@Flair7100ITA
- Hymer B-Klasse 674
- 2006
- Ander
- Integraal
Hele nette camperplaats om te overnachten. Kosten 6 euro. Stroom mogelijk tegen extra tarief. Ledigen cassette toilet en vuil water aanwezig. Prijs kwaliteit verhouding is goed!
Leuke camping. Locatie wat minder en erg stoffige plaatsen, prijs is wat aan de dure kant. Wij betaalden 85 euro per nacht in het hoogseizoen met kind en hond. Verplicht strakke zwembroek voor het zwembad.
Prijs is 18 euro. Mooie locatie, in het weekend erg druk en lastig om een plekje te krijgen/vinden.
Alles wat je van een camperplaats verwacht. Nette verharde ondergrond, douches, wc, camperservice en een goede prijs!
Locatie is prima, dicht aan de kust bij een leuk oud dorpje. De sfeer vonden wij minder, het zijn beschutte parkeerplaatsen. Daarnaast was het gewoon niet gezellig op de camping. In de middag mag je geen geluid maken. De Nederlanders (ouderen 65+) die er stonden dachten dat ze eigenaar waren omdat ze er ieder jaar komen en schrijven je graag de regels voor (nog erger dan de Duitsers). Wij zijn na een paar dagen verder gegaan.
Leuke en aardige eigenaren. spreken zelfs redelijk Nederlands. levendige camping voor kinderen.
Locatie is goed, vlak bij het centrum. Prijs kwaliteit verhouding valt wat tegen. Prijs is wel erg hoog voor een plek zonder gratis Wi-Fi, elektra en douches.
Sitecode: 20303
Plekken zijn echt heel klein. Voor een buscamper ok, maar een wat hogere en grotere camper niet te doen.
Mooie plek voor een overnachting. Aardige eigenaar. Lekker eten en goede wijn.
Speyer is echt een mooie stad. Het museum is ook zeer mooi! Mooie plekken en goed sanitair!
Leuke plek, zwembad om de hoek en een fietscrossbaantje voor de kids.