@Fkkmr

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

goed restaurant heerlijk gegeten ook camping zeer vriendelijk zeker voor herhaling vatbaar

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

super mooie camping ook als je komt op doorreis. Goed restaurant, fijne vriendelijke medewerkers . sanitair geweldig ook de plaatsen en zeer goed ontvangst bij de receptie Het was weer top om hier te mogen komen !!

Te vies voor woorden zeker niet aan te bevelen . veel grote honden en geblaf . eigenaresse niet aanwezig zou na telefoontje van aanwezige dame met 10 minuten. arriveren . Dit hebben wij niet afgewacht en snel vertrokken .

vooraf gebeld ivm onze camperlengte 8.5 meter dit was mogelijk en ook onze hoogte . Bij aankomst was dit een groot probleem maar de eigenaar was zeer behulpzaam en snoeide de bomen en er werd zelfs een zaag tevoorschijn gehaald . Maar helaas voor ons was deze Camperplaats niet ideaal maar zeer vriendelijk eigenaar en behulpzaam maar de weg ernaar toe zeeeeer smal terwijl de terugweg wel wat beter was dus navigatie is niet alles

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wat een geweldige camping !! schitterend schoon en mooi sanitair hele camping uitstekend , zeer goed restaurant , heerlijk gegeten uitstekende menukaart . Wat een geweldige medewerkers op de camping zo behulpzaam vriendelijk niets is te veel .

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Sitecode: 19592

fijne mini camping alles aanwezig zeer vriendelijk ontvangst !! zeer net sanitair en prachtige plaatsen . in 1 woord geweldig , overal vlakbij op loop of fietsafstand en zeer rustig gelegen . een toplocatie !!

Jammer dat het er zo druk is in deze corona tijd , dicht op elkaar. En vriendelijk zijn kost niets . Je moet het zelf maar uitzoeken waar je moet gaan staan je word niet begeleid naar je plaats en verder weinig uitleg. Komen hier zeker niet terug

Sitecode: 19103

Zeer vriendelijk ontvangst door eigenaar heeft alle tijd. Mooie plaats met schaduw waterpunt stroom aan camper, sanitair super schoon !! Restaurant achter de camping ook erg goed en op loopafstand 👍👍

Mooie camping net sanitair , mooi zwembad, goed restaurant , plaatsen met mooi gras en bomen die zorgen voor schaduw. Zeer vriendelijk ontvangst al met al een zeer goede camping 👍👍

Sitecode: 19227

Terrein aardig om te staan , maar sanitair verschrikkelijk slecht, verouderd en vies daarom verhuisd naar andere camping

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Geweldige camperplaatsen. Gastvrije beheerder, keurig onderhouden terrein en leuke haven. Zeker om eens terug te keren! Gr Frans en Katinka

Leuk tussen de olijfbomen, honden zijn helaas niet toegestaan maar ze hebben voor ons een oogje toegeknepen . Geweldig vlakbij Lazise, maar geen drukke camping, de moeite waard