@Finboy

Sitecode: 20543

Goede rustplaats op een paar honderd meter van de stad, gratis water laden en stromende afvoer sterk aanbevolen

Sitecode: 20858

STERK AANBEVOLEN goede structuur goed restaurant goede plek voor kinderen uitstekende prijzen

Zeer geldig voor een betaalde stroom stop laden lossen helder water lossen grijs water toiletten niet aanwezig zal helling aflezen om binnen te komen er staat een handbordje met het woord camper als er in de straat auto's geparkeerd staan voor campers vind ik het erg moeilijk om busjes te passeren je passeert museum Marinelli delle Campane op ongeveer 800 m. Rondleiding alleen op reservatie

Sitecode: 20158

Als je een camping wilt aan de poorten van het vriendelijke receptiepersoneel van Monaco, raad ik aan om het van 7 30 tot 22 te openen voor de rest normale camping oude maar schone faciliteiten download je caria helder en onduidelijk water

Uitstekend om te stoppen voordat je de veerboot neemt, dus klagen erover Ik vind het overdreven als je het voor dat doel gebruikt mica is nu niet de vakantie hier, ik raad je aan om heel veel water te halen en de badkamer hier te hebben geleegd is niet toegestaan om te laden en lossen

Zeer aangename plek in het bos, het lijkt bij het kabouterhuis te zijn, zeer schone badkamers als je een alternatief kamp wilt en voor je stress zorgt, deze plek is geweldig

We maakten een stop en betaalden € 43 een beetje duur! Misschien vanwege het feit dat het heel dicht bij het centrum is, maar de interne structuren dit kunnen verbeteren, is het midden in het bos dat je jezelf kunt plaatsen waar je wilt, we raden je aan om een lang genoeg huidige kabel mee te nemen wifi betaald 4 € werkt niet goed

Gestructureerde terrassencamping ruime plaatsen ook is er een gebied voor tenten alleen uitstekend als een stop we overnachten binnen is er ook restaurantpersoneel bij de receptie spreekt Italiaans de prijs 36 € naar onze mening niets te zeggen er is