@Fix
- 2012
wat een mooie en fijne plaats om te staan alles in de prijs inbegrepen zo als een mooi en prachtig Sanitair gebouw en fijn Zwembad hebben hier 4 nachten gestaan met Camper ook eigenaar een vriendelijke man komen zeker nog een keer terug. Fam Fix
voor 2x gestaan wat een gastvrije en mooie verzorgde Camperplaats nu ook prachtige Appartementen te huur handig voor vrienden of Familie als die op bezoek komen als je zelf op camperplaats staat.Echt een aanrader gr Alex en willy
wat een mooie Camperplaats is dit we waren hier voor de derde keer en komen zeker nog een keer alles ziet er mooi en verzorgd uit ontvangst is altijd heel hartelijk fam Fix
wat een leuke en gezellige Camperplaats met vriendelijke Havenmeester verzorgd toilet en douche komen hier zeker terug A Fix
wat een mooie camperplek hier 2 nachten gestaan 12 euro per nacht met stroom mooi sanitair gebouw en vriendelijke haven meester.we komen hier zeker nog een keer terug. fam Fix Schoonhoven
prachtige CP met vriendelijke mensen die dit allemaal vrijwillig doen gelijk geboekt voor de Pinksterdagen Chris en Wim bedankt en tot volgende week Alex en Willy
wij hebben daar heerlijk gestaan komen zeker terug in de toekomst
We kwamen hier graag in het verleden maar nieuwe eigenaar heeft prijs verhoogd 22.50 is echt te veel voor alleen een mooi uitzicht met water en stroom en een bak voor je neus waar je toilet in kan lozen.
Nieuwe eigenaar, alles opgeknapt en vernieuwd, niet duur €16 op camping