@Fleurdeluna24
- 1995
- Etrusco T 7400 SB
- 2021
- Huren
waren blij n plekje te hebben want alles langs de Moezel was volgeboekt. 4 nachten gestaan. Voor zo’n uitgestrekte camping maar 1 plek voor douchen etc nabij de entree. Verder rommelig dat alle auto’s bij de caravans staan. Laatste avond in het restaurantje gegeten maar dat was niet bijzonder.
prima stellplatz met alle voorzieningen tegen redelijke betaling. wandel door het naast gelegen kürpark naar het centrum
prima camping, wij kwamen laat aan en na telefoontje kwam er binnen 1 minuut iemand om ons in te schrijven.
prima camping met schaduw. wij stonden er met plensregen de gehele nacht en dan is het niet verstandig om onder n boom te staan, voor de herrie van de regendruppels. wij betaalden 43chf met stroom en gratis wifi
prima parking om Stein am Rhein te bezichtigen 6 Chf voor hele dag maar kan ook per uur. De oude straatjes heb je binnen paar minuutjes bereikt
mooie plek om te staan en lekker eten in de bistro op het terrein. Heel klein dus wil je er gaan eten moet je reserveren ook buiten het weekend.
nette camping. wel speciale stekker nodig met 50chf borg. idd zeer schone wasgelegenheid. Btw 7.5 mtr camper ging maar net aan
prima camping. vriendelijke host. je wordt naar je plek begeleid. Voor twee nachten betaalden wij 93chf. App downloaden voor gratis retour ticket naar oude centrum met tramlijn 9 boven aan de hoofdweg. beschrijving en inlogcode krijg je bij de receptie. Soms werkt het niet, bij ons bv, Maar de receptioniste helpt je dan.
prima camping. Prijs klopt niet, voor twee nachten 97chf moeten betalen incl twee douchemunten en twee kregen we gratis. In het donker douchen betekent opschieten want de lichtknop zit buiten op n paal en na verloop van tijd springt het licht uit.
we dachten we nemen de gok en die is goed uitgepakt. Zeer vriendelijke bewoners die Engels spreken en we hebben bij aankomst gezellig staan babbelen. De prijs is 25 Chf inclusief stroom. plaats voor één camper 7,5 mtr. Je staat idd op hun oprit met een mooi uitzicht. En als er wat is “geen probleem bel aan en ze staan je te woord“
wij kwamen hier aan en er stond een bordje verboden 🚫 voor campers. Dus deze kan wel van camper contact af.
mooie camping met alle voorzieningen. Verschillende plekken onder de bomen. vriendelijk personeel. mochten blijven staan tot in de middag “ laag seizoen “
Mooie grote parking voor campers met alle voorzieningen vlak voor het dorp. Let wel geen schaduw.
Twee sterren omdat er heel veel verkeer lawaai is 24/7. voorzieningen prima en vriendelijk personeel.
Fijne camping op een mooie locatie met goede voorzieningen. Vriendelijke mensen. We mochten zelfs blijven staan tot in de middag op dag van vertrek. Prijs klopt idd niet wij moesten 41 Chf betalen voor 1 nacht.
Geen camping gevoel hier. Net een grote parkeerplaats. Prijs die Campercontact aangeeft klopt niet, wij moesten 50 Chf aftikken “ is t niet waard in onze ogen “ en dan ook nog 50 Chf borg cash!vragen voor een stekker. Tja dat hadden we niet meer. Inplaats daarvan legitimatie achter laten “ nou echt niet” uiteindelijk kon ik de stekker zo meekrijgen. 50 Chf borg “ belachelijk bedrag voor n stekker die ongeveer 10 Chf kost.
Sitecode: 12020
Wat een vreselijke plek. Heel veel verkeerslawaai. Vieze ouwe campers met louche mannetjes om ons heen. ze zullen wel geen vlieg kwaad doen maar wij voelden ons er niet happy bij. Wel gratis inclusief stroom
Prachtige rustige Stelplaats met alle voorzieningen. Schoon water 1€, stroom ook betalen? Betalen via automaat met muntgeld van de staanplaats.
Wat een grote campsite die je eigenlijk niet verwacht op een prachtige locatie, veel vaste plaatsen ook. Prachtige RV plekken, alleraardigst geholpen zelfs blokken van de eigenaar werden onder de wielen geplaatst. Prachtig schoon warm gestookt sanitair gelegenheid, wasmachine/droger en afwas. Douchen 1 CHF voor 3 min
Romantische plek om te staan achter een restaurant. Stijle straatjes om er te komen maar lukt wel met een RV van 7.5 mtr. Lekker eten in het restaurant. Gratis staan, alleen 3€stroom. Toen wij er waren half augustus waren maar twee stroom plekken beschikbaar, de andere twee waren defect
geweldige kleinschalige stelplaats met alle voorzieningen. Tussen 19.00 en 20.00 komt de host voor in te checken. Of je doet het in een ingevulde enveloppe
Krijgt goede recensies maar helaas niet van ons, camping werd toen wij er waren eind augustus volgepropt op allerlei niet bestaande plekken, een zooitje gewoon, 2 was gelegenheden, 1 dump, elektriciteitskasten een wirwar aan bedrading en stekkers meterslange kabels overal over de grond. Je moet er niet aan denken dat er zich hier een calamiteit voordoet, want dan ben je de Sjaak
ziet er bij aankomst enigszins ongezellig uit. maar voor zo weinig geld via automaat cash of pin fantastische stelplaats super vlak met stroom. Druk bezocht, gratis wifi, dump en schoon water en verlicht👍
onbekend op camper contact maar niet onbemind. wat een heerlijke plek bij bewoners voor op mooie vlakke grasmat. 30€ inclusief stroom. Douche 1 Chf voor 4 min. oubollig maar schoon, het echte camping gevoel. Verder alleraardigste beheerder 👍