@Fnico02a
Lid van Campercontact sinds 2019
Geen service maar zeer rustige plaats aan de haven - gratis - Voor nieuws arriveert (vraag naar dienstregelingen) van kleine vissersboten, dan kunt u verse perziken kopen
Vermijden. Gasten zijn absoluut niet welkom
Het is gratis, rustig dus voor mij is het goed. Dit is de parkeerplaats waar je met kleine boten naar de Grotta di Nettuno kunt varen. Als je aankomt in het hoogseizoen vóór 19.00 uur is het moeilijk om een plaats te vinden (gemaakt door auto's). Geen stroming, water, riolering, asfalt, verlichting maar prachtig landschap.
Op honderd meter van het betoverende strand van Cala Domestica is dit een grote en ruime parkeerplaats op gras met waterbelasting inbegrepen in € 15 per nacht (onbeladen betaling, geen elektriciteit). 'S Nachts is er geen verlichting en kun je de talloze primitievere sterren van Sardinië zien. Alleen handige en verdienstelijke oplossing voor het gebied.
Comfortabel, ruim en 200 meter van het strand van Su Giudeu, bereikbaar te voet langs de vijver bevolkt door flamingo's. Grijs / zwart water, stroming en afvoer zijn bij de prijs inbegrepen. schaduwrijke