@Flodia
- 1983
Uitstekende tussenstop aan de rand van Turijn, goed bereikbaar met diverse voorzieningen en restaurants.
Perfect voor een overnachting. Vlak, 6 plaatsen, waarvan 4 met een elektrische zuil. De € 11 parkeerkosten dienen bij de parkeerkiosk te worden betaald door uw kenteken in te voeren. Vlakbij de Haras National de Cluny en tegenover de renbaan, dus er is al om 7 uur 's ochtends veel paardenverkeer. Voor ons, die eraan gewend zijn, was het geen probleem. De zeer beleefde ruiters groeten u altijd. Vanuit de manege bent u zo in het stadscentrum.
De laad- en losplaats is volledig functioneel. Er is een grijswaterrooster, een vuilwateropvangbak en een werkende spoelkraan. Aan de achterkant van de steiger bevindt zich een drinkwateraansluiting. Dit is geen rustplaats. De rustplaats bevindt zich tegenover de ingang van de renbaan van Cluny.
Hoogtepunt: de eigenaar schreeuwt onbeschoft omdat je ZONDER ENIGE PARKEERBORDEN rechts van de ingang parkeert. De e-mail zegt dat je moet parkeren zonder de toegangsweg te blokkeren, maar beste meneer Benoit, voor meer dan € 60 per nacht met een verplichting van 3 nachten moet je iedereen beleefd kunnen behandelen, zelfs vergeetachtige mensen die moe zijn na een lange reis. Verder is het een dure camping met weinig rommelige voorzieningen. Etretat biedt hem alles.
De gemeente Fossacesia heeft de concessie niet verlengd. De parkeerplaats is afgesloten.
Mooie locatie langs het kanaal. Uitstekende uitvalsbasis voor Potsdam en Berlijn. Eenvoudige en niet erg schone diensten, de schoonmaakstap wordt één keer per dag uitgevoerd door personeel dat weinig schoonmaakt. Zondagmiddag vieze badkamers en dat zou te rechtvaardigen zijn met maximale toestroom. Maar op dinsdagavond was het toilet binnen net zo vies als zondag, wat betekent dat het personeel weinig en slecht schoonmaakt. Het is jammer, want de plaats verdient meer.
Ga naar Accueil Bureau (receptie). Het ligt tussen de Haribo-winkel en de Pandora-winkel. Voor registratie is het noodzakelijk om uw naam en kentekennummer op te geven. Dan geven ze u de kaart en de code om binnen te komen. Leuke en veilige plek om 1 nacht te verblijven. Om naar het centrum te gaan, belden we een Uber.
prachtige plek zonder diensten
Zodra u het parkeerterrein naast de Barstructuur oprijdt, neemt u de rechterbaan de toegangsweg naar de parkeergarage op. Wij, die andere beoordelingen lazen, misten het omdat we de linkerbaan hadden genomen. als je slaagt, neem je het niet terug, tenzij je een overtreding begaat. Ik voeg foto's bij.
Rustige camping met grote plaatsen, zeer eenvoudige schone voorzieningen. Wat ontbreekt is de grijswaterafvoer. Poort gesloten van 23.00 uur tot 8.00 uur Voetgangers altijd open. Vanavond (zondag) was er een kiosk bij de ingang waar paella en gebakken garnalen werden verkocht. Aangename verrassing.
Geweldige tussenstop. Parkeerplaats met zeer grote plaatsen. Zonder voorzieningen op een verharde ondergrond met een lichte helling. Kalm. Rondom netjes, mooi park, kerk, begraafplaats en klein kasteel. Het is niet bepaald bedoeld als camperplaats maar voorlopig wordt het gedoogd.
Geen verkeersborden. Voor de Piave-kazerne, een weggetje aan de linkerkant, aan het einde, langs een laag blok. Buitendouche en afwasbak, water vullen, zwart en grijs water afvoeren, allemaal erg naïef, staanplaatsen, met stroom, niet enorm op een mooie bloemrijke weide. Halverwege tussen de zee en de stad, op loopafstand. Tijdens sluitingsperiodes moet je bellen, heel vriendelijk, indien mogelijk heten ze je welkom.
