@Finella123
- Karmann Davis 620
- 2015
- Buscamper
Sitecode: 20242
Direct aan een prachtig zandstrand, we kunnen de golven in de camper horen. Direct aan het 130 km lange fietspad van Martinsicuro naar San Salvo. Het restaurant is fantastisch en al het personeel is supervriendelijk. We komen zeker terug!
Geweldige camping, super schoon, vriendelijke eigenaar. Supermarkten/bakker op 1,5 km afstand, fiets- en wandelroutes vanaf de camping. Treinstation op 4 km afstand in Bischofsweisse, waar u de trein naar Salzburg kunt nemen, met één overstap in Freilassing. Lokale bussen en trein gratis met de Gastenkaart.
prima plaats om Lissabon te bezoeken. het kan s' nachts iets of wat lawaaierig zijn maar was voor ons geen probleem. 5 min naar de veerboot en 4 min naar een plek voor koffie en broodjes in de morgen.
de toegewezen plaatsen zijn zeer krap en vaak moeilijk bereikbaar. vooral als je maar een paar dagen wil blijven, ons werd gevraagd om minimaal 3 dagen te blijven. wij zijn naar 2 dagen weggaan omdat de camping s'nachts rumoerig en onrustig die ruziënde Spanjaarden. het strand is prachtig en de boulevard heeft geweldige restaurants, maar de camping zelf vonden wij niks
op de camping zelf valt niets aan te merken. echter de toegangsweg is een ramp, bijna onbegaanbaar. het had de dag ervoor flink geregend en er stond ook geen wind, het was er warm en zeer benauwd. en wat wij het ergste vonden is de vliegenplaag, om gek van te worden!!! wij zijn uiteindelijk hier eerder vertrokken dan gepland, Er was ook geen internet aanwezig, en alles moest contant afgerekend worden. Gelukkig hadden we contant bij ons.
Sitecode: 20025
prima camping, vriendelijke ontvangst. een goede uitvalbasis on Barcelona te bezoeken, zelfs met de fiets.
ligging is goed, het centrum is goed te belopen 15min. Ontvangst behoorlijk stug wij hebben onze paspoort daar iets als onderpand gegeven maar ipv daarvan de anwb kaart. denk niet dat wij hier nog terug gaan.
perfecte overnachting plek voor wanneer je op doorreis bent, er is niet veel te doen in het dorpje, we waren wel nog wat gaan drinken in het café restaurant aan de hoofd weg. Volgens ons kookt de kroegbaas zelf, het is een zeer zwijgzame man die ons op het eind nog wel even een geschiedenis les gaf. Al met al een prachtige ervaring. De toiletten zijn hurk toiletten maar wel schoon.
Rustige zeer leuke camperplaats met toilet en douche, zelfs een buiten regen douche met warm water, alles isschoon en netjes, wij werden hartelijk ontvangen door de aardige eigenaar, je loopt binnen 500m het ijselmeer en het haventje van Laaxum waar je ook de beste vis van de regio kunt eten, het vistentje is wel een beetje rommelig maar de kwaliteit is exelent, zeker een aanrader, Het is een uitgesproken goede start plek om te fietsen.
Sitecode: 2093
ziet er wel goed uit maar moesten wel 35euro neertellen.
wij hadden aan de automaat een lidmaatschap gekocht van totaal 17euro, en toe kwamen we erachter dat de plaats vol was ondanks dat er 5 plekken waren. kortom 17 euro kwijt en geen plaats. mijn advies, wij zijn naar de camping ernaast gegaan waar we 35euro moesten neertellen
Vriendelijke ontvangst, perfect sanitair en alle voorzieningen zijn aanwezig, 20 euro per nacht met asci kaart
prima overnachting plek, rustig, en 500m van monk's bar. prachtig uitzicht over de Galway Bay,
prima overnachting plaats, public toiletten zijn een paar honderd meter lopen, schoon en netjes. Er is een gastvrije pub en restaurant op loop afstand. de toiletten en douche op de marina is niet openbaar maar je kunt er wel tegen 2 euro betaling douchen. Wij hebben hier heerlijk overnacht
prachtige locatie, schone openbare toiletten, echter wij zijn er in de nacht vertrokken omdat wij niet konden slapen vanwege de wind met harde windstoten. er staan nu wel borden hier dat je niet mag overnachten, maar het was nu super rustig en er stonden ook nog 2 Ierse campers die ons vertelde dat de borden er staan omdat het anders te druk wordt.
verschrikkelijke camping, de vrouw in de receptie was absoluut onaardig/ arrogant wij moesten onze id kaarten afgeven en zouden die pas terug krijgen bij ons vertrek. dit hebben wij natuurlijk niet gedaan en zij gillende weggegaan. advies ga hier niet heen. ik zag dat de campers zowat tegen elkaar aan stonden. vermijden!!!