@Folk
- 1979
- Volkswagen California California
- Buscamper
Vriendelijke ontvangst maar een veel te dure camping voor wat het te bieden heeft. Douchen in een bezemkast (erg klein en benauwd). De afwasruimte één tappunt voor lauw- en koud water. Terrein loopt af en levelen is noodzakelijk. Stroom £ 5 per overnachting. Deze camping slaan wij de volgende reis over.
Vriendelijke ontvangst. Schoon sanitair. Goede wifi. Ruime plekken, rustige camping. Kortom een campingeigenaar die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Kortom een fijne camping!
Ontvangst vriendelijk. Drukke familie camping vooral gericht op vermaak van kinderen. £25 voor een nachtje staan zonder stroom, 50 pence voor de douche, £4 voor een was draaien. Sanitair netjes. Wij vonden het een te prijzige camping voor wat je krijgt.
Geweldig! Vriendelijke ontvangst, Rust ruimte, schoon sanitair. De beste voor ons tussen Dover en Armadale. 18+ camping.
Gastvrij. Sanitair simpel en schoon. Rustige omgeving bij visvijvers. Met een klein café restaurantje waar je tijdens openingstijden een ontbijt en koffie kunt kopen. Klein stukje lopen naar de kust.
Eigenlijk een camperplaats en geen camping. De plek is gratis en men kan een donatie tbv het kasteel doen. Coordinaten en route voert je naar de ingang van het kasteel. Je moet verder in zuidelijke richting de weg vervolgen. Ze hebben ook een eigen website met de juiste route aanwijzingen.
Lokatie mooi. Stroom £ 5 pond, jammer dat hier geen onderscheid wordt gemaakt tussen groot- en kleingebruikers. Weinig privacy. Slechte internetverbinding en betaalde wifi. Prijs kwaliteit niet in verhouding.
Mooie plek met schitterend uitzicht. Schoon sanitair maar te weinig douches voor het aantal bezoekers. Aan het eind van de middag kan het zijn dat je aan moet schuiven voor een plekje. Voor mij een te drukke camping in een wijdse omgeving.
Wat een oase van rust en ruimte. Ruime plekken en een 360 graden panorama view. Doordat je op een heuvel staat is er op sommige momenten best wel veel wind voor onze bustent. Het sanitair is simpel maar schoon. Douchen met 20 pence muntjes.
Rustige camping, vriendelijke ontvangst. Ruime plekken. Sanitair simpel. Naar de douchegelegenheid is het relatief ver lopen. De douche is niet al te schoon putje/ goot en een schimmelige ‘witte’ plastic douchemat al de drie dagen dat wij er stonden niet schoongemaakt.
Vriendelijke ontvangst door Oly. Ruim opgezette boerencamping met oog voor duurzaamheid. Gescheiden afval inzameling, sanitair schoon en grappig ingericht. In de schuur een informatieplek voor dagtripjes wandelen en fietsen. Je kunt voordat je vertrekt een customer feedback invullen. Helemaal klantgericht.
Vriendelijke ontvangst. Kleine camping met het Zachte geluid van de A299 op de achtergrond. Het veld loopt wat af. Sanitair gedateerd maar wel schoon. Het ontbreekt een beetje aan waterkracht tijdens het douchen en afwassen.
Rustige camping. Overdekt zwembad, eenvoudige nette sanitaire voorziening. Visvijver en overwegend caravanhuisjes. Camperplaats naast washok. Wel aan de prijs voor wat je krijgt.