@FlyDM
- 2015
- Fiat Rollerteam
- 2011
Augustus 2026
Zaterdag 1/8: Een ietwat “moeilijker” bereikbaar plaatsje. Slechte weg ernaartoe (smal en putten), wel maar een kort stuk. Parking niet zo groot, maar het zou gelukt zijn tot 23 ft (7m). We wouden hier eten maar de keuken sloot (uitzonderlijk) om 17u. Dus na een drankje maar doorgereden.
5 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Juli 2026
We zijn hier gisteren geweest. Jammer genoeg kwamen we tot de ontdekking dat we hier niet kunnen parkeren en/of slapen. De parking is vernieuwd en het zijn gewone parkeerplaatsen geworden. Dus met een mobilhome groter dan een normale wagen kan je hier niet staan. Of je moet dwars over verschillende plaatsen staan, maar dan moet het net lukken dat er geen andere auto’s staan. De parking aan de highland cows (net naast) is enkel voor personeel.
Het stond hier tegen de avond zo goed als vol. Uiteindelijk wel stil ‘s nachts, dit hangt natuurlijk af van medekampeerders. We hadden hier wel last van de midges. We betaalden £10 voor deze plaats. Grijs en zwart water lozen mogelijk en vers water innemen. Elektriciteit is er niet. Horecagelegenheid op wandelafstand. Deze was hondvriendelijk. Vuilnisbakken ook aanwezig. Informatie te vinden in de rode bus.
Heel eenvoudige parking. Wij hadden keggen nodig. Je betaalt £7 per mobilhome. Heel rustig hier. We stonden met 3 campers. Je kan wandelen naar de waterval. Mooie wandeling en zicht op de waterval. Als alles stilvalt ‘s avonds komen de grijze eekhoorns en konijntjes de parking overnemen. Voldoende vuilnisbakken aanwezig. Ticket voor parking kan betaald worden met bankkaart of munten.
April 2026
Een heel nette onderhouden CP. De enige doorn in het oog is die drukke weg. ‘s nachts viel het mee maar vanaf 6u - 6u30 is het aan de gang en wordt dit precies een autostrade. Een heel mooi en groot park dichtbij.
Voor camperaars met kinderen is dit wel leuke plek. Speelgelegenheid (fietsparcours, basket- en voetbalterrein) naast de CP. Iets duurder dan andere CP van de CCP app. Wel ruime staanplaatsen. Wandeling gedaan tussen de wijngaarden met een mooi uitzicht boven.
Eenvoudig om in te checken via terminal. Prijs was inderdaad €15,55 voor 2p met elektra. Water is bijbetalen. Alles stond vol tegen ‘s avonds. Wat moeilijk om met de hond een plek te vinden voor een plasje etc. Als je de CP verlaat ga je best naar links, iets verderop over het brugje de wijk in. Verderop kan je de wijngaard in. Overdag wel wat geluid. ‘s nachts stil.
Sitecode: 194763
Onze eerste keer hier gestaan. Mooie ruime plaatsen nu omringd met een paar tulpen. Rondom rond gras, water en de treinsporen. We vonden dit niet hinderend. Het was er rustig slapen. Ze hebben even 2 nachten even gewerkt aan de sporen. Dit kan nog gebeuren. Goede uitvalsbasis voor wandelingen. Frituur en (brocante) cafe in de buurt. Als je niet binnen kan, maar er nog vrije plaatsen worden aangegeven via de app, dan bellen naar het nummer van CCP