@FloNaWee
Jaaaa! dit is helemaal goud, precies zoals ik camperplaatsen zou willen zien. keurig 8 plekken met water, stroom, chemisch toilet station, super leuke speeltuin voor de deur en als bonus een heerlijk zwembad! wij kwamen met onze 3 kinderen om 19:00 aan, gauw wat eten maken en naar zwembad voor €22 met 5p tot 20:30. alle glijbanen voor ons zelf, bubbelbad, binnen, buiten, baantjes trekken. fantastisch! veilige camper plaats, mooie herinneringen!
1 nachtje geweest. Superleuke ervaring om mee te kunnen kijken op een manege. De kinderen vonden het aaien van de paarden helemaal geweldig. Vanmorgen vanuit de camper kunnen zien hoe alle paarden de wei in galoppeerden en lekker even de ruimte hadden. De kinderen mochten met Peter mee op de trekker om de stallen uit te mesten. We rijden nu weg met een verdrietig meisje omdat ze graag langer had willen blijven. De jongens vonden het ook 'vet'.
In het voorseizoen 1 nacht gestaan, dicht aan het super schone sanitair. Echt een hele gave speeltuin voor grote en kleine kinderen in en om het water. Fantastisch. Alles schoon en fris en heerlijk rustig. Een aanrader met de ACSI pas. De kinderen willen hier van de zomer weer naartoe.
gewoon een goede camperplaats. veilig, ruim genoeg, chemisch toilet kun je legen. pro-tip let op als je vertrekt, betalen bij de automaat bij het kantoor bij de bussen en je hebt 15min tijd om uit te rijden
- je kan er lopend heen - het Loos station werkt goed - schoon watertap werk ook goed
Sitecode: 12047
geen bijzondere plek maar wel mooi bij elkaar. wij waren er op vrijdag om 1300 en het was (al) vol. uiteindelijk gewoon langs de straat Tolosa Hiribidea geparkeerd voor €4 (alleen tussen 1530-2000 betaald parkeren), vlakbij een zebrapad tegenover 2 bushaltes voor de sociale controle. leuke dag in de stad gehad en met de bus in 10min weer terug. alles veilig en in goede orde aangetroffen. hier ook geslapen, het verkeer moet je dan voor lief nemen.
gemoedelijk plekje. met de fiets naar Bordeaux geweest, goed te doen! het toilet op de hoek kan worden gebruikt maar is er eentje van de bijzondere soort haha. ik heb nog nooit eerder je behoefte op een soort lopende band gedaan die je daarna een paar rondjes laat maken door op een voet handel te trappen. het muurtje spreekt voor zich, die zie je wel. de wijnboer heb ik overigens niet ontdekt maar goed daar kwamen we ook niet voor.
juist 5****! super uitvalsbasis voor Mont Saint-Michel. Met de fiets 15min fietsen over het fietspad langs het water. Alle faciliteiten zijn perfect. Betalen via de automatische automaat bij de slagboom. spreek allemaal voor zich Let alleen op dat ie open is vanaf 11/03/2025 au 30/11/2025.
3 sterren voor de gezelligheid en nog eentje voor de locatie. super mooie plek! je moet hier zelfvoorzienend zijn maar het uitzicht vanuit je camper is ongekend gouden tip: als je na 19:00 komt, kun je voor €0,50 parkeren als je weer om 09:15 de volgende ochtend weg bent.
we kwamen pas 20:45 aan. leuk ontvangst, nog een kleine rondleiding gekregen. flesje rode wijn (erg lekker!) en flesje witte en rode druivensap voor de kinderen gekocht. Verder zoals al eerder omschreven, goede CP! 13 euro incl stroom gebruik beschrijving hoe je er komt uit eerdere review. Er hangt ook een groot spandoek aan de muur waar je moet zijn. zie foto.
Superfijne CP. Schoon sanitair en heerlijke douche (betaald: 2 euro voor 4 minuten). dichtbij het spoor maar die hoor je amper. Faciliteiten: water vullen en lozen, toilet cassette legen, electra Betaalden 25 euro (20 euro zonder sanitair)
ja fantastisch dit! gewoon zoals je het echt zou willen hebben. €10 + €3 stroom, achter een hek, verlicht, veilig, water, gemoedelijk. dichtbij de trein. let alleen wel op de treintijden want dit is echt een boemel station en de trein gaat maar eens in de 1,5 uur ofzo.
prima plek, ruimte zat. qua geluid viel het reuze mee. goeie speeltuin erbij voor de kinderen uiteindelijk €30 voor een nacht is vrij prijzig maar goed, dat kies je zelf. betalen is overigens in de parkeergarage onder het voetbalveld
klein maar fijn en prijzig maar dit geldt voor alle campings hier in de regio. geniaal je loopt zo vanaf de camping naar de trein om Cinque Terre te bezoeken. super nieuwe en fijne warme douches. wij hebben er een dagje gestaan zo. rond 12 aangekomen en de middag een paar van de Cinque Terres bezocht. perfecte uitvalsbasis zo
top camping! wij stonden hier met de camper maar 1 nacht. heerlijk schoon en verwarmd nieuw sanitair. de kinderen even spelen op de trampoline. wij de camper in orde maken, eten koken en niks meer aan doen zo. mooie locatie aan de rivier
onze allereerste nacht in een camper... we hadden geen flauw idee van wat te verwachten dus was beetje onwennig in het begin. maar zodra je de luiken van de camper en van je ogen dicht doet, gewoon een prima veilige plaats om gratis een nachtje te staan!