@Fons-en-Leonie

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

niks veranderd hier wij waren hier in 2018 nadat onze koelkast in de camper het had begeven! zeer hulpvaardige eigenaar met stroom en invriezen van flessen water! ook deze keer een rustig en fijn verblijf op het grasveld naast het huis! wij bedanken de vriendelijke Nederlandse eigenaar en wensen hem heel veel sterkte toe!🎈

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

pure misleiding om hier een camperbord te plaatsen….. zeker als je in het donker aankomt…… gewoon gevaarlijk en overal scheef! gras en modder!

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

perfect en rustig plekje om te overnachten…… er was gratis water en geen stroom of mogelijkheid te legen!

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

niet bereikbaar door balken naast een paar andere campers gaan staan waar geen verbod stond…… de volgende dag hadden we alle drie een boete op de voorruit!

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

we stonden voor een gesloten poort terwijl op de site staat dat het open is, is het gesloten

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

echt geen camperplaats! staat zelfs een verbodsbord voor campers!

waar is de wasserette gebleven?

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

fijne rustige mooie plek ……. de wc deuren op slot……toch gooien mensen hun toilet leeg in een putje……, op de begraafplaats……… lijkt niet netjes!

wij waren hier op 15 september! Heel warm weer! absoluut niet druk, we konden gaan staan waar we wilden. Stonden hier voor €7,20 voor een camper met twee personen, zonder stroom en 2x 20 cent tax. Erg aan te raden!

mooi plekje zonder voorzieningen, maar heerlijk rustig geslapen!

mooi plekje, maar meteen doorgereden omdat er overal stront lag!

Kwamen hier aan voor de derde keer. Schitterend uitzicht maar grijs water kun je hier niet lozen....chemisch toilet op bepaalde uren en die waren voorbij. Eerst €10,- tweede keer €12,50 en nu al €15,- per nacht. Too much vinden wij voor het gebodene. Stukje verder bij Appeltern sta je prachtig met alle voorzieningen aan het water voor €10,-

Wat een herrie, wat een drukte. Wel honderd zware tractoren en vrachtwagens kwamen langs denderen! Rond gefietst maar echt niks te doen in het dorp. Wij zijn later gewoon weggereden en niet blijven slapen! Jammer van zo’n verder mooi aangelegde camperplaats

Goed en rustig overnachten. Alles aanwezig incl stroom.... jammer dat er geen stoeltje buiten mag staan. Winkels en grote supermarkt anderhalve kilometer verder.

Sitecode: 19375

Leuk dorp, fijne camperplaats met faciliteiten voor 10 euro. Mooi uitzicht maar de plaatsen lopen erg schuin. Fons en Leonie