@Fietel
- 2020
wat een fijne camping! hele vriendelijke mensen. ontvangst was erg aangenaam, sanitair schoon en wordt goed bij gehouden. zeker de moeite waard als je de via verda wilt fietsen
een hele fijne stadscamping. mooie plekken voor campers en caravans. ontzettend vriendelijk personeel en het sanitair wordt heel goed bij gehouden. dichtbij het strand en winkels. supermarkt voor de deur en de lidl ligt om de hoek. restaurants liggen ook om de hoek ( heel veel keus). mooi zwembad, wordt ook netjes bijgehouden. wij vinden dit een echte aanrader.
prima camping voor een paar dagen peniscola. schoon sanitair en een vriendelijk ontvangst bij de receptie. plekken zijn iid wat kleiner maar voor een paar dagen prima om te doen.
hele fijne en mooie camping. vriendelijk personeel. mooi schoon zwembad en schoon sanitair. ideaal voor het fietsen van de via verda. wij stonden vrij hoog op de camping met een mooi uitzicht, wel een flink hoogte verschil met de receptie.
mooie goed verzorgde camping. schoon sanitair en vriendelijk personeel. een echte aanrader
prettige camperplaats. vriendelijk ontvangst en goede uitleg over het openbaar vervoer naar granada. 1 heren en 1 dames douche en toilet. schoon sanitair een echte aanrader voor een dag granada
super fijne nette camping. vriendelijk personeel sanitair wordt goes bij gehouden en de douches zijn heel fijn. WiFi is helaas iets minder goed, maar dat is zeker voor ons niet zo'n probleem. Fijne uitvalbasis voor alicante en benidorm met het trammetje. een echte aanrader!!

Dit is onze 6de x op deze camping. Wij beginnen of eindigen op deze camping met onze vakantie. Vorig jaar leerde we de nieuwe eigenaren kennen. Laura en Hans ! Super leuk dat we ze nu beter leren kennen. Het was een heel gezellig en leuk welkom! als mensen anders schrijven dan klopt dat dus echt niet. sanitair was altijd al goed en dat is het nog steeds. wij komen hier altijd heel graag! Complimenten Laura & Hans!!
super nette verzorgde camping, zowel de campingplaatsen als de huisjes die erop staan. sanitair is heel schoon en wordt goed bijgehouden. zwembad voor de Kids en een restaurant (alleen in de periode dat wij er waren niet elke dag open) vriendelijk personeel en bij de receptie spreken ze best goed Engels. een aanrader!!
Sitecode: 19766
snap de reacties hieronder niet echt! ontvangst was vriendelijk, iid veel regels (maar niets aparts) we kregen veel info over de omgeving. de camping is echt heel netjes en het sanitair is super schoon en verzorgt. het openbaar vervoer is gratis dus met lijn 511 naar de stad geweest. voor een paar dagen is dit echt een prima camping

mooie verzorgde camping aan de rand van het dorp bourges. vriendelijk personeel. mooi schoon sanitair. zeker een aanrader voor als je op doorreis bent maar ook voor 1 of 2 dagen om de oude stad te verkennen. wij komen hier graag terug
prima camping met schone sanitaire voorzieningen. een aanrader voor als je op doorreis bent
super fijne en hele nette camping. vriendelijk ontvangst. heel schoon sanitair. een echte aanrader als je op doorreis bent en je wilt lourdes zien. deze camping ligt op een paar min fietsen van de basiliek. broodjes sevice aanwezig
voor ons een eigelijk best een hele fijne camping! het 1ste kleine toiletgebouwtje moet je vooral links laten liggen. het grote sanitairgebouw is prima, verouderd en niet goed onderhouden maar het is schoon en de douches zijn lekker heet. voor de rest is het een nette camping voor 2 dagen. leuk dorpje en wat verderop ligt monasterio de piedro en dat is zeer de moeite waard om te gaan bezichtigen. wij zouden hier zeker op doorreis terug komen
nette camping. genoeg sanitaire voorzieningen en netjes onderhouden. met de metro redelijk om de hoek is dit een ideale camping om madrid te bezoeken. vriendelijk personeel en bij de ingang zit een restaurant wat ook een aanrader is. wij zouden hier zeker weer terug komen als we madrid weer zouden bezoeken
saaie camping maar!! het sanitair was netjes. voor 1 overnachting prima. wij hebben ons moeten melden bij de receptie van het hotel. vriendelijkheid receptioniste.
prima camping, met openbaar vervoer minstens 1 uur naar porto, maar zeker wel om te doen. enigzins gedateerde camping maar het sanitair wordt goed schoon gehouden. vriendelijk personeel. winkel is aanwezig maar daar moet je niet al te veel van verwachten. zwembad is heel netjes. voor ons was dit een prima camping om porto te bezoeken
nette camping, sanitair is redelijk schoon alleen niet echt heel warm water. wij hadden niet gereserveerd dus wij kregen een plekje buiten de camping op de camperplaats. was prima om te doen. mocht je een grote camper hebben dan moet je niet eens op de camping willen staan. de plekken zijn daar echt te klein voor. voor 1 of 2 dagen is dit zeker een aanrader
nette camping. schoon sanitair en alles wordt netjes bij gehouden. je deelt helaas wel een camperplaats met iemand anders. voor 1 of 2 nachten is dat voor ons geen probleem. op de fiets naar bordeaux is prima om te doen
prima camping voor 1 of 2 overnachtingen. sanitair is redelijk netjes, alleen niet echt warm water. vriendelijk ontvangst
voor 1 overnachting is deze camping wel om te doen. wel vriendelijk ontvangst maar voor de rest waren wij niet echt enthousiast

