@Fishmonkey
helaas is deze geweldige plek nu gesloten
Traditionele Engelse pub ... met lekker eten en drinken en zeer behulpzaam, vrolijk personeel
Dit is geen plek om lang te blijven. De ruimtes zijn niet vlak en het is lawaaierig in de avond. Na 11.30 uur wordt het stil. De locatie is echter goed voor een bezoek aan de stad, supermarkten, enz. Er is hier een wasserette met zelfbediening die schoon en nieuw is.
Dit is een nieuwe site op het platteland met ongelooflijke uitzichten Julie en Thomas die de site runnen behandelen je als lang verloren vrienden! .... Ik was van plan slechts één nacht te blijven, maar bleef vier en vertrok met een glimlach 😎
Erg druk, maar als je ikea, Aldi enz. Nodig hebt, is het allemaal hier
Mooie schone site, geen lawaai 's nachts. Veel interessante planten in potten die de site sieren
Zeer mooie plek, geen lawaai 's nachts, goede plek om te overnachten
Zeer mooie plek, ok, de masten geven waarschijnlijk wat straling af, maar ik was de enige persoon hier gisteravond. Er zijn de hele dag door toiletten en er was 's nachts geen geluid behalve drie koeien met bellen die charme toevoegden. Vanmorgen liep ik over het cirkelvormige pad van 7 km, geweldig uitzicht en ik had een oude hond die voorop liep. Dat alles gratis !!