@Filip-M
- 2012
mooie plaatsen, er staat een nieuw sanitair blok sinds 1 jaar maar gaat slechts open van mei tot september. nu ons behelpen met sterk verouderd sanitair. zou beter kunnen. er was nochtans een goede bezetting . jammer
Sitecode: 20274
Mooie camping, uitermate verzorgd, zeer vriendelijke uitbaters. staan altijd klaar. zelfs einde seizoen nog broodservice. Zeker te doen als doorgangscamping, ook voor enkele dagen zeker te doen. zeer goed onderhouden . Sanitair tijdens de minimale bezetting op tijd en stond gereinigd. Proficiat !!!!!
op zich geen slechte camping. twee opmerkingen: in de nieuwe douches geen enkel ophang haakje. 2. het dagelijkse bezoek van wilde zwijnen op je camper of caravanplaats toch wel eng. staan op 2 meter van u en gaan niet weg ook al staat er een blaffende hond naast mij. wanneer dit gemeld wordt in de receptie worden de schouders opgehaald… weinig aan te doen!!!???
heel gemoedelijk camping. ruime plaatsen. zon en schaduw. proper sanitair. vriendelijke eigenaren. mooie fiets gelegenheden met de knooppunten. komen zeker terug
Eigenlijk een mooie camping met grote plaatsen maar wc en douche in zelfde ruimte not done! Coronamaatregelen werden niet voldoende gecontroleerd en nagekomen door kampeerders. Zijn een dag vroeger vertrokken
Goede camping, zeer vriendelijke uitbaters. Corona maatregelen werden goed nagekomen. Sanitair gedateerd. Stonden er vier nachten en toiletten werden gereinigd maar zonder water.
Leuke camping in de rand van Lelystad(groene stad met veel waterpartijen) toch niet zo charmant.. veel last van het drukke verkeer op de ring! Losplaats grijs water niet kunnen gebruiken door het extra mobiele sanitair.
Jammer genoeg geen reservatie gedaan en mochten maar 1 nachtje blijven , geen camperplaatsen vrij..Gezien de opgang van de campers misschien wat meer camperplaatsen of verharde plaatsen voorzien. Maar dik in orde hoor...
Heel goede camperplaats, beetje aan de dure kant vooral als men rekening moet houden met de wifi die totaal niet werkte. Eigenaar ingelicht tegen de avond was er nog geen beterschap???
Prachtige camping, verzorgd, niet goedkoop maar waar voor uw geld. Vriendelijk onthaal. Voor ons de perfecte camping. Is een voorbeeld voor vele camping eigenaars en organisaties. Jammer maar geen lid van CC Acsi.
Eenvoudige doch goede camping. Sanitair wordt dagelijks onderhouden. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters. Broodbestelling wordt de avond voordien aan de camper of caravan opgenomen. Doe zo voort