@Fleor

2011

12 juni 2024 keurige camperplaats, douche en wc waren keurig en super schoon en ook was er wc papier aanwezig . alleen de prijs € 17,50 klopt niet wat in campercontact staat. ik moest € 22,- betalen excl stroom . dat was volgens hun de prijs.

Het is een prachtige boeren camping alleen de prijs wat in de app vermeld staat klopt totaal niet . wij moesten op 10 juni 2024 € 35,- betalen. De eigenaar zei dat de prijs in de app €20,- van 10 jaar oud was

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

ik begrijp de reviews niet , douches zijn super warm en groot zat. de toiletten zijn super schoon de plaatsen zijn afgebakend door heggen en op alle plaatsen zijn bomen om schaduw te bieden . En het gezeur over groene tenten , men wil toch altijd groen zien. wij zouden er 1 nacht blijven maar het werden er 6, omdat het een super camping is.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

een geweldige camping , sanitair blinkt . mooie afgebakende plaatsen . zo ziuden alle campings moeten zijn. zelfs de prijs is in verhouding met ander campings laag

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

boeren camping met 6 kleine plaatsen. sanitair is prima, wifi matig . prijs is € 26 met 2 personen stroom €3 . toeristen belasting €1,50 per persoon. Dus eenvoudig best aan de prijs,

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

we zijn hier geweest, sanitair leek in orde, maar de plek waar je moest staan was heel grove grind, dit alles nodigde niet uit om dit een camping te noemen. Bij Campercontact staat ook nog dat ze aan acsi deden dus gingen wij uit van Max €22 maar aan acsi deden ze ook niet, het koste €30 , dus we zijn verder gereden

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prachtige camping met alles er op en er aan . maar acsi hoort niet bij hun aanbiedingen . En de prijs die bij Campercontact staat vermeld € 23 klopt niet, het moet zijn €29 +€3 voor stroom dus € 32 per nacht

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

mooie rustige camping met alle voorzieningen. alleen de prijs die vermeld staat in Campercontact van€20 klopt niet maar is €32,-

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

we zijn hier 12-5-2022 geweest maar verder gereden. De buurvrouw kwam er aan en vroeg wat wij daar deden. volgens haar was het verboden om er te overnachten. het was een parkeerplaats voor bewoners. de toiletten waren er voor de sporters eveneens de stroom verzorging was voor sportverenigingen . Dus geen camperplaats!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prachtige plek, met zicht op lago di mezzola. ruime plaatsen . gratis grijs water afvoeren en gratis water.

Heel mooie en ruime plaatsen tegen bosrand met stroom en water. Douche en wc op 30 m loopafstand nieuw en keurig schoon

Keurige nette cp. Vriendelijk ontvangen. Douche en wc Super schoon. Echt Camperen bij de boer met koeien en paarden

Alles is super, dit is een superplek

Ongezellige cp midden op industrieterrein , sanitair super netjes en schoon, voor alles moet je wel betalen , in de plaats Bergen weinig te beleven . Bazin bij aankomst super vriendelijk , bij vertrek onvriendelijk .

Prachtige plek, midden in de natuur en WiFi is super sterk!!

Gewone, heel kleine parkeerplaats, waar geen markering voor campers is aangegeven en je staat tussen div. gebouwen, waaronder het gemeentehuis, we zijn snel doorgereden

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prachtige mooie nette kleine camping, op fietsafstand van dorpen en dicht bij strand wij betaalden 2 pers met camp en elektra €25,- dus minder als staat vermeldt

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer nette camping, op fietsafstand van het centrum en het monument van Napoleon

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plaats voor overnachting voor bootovertocht

Keurige cp

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Hier 24-4-2019 gestaan . Super mooie afgebakende plaatsen, vriendelijke eigenaars en een keurige wc en douche

Alles wat gezegd is klopt, de kosten zit het meest in de kurtax, maar daarvoor zijn ook bepaalde activiteiten gratis zoals de bus. Mooie rustgevend cp .

Grote mooie plaats, met zicht over de Middellandse zee. Voorzieningen zijn niet meer aanwezig. Daarom is het nu gratis

Hier gestaan 11-06-2018 Super camperplek, weinig tot geen geluid van verkeer op de weg, op fietsafstand van Venlo, mooie afgebakende plaatsen alles keurig netjes en super schoon.

keurige plaats, maar wat wordt aangegeven dat er een douche en toilet is klopt niet ! die zijn bij de haven en die mag je volgens de havenbeheerder (die ons netjes te woord stond) niet gebruiken die zijn voor de schepen die daarvoor liggen betalen.

Nette plaats en keurig toiletgebouw, maar de Rijn kun je niet zien, alleen de haven met veel schepen; veel te ver weg van de stad daarom 's avonds niks te doen op deze industrieterrein.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Mooie ruime plekken . Sanitair laat te wensen over, niet netjes simpel en onhygiënisch. Het dorp is oud en armzalig en niks te beleven.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Zeer mooie nette camping . Vriendelijke beheerders, achteruitgang grenst aan het mooie strand, supermarkt op 200m