@Flevoronnie
Geboekt via Campspace. Op adres aangekomen is camping niet te vinden. Adres is een woonadres. Eigenaar weet ook geen camping in de buurt. Leuk zo’n partner van CC waarbij je moet boeken. Weg 26,40 euro!
Werkelijk prachtige camping. Zeer mooie en ruime plekken, zeer mooi en schoon toiletgebouw. Echt niets op aan te merken. 3 km naar Renesse. Mooiste camping die we bezocht hebben. Eigenaren hebben het goed voor elkaar!
Heel leuke kleine camping bij de waterbuffelfarm. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en enthousiast en bestieren ook de landschapswinkel waar heerlijke producten te koop zijn. Onder meer vlees van hun waterbuffels. Smaakt goed. veel dieren om de camping heen, erg leuk. Prachtig sanitair. Komen zeker nog eens!
Mooie plek en ruime plaatsen. Nieuw sanitair is top. Je wordt wakker met veel paarden om je heen, leuk. Eigenaresse Valesca is vriendelijk en altijd behulpzaam. zeker een camping om weer terug te komen. Verhouding prijs/kwaliteit is zonder meer uitstekend. Fiets- en wandelroutes in overvloed in deze mooie omgeving!
Prachtig gelegen camping aan de Waal. De plaatsen zijn ruim en overal zicht op de Waal. Schoon en modern sanitair. De Indonesische gerechten van Yudi zijn een aanrader! Camping is niet goedkoop maar wel het geld waard. Nijmegen is 8 km dus prima te doen met de fiets. Wij komen zeker terug.
Zeer grote camping met veel vaste plaatsen. Camperplaatsen vooraan de camping. Daarom wel veel verkeer langs de plekken. Sanitair vrij nieuw en schoon. Voor 1 of 2 nachten prima camping
Nette rustige camping. Ruime plaatsen. Eigenaresse geeft je plaatsnummer maar laat je zelf ook nog even rondkijken mocht je een mooiere plek zien. Schoon sanitair. Broodjesservice aanwezig. 3 nachten gestaan. Luneburg op 16 km afstand prima te (e)fietsen.
Mooie camping met alle voorzieningen. Mooi schoon sanitair. Broodjesservice ook aanwezig. Ook een Gaststube op de camping. Onze beste stek tot nu toe. De hoogste waardering vanwege prijs/kwaliteit.
Mooie camperplaats. Als je geluk hebt en je kan aan de Maas kant staan heb je een schitterend uitzicht. Zeker aan te bevelen. Let op (nog) geen sanitair daar.
Nette kleine camping. Sanitair zeer schoon. Het seniorengehalte is wat hoog dus met kleine kinderen wellicht niet handig om hier te staan. 1 nacht hier gestaan.