• Camperlocaties

@FordTransit350m

Ja
1996

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Leuke minicamping en plek voor 4 campers. Mooi en schoon sanitair, broodjesservice en in de kantine kun je drinken en wat eten (op sommige dagen). Erg leuke plek en aardige eigenaar. 20,- inclusief stroom; prima prijs! Hond koste niets extra! Echt een aanrader.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Prima camperplaats! Mooie locatie! 14,- euro per nacht, stroom kost 0,50 ct per kWh. Mooie locatie om te wandelen langs de Rijn en te fietsen. Koblenz is voor fietsers zeker prima te doen. Toiletten zijn redelijk maar is de prijs ook naar. Het enige wat ik miste was een punt om drinkwater te kunnen tappen maar we hebben ons gered.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Prima camping. staan veel caravans en ‘huisjes’ voor vaste gasten maar wij stonden wat verder achteruit; mooi plekje. Aardige mensen die het runnen. Prijs was wat aan de hoge kant maar het is ook hoogseizoen (27,40 euro incl. hond, geen stroom). Net even wat gedronken en een ijsje gegeten bij de receptie.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Mooie en rustige camping! We stonden dichtbij het water dus een mooi uitzicht. Nette douches en toiletten (mét toiletpapier 😀). We betaalden 27,- (zonder stroom) maar het is hoogseizoen dus een reële prijs.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Hele fijne camperplaats! Sanitaire voorzieningen zijn top; en dat voor maar 5,- euro voor een overnachting en voor stroom 3,- euro! Douchen kost 0,50 euro. Er is zelfs een wasmachine aanwezig + een droger. Ligt dichtbij een meer en sportveld. Centrum is op loopafstand. Een aanrader!

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Fijne camperplaats dichtbij een groot meer en de stad. Schaduwrijk door bomen. Ligt wel aan een drukke straat maar ‘s nachts wel rustig. Goede bakker dichtbij waar je ook gezellig kunt zitten. Leuk stadscentrum met heel veel winkels op loopafstand. Toiletgebruik kost 0,50 euro per keer en douche 1,-. Receptie is vanaf 18.00 uur aanwezig. Je krijgt een code voor de ruimte waar de toiletten en de douche zich bevinden.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

De camperplaats is wel prima; makkelijk met een QR-code aan te melden c.q. in te checken en te betalen. Alleen is het bedrag voor douchen bij het zwembad nu 2.- euro i.p.v. 1,50 euro. Denk er dan aan dat je beperkt tijd hebt om te douchen. Is iets van 5 tot 10 minuten. Op loopafstand zit een Grieks restaurant waar je lekker kunt eten: Mythos. voor water moet je ook betalen maar ook dit gaat via een QR-code wat gemakkelijk is.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Prachtige camperplaats! Aardige eigenaar, zeer net sanitair en alles superschoon. Kortom; perfect! Er is ook nog een klein winkeltje waar je koffie, drinken, ijsjes kunt kopen. En een terras met parasols waar je gezellig kunt zitten. Een aanrader!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Geweldige camperplaats! Zeer vriendelijk eigenaar. Alle voorzieningen aanwezig; toiletten, douches, soort kantine waar je kunt zitten en koffie, thee en fris kunt nuttigen. Op vrijdag kun je een maaltijdsoep + stokbrood met kruidenboter kopen. Kosten voor een overnachting 15,-. Voor stroom iets extra. Je zit tussen de maisvelden en weilanden. Er is een schuur waar je de fietsen kunt stallen maar er staan ook fietsen die je gratis mag gebruiken.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Leuke camping/camperplaats! Prachtig uitzicht en sanitair aanwezig (toiletten/douche/keukenblok voor afwassen). Aardige eigenaars. Stroom aanwezig echter dit hadden wij niet nodig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Helaas mochten we de camping niet op; verboden voor honden! Jammer, leek ons een leuke camping. Op deze app staat ‘honden toegestaan’.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

niet zoveel mis mee, het is er droog maar dat is nu overal. Jammer dat er geen douche is en dat de wc geen zeep en papieren handdoekhaak heeft. het meer is leuk en er waren duikers bezig. Het dorp is goed te doen lopend en je kan daar prima kebap eten.