super vriendelijk ontvangst. broodjes service. alles is netjes onderhouden. het sanitair is wat ouder maar zeker zo schoon. wij hadden een fantastisch uitzicht over het dorp. wij hadden plekje 52. deze camping is een echte aanrader, komen hier graag terug
allee wat je kunt wensen heeft deze camping, vriendelijk personeel, schoon sanitair, winkeltjes, zwembad, glijbanen enz en een restaurant. alleen is deze camping wel heel groot en daar moet je van houden. voor ons was het prima voor een paar dagen.
heel vriendelijk ontvangst. eerst melden bij de receptie, deze ligt echter niet bij de camping dus goed op de bordjes letten. vrij rumoerige camping (veel harde muziek van de strandtenten). dichtbij het strand en op fietsafstand van Saint Tropez. sanitair zou beter kunnen maar het is om te doen. we hebben ondanks de geluidsoverlast hier wel prettig gestaan voor een paar dagen
Sitecode: 12046
nette camperplaats, schoon sanitair en vriendelijke mensen. Op deze cp is ook een restaurant. De eigenaren zijn niet gecharmeerd van honden. Voor ons was deze cp voor 1 overnachting meer dan prima
hele nette verzorgde camping. vriendelijk personeel. sanitair goed onderhouden en heel schoon alleen jammer dat je de douche niet kunt afsluiten hier hangen douchegordijnen voor en je kunt je spulletjes niet ergens ophangen. ligt tegen de snelweg aan en het spoor maar wij hebben hier voor 1 nacht geen hinder van ondervonden. voor een doorreis zeker aan te raden
goed verzorgde camping vriendelijk personeel en mooi schoon sanitair. ligt wel aan een drukke weg maar daar hadden wij s'avonds geen hinder van. wij verbleven maar 1 nacht, vinden dit voor doorreis een prima camping.
mooie camping! heel vriendelijk personeel, schoon en goed onderhouden sanitair. elke dag verse brood. Cefalú is 15 min fietsen en ong 45 min wandelen. in onze ogen een echte aanrader voor zowel een kort verblijf als lang verblijf
hele mooie verzorgde camping, heel groen. sanitair is netjes. vriendelijk personeel. zeker een aanrader!
warm welkom op deze mooie groene camping. Wij hebben nog gebruik gemaakt van het oude sanitair maar dat was ook netjes schoon. Het nieuwe sanitair gebouw was nog gesloten. Maar voor ons wat dit zeker geen probleem. Voor een tussenstop was dit voor ideaal! Komen graag terug. Erik en Esther
super fijne camping! zelf met covid 19. Mooie Ruime plekken zodat afstand bewaard kan blijven. Schoon sanitair, maar vooral hele lieve mensen die je welkom heten. Jos en Lia bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke eten! Erik en Esther
super mooie camping! het bovenste gedeelte is nieuw waardoor het nog kaal oogt, maar het uitzicht is hier wel fantastisch. héél schoon sanitair, en heel vriendelijk personeel. ook het dorpje wat er bij ligt is zeker de moeite waard om te bezichtigen.
om valencia te bezoeken is het een prima camping. vriendelijk personeel en schoon sanitair. Het ligt wel tussen 2 drukke wegen in dus voor je rust moet je hier dan niet zijn. Vanaf het strand ligt er een fietspad dat naar valencia gaat en dit is heel goed om te doen.
de locatie is perfect, lekker dichtbij het strand. campingplaats zelf is netjes maar niks apart. Het sanitair is heel netjes en heel schoon. voor een korte stop zeker een aanrader
Was 11 jaar geleden al een fantastische plek en dat is het nog steeds. Mathijs en Renske hebben hier een mooie plek om voor langere tijd te staan maar voor een korte stop is het ook perfect. sanitair is schoon en goed onderhouden. Wij komen hier graag weer eens terug. Erik en Esther