@FlorianKuhn

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Een heel kleine camping in the middle of nowhere. De weg ernaartoe is onverhard, vol kuilen en alles springt door de camper. Geen douches en geen supermarkt in de buurt. Ver van Timisoara en geen vervoer om er te komen, zelfs geen Uber. We zijn naar een andere camping gegaan!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Grote camping, druk, vies, soms lawaaierig, soms zonder warm water. Personeel arrogant en stug. Het zeewater is al vanaf de eerste paar meter diep en de golven zijn soms hoog. Ik raad het strand niet aan voor gezinnen met kinderen. Geen badmeester. Slechts één wasmachine in elk bad. In het gebied waar wij verbleven werkte die niet, je moest een paar honderd meter lopen om een werkende wasmachine te vinden. Ik kom hier niet snel terug!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Fijne camping met alles wat je nodig hebt! + Geweldig strand, Leuk restaurant met panorama Aardige beheerders Schoon - 6 minuten douchen kost € 0,30 Internet is niet gratis Soms is het water koud voor de afwas De toiletten zijn oud

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Zeer mooie plek met goed restaurant en zwembad! We betaalden €27 voor een caravan met 2 volwassenen en elektriciteit!

Sitecode: 41990

Geweldige plek met alle faciliteiten die je nodig hebt plus strand, supermarkt en restaurant

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie camping in het centrum van de stad met alles wat je nodig hebt. Zeer gemakkelijke en korte toegang tot het aquapark. Dichtbij het kasteel en restaurants.

Sitecode: 71940

Mooie camping met aquapark in de buurt. Als je op de camping verblijft, krijg je korting op het aquapark als je een kaartje koopt bij het campingkantoor.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

De beste camping vlakbij Timisoara. Camping Buziaș ligt vlak bij het stadscentrum, op 2 minuten lopen van de Carrefour-supermarkt en op ongeveer 8 minuten lopen van het centrale park. Daar hebben we mineraalwater gedronken en geluncht bij restaurant Belvedere, dat de eigenaar van Camping Buziaș van harte aanbeveelt. Op de camping vind je alles wat je wenst, het is er schoon, er is stroom en de wifi werkt erg goed.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een prima plek om overdag te verblijven als je Timisoara wilt bezoeken, maar 's nachts is het er erg lawaaierig, rijden er veel ambulances, is het er erg warm en is er alleen maar beton, dus je kunt niet rusten. Wij liepen het liefst 30 minuten naar Camping Buziaș, waar we heerlijk konden uitrusten, want het was er rustig en er was veel groen.