@Finella123
- 2015
- Buscamper
Mei 2026
2 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

De locatie is prachtig, hoog in de bergen met mooie wandelpaden. De camping is perfect, superschoon, van alle gemakken voorzien om te koken, met een relaxruimte, wasmachines en een droger, en zelfs een sauna. De beste camping waar we ooit in Noorwegen zijn geweest. We zouden zeker terugkomen.
Sitecode: 20242
Direct aan een prachtig zandstrand, we kunnen de golven in de camper horen. Direct aan het 130 km lange fietspad van Martinsicuro naar San Salvo. Het restaurant is fantastisch en al het personeel is supervriendelijk. We komen zeker terug!
Geweldige camping, super schoon, vriendelijke eigenaar. Supermarkten/bakker op 1,5 km afstand, fiets- en wandelroutes vanaf de camping. Treinstation op 4 km afstand in Bischofsweisse, waar u de trein naar Salzburg kunt nemen, met één overstap in Freilassing. Lokale bussen en trein gratis met de Gastenkaart.
prima plaats om Lissabon te bezoeken. het kan s' nachts iets of wat lawaaierig zijn maar was voor ons geen probleem. 5 min naar de veerboot en 4 min naar een plek voor koffie en broodjes in de morgen.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

2022
de toegewezen plaatsen zijn zeer krap en vaak moeilijk bereikbaar. vooral als je maar een paar dagen wil blijven, ons werd gevraagd om minimaal 3 dagen te blijven. wij zijn naar 2 dagen weggaan omdat de camping s'nachts rumoerig en onrustig die ruziënde Spanjaarden. het strand is prachtig en de boulevard heeft geweldige restaurants, maar de camping zelf vonden wij niks
op de camping zelf valt niets aan te merken. echter de toegangsweg is een ramp, bijna onbegaanbaar. het had de dag ervoor flink geregend en er stond ook geen wind, het was er warm en zeer benauwd. en wat wij het ergste vonden is de vliegenplaag, om gek van te worden!!! wij zijn uiteindelijk hier eerder vertrokken dan gepland, Er was ook geen internet aanwezig, en alles moest contant afgerekend worden. Gelukkig hadden we contant bij ons.
Sitecode: 20025
prima camping, vriendelijke ontvangst. een goede uitvalbasis on Barcelona te bezoeken, zelfs met de fiets.