@FlorisPieterse
- Alkoof
Augustus 2026
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heerlijk rustige plek zonder voorzieningen. Je wordt wakker met het geluid van vogels
Juli 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
makkelijke en goed plek om even de tanken te legen en schoon water in te nemen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden

Sitecode: 196937
Mooie plek. Goede relatief rechte plekken. Duidelijk aangegeven waar je mag staan. Super leuk om de elanden Safari te kunnen doen. Boek van te voren of sta om 10:00 bij de winkel . Overdag kun je gebruik maken van de toiletten. Deze zijn netjes Ondanks dat je niet ver van de snelweg af staat hoor je die nauwelijks Overdag een drukke gezellige bedoeling 23 juli 2026
mooie plek , netjes was even zoeken maar als je binnen komt gelijk rechts een container waar het kantoor zit. vriendelijk geholpen we waren 80 zloty kwijt voor een nacht met stroom . strandje kun je lekker zwemmen . douchen kost 5 zloty
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

2022
prima plek om te staan voor een doorreis nacht . zijn verder geen faciliteiten. zwembad is echter fantastisch en er zit ook een super zwem meer naast . kinderen waren in de ochtend op de fiets naar een bakker gegaan ( zondag ochtend ) s avonds rustig . overdag is het parkeer terrein erg vol . het is maar goed dat we niet weg hoeven want dat was een uitdaging geweest om de camper eruit te krijgen . zo vol staat het nu .