Buiten het seizoen erg leuk. Altijd open. Eigenaren Gianni en Franca super aardig en behulpzaam. Bel de nummer op het bord bij de ingang om instructies te krijgen over toegang tot en gebruik van de diensten. Elektriciteit wordt apart betaald. Let op de navigator brengt je naar een directe toegang waar een brug is met een maximale hoogte van 2.40. Ga naar het kruispunt ervoor of erna en betreed de kust zonder onder een brug door te gaan.
Prima CP nabij het centrum. Parkeerkosten €. 10.00 uur voor 24 uur. Grindbodem niet perfect. Getroffen door hevige regen, moesten we na een tijdje verhuizen omdat we in een zwembad zaten met een stroomkabel in de badkamer. Slecht onderhouden grijswaterafvoeren. Zwartwaterafvoer niet aanwezig. Op meerdere plaatsen is gratis water aanwezig. Nieuwe kolom voor elektrische aansluiting 8 plaatsen. We hadden een goede tijd, maar het kan beter worden gehouden. Ciclovia Assisi Spoleto gaat naar de kant.
Bericht verzonden Messina antwoord, gebeld om beschikbaarheid te vragen, geen antwoord.
Parkeren € 12,00 per dag, Elektriciteit tegen betaling, camperservice waterkolom € 1,00 = 100L maar de munt van € 1 kost het niet. Dus met munten van € 0,10 per 10 L. Ongemakkelijk Gratis grijswaterafvoer, gratis zwartwaterafvoer maar geen water voor apart spoelen. Overlopend afval dagenlang niet opgehaald, in een periode van maximale opkomst. Voor € 12,00 per dag met betaalde diensten kunt u beter.
We kwamen aan en vonden verschillende oude voertuigen die eruitzagen als permanente huizen. Camperservice een beetje slecht en veel gebruikt door residentiële kampeerders. Langs de drukke weg met weinig schaduw wil je de tafel zeker niet buiten dekken. We gaven het op en gingen naar de camping. De eerste foto lijkt niet tot het gebied te behoren.
Een kleine maar comfortabele camping. Eigenaars beschikbaar. goed onderhouden plaatsen met ruimte om de luifel te openen. Diensten ok, klein zwembad naar mijn smaak, maar daar is het. De ruimtes zijn allemaal smal, maar dit is Ligurië, een land ingeklemd tussen de zee en de bergen. Bar-restaurant oké. Locatie vlak bij de snelweg. Uitstekende locatie voor de tenten die hoog op het heuvelachtige deel staan.
Camperservice goed aangegeven bij halte Tir. Brede ruimtes. Lozen met een jet misschien een beetje schaars aangezien sommigen ook zwart water lozen. Er is een luik voor de apotheekafvoer. Slechts één waterpunt.
Sitecode: 20418
Camperservice bestaat niet en wordt niet gemeld binnen het servicegebied. Nul sterren.
Sitecode: 20442
Camperservice aangegeven bij de ingang. In werkelijkheid bestaat het niet. Slecht. Sterren 1 omdat het verplicht is om het te zetten, anders zou het 0 zijn.
We verbleven op deze plek in juni 2021 voor een weekend. Zeer mooie plek, ook uitstekend restaurant. Reserveren is verplicht. We hebben geprobeerd te boeken om dit weekend terug te gaan, maar ze zijn gesloten. Daarom zijn de openingsdata aangegeven op dit platform (1 / 1-31 / 12) onjuist. Het is beter om te bellen om de beschikbaarheid te controleren.
Sitecode: 20453
OOG om de losbak niet te betreden met de aandrijfwielen, die geen rooster heeft. De wielen slippen en je komt er nooit meer uit. We hadden geluk, want een Slowaakse vrachtwagenchauffeur gaf ons een krachtige duw terug en liet ons eruit, met het risico hem in het niet zo schone bassin te ontmoeten. Keer het om totdat ze het afdekrooster herstellen.
Zeer goed georganiseerd. In het centrum van het Donzella-eiland, een uitstekend startpunt voor alle fietspaden van de Po-delta.Prachtige gebieden. Gloria en Johnny uitstekende gastheren. Mooie nette en essentiële camperplaats met alles wat je nodig hebt, elektrazuilen, waterlast, afvoeren etc. Er is ook een zwembad, maar gezien het seizoen hebben we daar geen gebruik van gemaakt. Aan de andere kant probeerde het restaurant. Heel goed. !!!
