@Flyshanderl

Je kunt hier niet overnachten.
helaas niet up-to-date - we kwamen weer wassen. de camping is gesloten - alles verlaten. Dat heeft de parkeerwachter ook bevestigd.
niks werkt!
Gratis - u kunt iets eten en drinken. Natuur en herberg - perfect. Gasthof sluit medio augustus - kamperen en boarden gaat door. Dank u!

Direct aan zee, maar "thuisstrand" niet zo mooi als het strand in 10 minuten - een luxeprobleem, maar het vermelden waard. Sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon en goed onderhouden - maar een beetje gedateerd.
Sensationeel. Gratis, direct bij het reservoir. Als ik eerder de recensies doorleest, is dat deels nogal onzin - waarom zou de weg naar het veld een brutaliteit zijn? Geasfalteerd tot kort voor en dan 100 meter naar beneden over een onverharde weg - allemaal goed samen. Outlook een droom. Zonsopgang boven reservoir. Absoluut genieten !!!
Schone parkeerplaats (gratis) aan de rand van de stad. Als de poort gesloten is, open dan gewoon en rijd naar binnen (niet vergrendeld). De standplaats wordt aangeboden door de stad. Veel plaatsen - we waren twee. Schaduw beschikbaar. Geen sanitaire voorzieningen. Water beschikbaar. Benzinestation om de hoek - het "centrum" is ongeveer 10 minuten lopen.