@FlyingDutch1960
- 1993
Een erg fijne camping met uitstekende sanitaire voorzieningen. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam; je merkt dat gastvrijheid echt hun passie is. In onze 30 jaar camperreizen hebben we zelden zo'n plek meegemaakt. Gewoonweg fantastisch, we komen zeker terug.
Geweldige plek, erg schoon, vriendelijke eigenaren, beter kan niet. Prijzen buiten het seizoen: 2 personen inclusief alles kost € 36. Ik kan me alleen bij de anderen voegen. We hebben al geboekt voor 2026.
Wij reizen al jaren met de camper en hebben zelden zo'n plek gezien. Ongeëvenaarde prijs/kwaliteitverhouding voor deze locatie, zeer schone en ruime plaatsen. Zeer aardige operator. kom zeker terug👍😊
De plek is prachtig gelegen, het restaurant is geweldig. Helaas is het zwembadwater groen en nodigt het niet uit om te zwemmen. De toiletten waren een ramp, losse wc-deksels die gewoon achter de stortbak zaten en deze al 3 dagen niet was schoongemaakt, alle wc-papiercontainers zaten al 2 dagen vol. Het is jammer, anders een leuke plek.
Geweldige plek, veel waar voor uw geld. restaurantje met prachtig uitzicht.
We kunnen het eens zijn met de recensies, maar de prijs klopt niet: het is € 31,-. Staat € 74,-, wat ons een beetje veel leek.
Na een lange rit waren we nieuwsgierig maar alle beoordelingen klopten. Een prima parkeerplaats en hele aardige mensen - dat geldt ook voor het restaurant. We zijn weer onderweg naar huis.
De plaats is rustig, de vissers komen en gaan 's avonds. Vrije ruimte met een geweldig uitzicht en een kiosk en dixiklo beschikbaar. Bovenkant
Zijn op doorreis, camping klein maar ok. De prijs van € 17 klopt niet. 2 personen, inclusief elektriciteit €30. Eigenaar erg aardig en behulpzaam