair gebouw was,die aan het begin van de camping zat. Halverwege was prettiger geweest. Zwembadje zou leuk zijn, dompelbad stelt niet zoveel voor.
Prima doorreis camping. 4 Km van de snelweg. Sanitair wat verouderd maar schoon. Zijn 5 gebouwen dus ook meer dan voldoende. Konden zelf een plek uitkiezen dus geen probleem dat hier en daar wat kuilen zitten. Die plekken sla je over. Zijn niet in het restaurant geweest, maar was wel druk en er is afhaal. Zwembad was gevuld . 1 Nacht 2 pers. plus camper en electra €33,90.
Wij hebben hier 1 overnachting gestaan. Cping ligt echt 2 km van de snelweg dus wat dat betreft ideaal. Wij hebben geen last gehad van het verkeer. Er zat niemand bij de receptie, maar er hing een briefje met een telefoonnummer erop en vervolgens stond er binnen w 2 minuten een super vriendelijke meneer. Mochten zelf een plekje uitzoeken. Waren voor 2 pers, camper en electra € 23.90 kwijt. Klein zwembad aanwezig en een vrij nw sanitair gebouwtje.
Wij kwamen hier rond 3 uur in de middag aan en konden gelukkig zonder reservering nog een plekje krijgen. Camping was zo goed als vol. Is een kleine camping, klein buiten bad en speelvelden voor de kinderen. Sanitair is wat gedateerd, maar wel schoon. Voor een overnachting was het wel wat prijzig, maar wij hadden ook een grote plek. Waren 36 euro kwijt voor 1 nacht, camper, electra en 3 personen.
Leuke camperplaats bij de haven en naast de camping. Stroom en water aanwezig. Wat minder dat er geen sanitair is voor de camperplaats. Je kunt gebruik maken van die van de haven, hiervoor moet je een paar 100 mtr lopen. Iets minder in de nacht en bij slecht weer. Verder dichtbij de supermarkt en meerdere restaurants. Alles op loopafstand
Heerlijke camperplaats. Ruime plekken en alles aanwezig. Persoonlijk vinden wij alleen dat er qua sanitair wel wat bij mag. 2 toiletten, 2 douches en 2 afwasplekken zijn wat weinig als het zo druk is (25 plekken). Er is een klein honden veldje, verder in de omgeving niet veel uitlaat gelegenheid. Bakker is vlakbij, Panningen zit ook om de hoek. Super aardige mensen.
Leuke kleinschalige camping. Wij hebben hier 3 dagen gestaan. Plekken zijn verhard met daarnaast nog een stuk gras. Elke plek heeft zijn eigen water en afvoer voor toilet. ideaal. Zijn 7 visvijvers. Als je op de camping staat zijn er 2 waar je gratis in mag vissen. Andere zijn betaald. Is ook een animatie programma. Enige min puntje vonden wij dat de site wel ook Engels en Nederlands is, maar alle info en animatie was alleen in het Frans.
Wij stonden hier voor 1 nacht. prima te doen. Lekker rustig en afgezien van de fluitende vogeltjes ook lekker stil. Er staat een paal waar je je kunt aanmelden en meteen kunt betalen. Bij ons ging helaas de slagboom niet open, maar na een telefoontje (nd staat op de paal) werd deze voor ons open gezet. Er zijn 3 verharde plekken voor campers en palen voor elektra. Wij betaalden voor 24 uur, 3 personen, € 12,60. Sanitair is oud, maar schoon.
Prima plekje voor een paar dagen. Dichtbij de visvijvers en op een paar km fietsen een leuk eetcafé en een kleine Coop supermarkt. Sanitair is schoon, op het midden van het veld zit nog een waterpunt. Camping is prijs technisch wel redelijk aan de prijs. Wij waren voor 2 nachten, 2 personen, camper en electra 55 euro kwijt. Hond was gratis.
Kleine familie camping. Sanitair is up te date en wordt goed schoon gehouden. Ruime plekken. Zwembad aanwezig en brood kun je bestellen voor de volgende dag. Wij stonden hier alleen voor een overnachting maar zou ook zeker voor een paar dagen kunnen. Wij waren voor 3 pers. met camper en electra 33 euro kwijt.
prima camping, aardig personeel, leuk zwembad, sanitair super schoon. Persoonlijk vonden wij het zelf allemaal wat te massaal en te toeristisch. Camping is niet groot, maar gevoelsmatig kregen wij dit gevoel wel. Zijn wel veel te weinig te weinig bedjes, helaas is er ook niet genoeg ruimte voor meer. alles is verder wel op loopafstand. Genoeg restaurantjes in de buurt, meerdere supermarkten. Bijna elke avond live muziek (Zonder overlast)
Geweldige camping. Grote plaatsen. Wij hadden met electra en water. is wel maar 1 toilet gebouw voor de hele camping. Honden zijn buiten het hoogseizoen toegestaan. in de maanden juli en augustus niet. Gratis WiFi over de hele camping. Prima dekking. Tussen 13.00 en 17.00 is het wel siësta tijd dus dan is o.a. de winkel gesloten.
Heerlijk rustige camperplaats. Sanitair is prima. Was ons alleen niet duidelijk hoe je electra kon krijgen. ja met een jeton maar hoe je daaraan komt, geen idee?
Maar een paar km van de snelweg dus ideaal als je op doorreis bent. Achter de camping een grote rivier, waar de hond even heerlijk kon zwemmen. Mag zelf een plekje uitkiezen, harde ondergrond. Meerdere water kraantjes. Vlakbij restaurants, MCDonalds en grote Lidl. Ook prima om wat lang te staan. Sanitair is schoon.
camping echt vlak buiten het centrum. Even buiten de camping met de trap de brug op en je bent in het centrum. of een klein stukje lopen en je gaat gratis met een bootje over. Onderhoud op de camping is ver te zoeken, maar alles is wel schoon. Gras wordt ook niet echt kort gehouden. Plekken zijn niet echt groot, maar voor 2 dagen prima. Er is een winkel aanwezig, maar deze heeft niet veel etenswaar. Kunt wel elke dag broodjes bestellen.
Wel erg prijzig. voor 2 volwassen, 1 kind en 1 hond met camper en electra voor 1 nacht gewoon 36 euro en dat in april. plekken wel groot. helft van de toiletten en douches buiten werking. zwembad is niet verwarm dus erg koud. zij wel broodjes te bestellen die 's ochtends bij je plek worden geleverd.
prima plek om te staan voor een nachtje. Aan de haven, restaurants en winkels op loop afstand. Honden uitlaat plaats ernaast met omheining er omheen.
Leuke gezellige kleine camping. grote plaatsen en elke plaats heeft water en electra. Sanitair wat oud maar schoon. voor 1 nacht met 2 volwassenen, 1 kind en een hond waren we slechts 13.20 incl. tax kwijt.
zou open moeten zijn maar is nu 30-4 gewoon gesloten. jammer
Prima plek om te staan. Waren 12 euro kwijt voor 24 uur incl. electra. Is in het centrum dus op loopafstand van haven en winkeltjes. Op 10 min fietsen zit een Lidl waar je eventueel nog wat inkopen kunt doen. 's Avonds heel stil. 's Ochtends komt de bakker langs met vers brood.