Camping met plaatsen voor vaste caravans en aangebouwde houten huizen. Ruimte voor campers, vrijstaand (gelukkig !!) onderaan de camping, gezamenlijk beheerd met de aangrenzende camping. Zonnige plaatsen omdat de bomen klein, maar groot zijn, met elektriciteit en water in de buurt. Zwembad, bar, animatie in het seizoen. Schone badkamers. Camperservice niet aanwezig en niet aangegeven: alleen luik waar je alles uitlaadt. Verbeterd!!
Kamperen aan de oevers van de Moezel, minimale voorzieningen onzin, ze zijn echt schaars en niet schoon. Voor een nacht en stadstour is het prima.
Parkeerplaats voor de ingang van de camping. Losplaats toegankelijk als er geen auto's geparkeerd staan. Beperkte plaatsen, maar de camping grenst precies.
Sitecode: 19073
Leuke camping een beetje wild, ruime badkamers, sommigen zouden wat meer verzorging nodig hebben. Soms respectloze gasten, ze laten niet schoon achter, ze poetsen hun tanden waar ze de afwas doen en in Covid-tijd is het niet de beste. Het enige minpunt is dat de standaard plaatsen geen bereikbare wateraansluiting hebben. Dus om water te laden, moet je toegang hebben tot CS, wat niet bepaald handig is. Anders is het goed onderhouden en rustig.
Prima camping, ruime plaatsen, elk met water- en elektraaansluiting. Netjes en stil. Uitstekende service, slechts één nacht gebleven voordat ik naar Baarn verhuisde. Maar we komen hier terug.
Goede 6-zits parkeerplaats met elektra laad- en losservice, kaartjes bij de ingang, oog de sleutels van de automaat bevinden zich achterop de zuil, je moet dus uit de camper en rond om te kunnen betalen . Een beetje precieze ingang. Comfortabele interne manoeuvreerruimtes. BELANGRIJK andere stroomaansluiting, Schuko-bus met gat voor de derde pin is vereist. Kostte € 15,00 per nacht en we konden niet aansluiten op de elektriciteit.
Uitstekende rustruimte, dicht bij het centrum. Het biedt plaatsen met en zonder elektriciteit. Betaalde laad- en losdiensten bij de ingang.
Zeer goed verzorgde camping. Uiterst functioneel, elke standplaats heeft een lichtaansluiting, helder water en grijswaterafvoer indien voorzien van een flexibele of een tank met afvoer. Zeer mooie tuinmeubelen met vijvers en planten. Zeer mooi restaurant bij de ingang dat afhaalservice biedt. Toiletten beschikbaar, maar we hebben ze niet gebruikt vanwege Covid. Het is aan te raden om in de zomer muggenwerende middelen te gebruiken aangezien het dicht bij de Po ligt.
Stop voor een nacht op 15/5. Hele leuke plek, we zijn alleen en dat maakt het nog mooier. Hostel gesloten vanwege Covid omdat de aardige eigenaar niet bepaald een kind is. De badkamers zijn om dezelfde reden ook gesloten, maar water, elektriciteit en afvoer staan allemaal tot onze beschikking! Spartaans qua dienstverlening, maar functioneel. We komen terug!
Volledig uitgeruste parkeerplaats en gemeentelijk afwateringsgebied. Veel winkels in de directe omgeving: in de straat beneden vind je een supermarkt, apotheek, analysecentrum met ook een Covid sneltent, groente- en fruitwinkel, kinder- en volwassenkleding en pizza per stuk. Geweldige plek om alles bij te tanken. De stad Velletri biedt een aantal historische bezienswaardigheden, een kleine stad, uitstekende restaurants.
Parkeerplaats / kampeerplaats voorzien van alles, weinig plaatsen dus het is beter om te reserveren. Zeer goed onderhouden met uitgerust privéstrand. Schaduwrijke plaatsen met elektriciteit. Water binnen handbereik. Het enige nadeel is een rustruimte, de staanplaatsen zijn wat klein en als de buren lawaaierig zijn een beetje vervelend. Maar met een mooie koptelefoon en wat muziek los je het op.