@Fleur_Mike
- 2014
- Weinsberg
- Alkoof
- Huren
Hele mooie plek, camping direct aan het meer met zwem, kano, bootjes en vis mogelijkheden. Campeerplekken veelal op gras, iets van het water ook camperplekken op grind. Sanitair en keuken netjes en schoon. Resaurant en broodjes service aanwezig en dumpen en vullen makkelijk bereikbaar. Het was eind juli best druk, reserveren is aan te raden (makkelijk via website).
Mooie (middel grote) familie camping aan een meer en in een bos (de meeste plekken staan niet aan het meer zelf). Het meer is heel toegankelijk en geschikt om te zwemmen met een strandje en huur kano’s. Sanitair en keuken netjes. Restaurant en broodjesservice aanwezig. Vriendelijke eigenaren. Wij bleven 1 nacht, maar langer kan zeker!
Prima locatie om Stockholm te bezoeken. 1,2 km naar de metro en dan binnen 10 mins op T Centralen. WC en douche netjes, als het druk is kan het dringen zijn. Wij boekten een dag van te voren (de camperplaatsen id stad zaten al vol). Dit betreft een zomerlocatie!
Goed onderhouden terrein met camping en huisjes. Voorzieningen simpel, maar netjes en schoon. Geen keuken en wasmachine etc. Wel een mooi zwem-meer. Duitse eigenaar beetje excentriek, maar vriendelijk.
Terrein met camping, huisjes en restaurants. Bij aankomst zelf plekje zoeken en betalen met kaart (!!) bij café. Sanitair en services goed. Wij waren op een druk moment, waardoor de camping wat rommelig overkwam. (Douchen 10kr 5 min). Goede plek om de Skuleberget te beklimmen!! (1,5h up, 1h down, of met Skilift als het niet onweert). Aan de camping grenst nog en ander terrein met staanplaatsen voor campers en caravans, met eigen sanitair.
Kleine rustige camping in bosomgeving met veel vaste staanplaatsen. Prima voor een overnachting of 2. Sanitair wordt vernieuwd, douches nu in een tijdelijk gebouw, niet zo mooi, wel schoon en lekkere douche. Goed verzorgde keuken en er zijn een wasmachine en droger beschikbaar (20kr pst.). Boeken en betalen kan snel online (of ter plaatste). Rond 20:00 uur was de camping vol (eind juli).
Aan de rand van dorp aan het meer gelegen camping. Mooie locatie en van alle voorzieningen voorzien. Heerlijke douche en alles schoon. Zeer vriendelijke NL eigenaren die de camping nog verder vernieuwen. Restaurant met maaltijden, snacks en warme broodjes id ochtend. Wij komen terug als we weer in de buurt zijn voor en nachtje of langer.
Mooie plek aan een meer en op loop afstand van het Samí dorp Fatmomakke (aanrader). Er is een Naturcamping met plekken aan het meer zonder electra (100k) en plekken op een hoger gelegen terrein mét electra (120k) (cash betalen bij het café). Daarnaast enkele plekken aan het meer zonder electra te betalen met SWISH (locals) of pin bij de kiosk als hij open is. Voor iedereen beschikbaar 2 wc’s (muntje 5K) en 2 douches (muntje 10k voor 4 minuten).
Kleine, maar fijne camping aan het meer. Gericht op vissende gasten, maar ook prima voor een overnachting. Ruime plaatsen op gras met wat grevel. Grote bbq plek, hout te koop. Voorzieningen (wc, douche, keuken) simpel, maar netjes en schoon. Sauna gratis en dan een duik in het meer. Wasmachine en droger tegen betaling. Half juli liep het rond 16:00 u vol met campers.
Camping ligt recht aan de weg, autoverkeer goed te horen, komt id ochtend al vroeg op gang. Kies je plek ad overkant bij het water. Alle voorzieningen aanwezig, wel wat verouderd. Prima voor een nachtje.
Mooie camping gelegen aan het meer Rådasjön, waar je via een zand duin komt (afdalen dus). Zeer geschikt voor zwemen en poedelen. Fijne camping voor kinderen en comfortseekers. Ruime plekken voor camper, caravan en tent, voorzien van electra, grijs water dumpen en water bijvullen. Sanitair net vernieuwd en schoon, overdekte afwas- en kookruimte. Er wordt veel georganiseerd voor kinderen en jeugd. Broodjes service! (en snacks en ijs etc)
Wildkamperen zonder dat je naar een plekje hoeft te zoeken, geschikt voor camper en tent. Wat een mooie locatie en fijne mensen. Compost toilet in een super modern jasje gestoken en verbazingwekkend schoon. Stromend water voor de afwas en je voorzieningen. Het meer is prachtig en onze kids (12 en 6) hebben zich goed vermaakt met het bootje. Er zijn een paar goed begaanbare wandelroutes vanaf de plek. Wij komen terug!
Tällberg is een prachtige plek aan het Siljanmeer. De camping ligt aan het meer, maar de staanplaatsen zijn een stukje er vanaf. Rijtjes plekken met veel campers, caravans en een verdwaalde tent, prima voor een dag of wat. Voorzieningen heel goed en netjes (toilet, douche, kook en afwasplek). Voor grijswaterdumpen geen put in de grond, maar dmv legen in rol-emmer. Op de grote camping in Rätvik (First Camp) kun je gratis dumpen. Broodjes service.
Hele mooie, rustige plek aan de rivier de Ängerån. De kleine camping heeft mooie, ruime plekken waar je met camper, caravan en tent heerlijk kunt staan. Electra ruim aanwezig, sanitair simpel en schoon, vriendelijke en behulpzamen uitbaters. Dumpen en bijvullen aanwezig. Wij hebben geen wild excursies gedaan maar met kids (12 en 6) een kano tocht gedaan en mooie wandeling gemaakt. Kids vonden de trampoline en schommels het beste van deze plek.