@Fordcampertje
Wat een leuke camping midden in de natuur, niet zo geschikt voor grote campers wel voor camperbusjes. lekker buiten gegeten op het terras met uitzicht op het mooie zwembad. Een heel vriendelijk ontvangst door Engels sprekende receptioniste. Sanitair blok schoon en functioneel. Wij vonden het leuk.
Wat een bijzondere plek, alles is aanwezig. Een mooi ontvangst met een wijnproeverij een prachtige plek om te staan met uitzicht over de wijngaarden. Zeker een bezoek waard. En dat allemaal gratis, wel een fles of wat wijn kopen natuurlijk.
De coördinaten geven de plaats in het dorp aan, het ligt echter aan de rivier. mooi plekje met openbaar toilet en stroom.
Prachtig om zo dicht bij de zee te staan en de restaurants op loopafstand, er stonden wel 17 campers die allemaal gedoogd werden. na 1 mei moet je betalen. Helaas weet ik niet hoeveel omdat de betaalmachine dat niet aangaf.
Mooie camping aan zee, bij ons werd de hele dag schoongemaakt, koffie drinken met uitzicht op zee. Heel veel prachtige palmen. Wel wat prijzig als je dicht bij de zee wil staan. Er is een luxe restaurant tapasbar en een eenvoudiger restaurant, supermarkt waar je alles kunt krijgen. In april was het er heerlijk.
Wat een rust, heerlijk sfeertje, het was het omrijden waard. Alles is aanwezig, leuk sanitair blok, tot het hout om een kampvuurtje in de vuurschaal te maken Het was prachtig weer dat helpt ook natuurlijk.
Helaas zijn honden hier al 4 jaar verboden en konden hier niet staan. vandaar maar 1 ster. Waarschijnlijk is het verder een prima camping.
Ontzettend aardige ontvangst. Niets is te veel, uitleg over alles, ook hoe Pompei te bezoeken. Top Leuk al die palmbomen.
Heel leuk, alleen na 1 juni pas geopend. Ook het zwembad was nog leeg. Aardige eigenaar, we mochten toch 1 nachtje staan.
Helaas niet het hele jaar open. vanaf oktober gesloten.
Rustige plek, aan de camino met zijn wandelaars naar Santiago de Compostela. Leuk om naar het dorp te wandelen met supermarkt en restaurantjes of de zondagmorgen markt met verse vis waar je ook kan eten. Openbare toilet 200 meter. Wij waren hier 18-05-2019
Als je Vilagarcia wil bezoeken kan je hier terecht. Veel auto’s komen langs je heen. Supermarkt en restaurants binnen 5 min. lopen. Waren hier 7-05-2019
Geschikt voor kleine campers vanwege de toegangs weg. In April was het heerlijk rustig, prachtig uitzicht over de rivier, eenvoudig sanitair maar schoon en lekker warm water. Wij vonden het heerlijk, helaas restaurant gesloten i.v.m opknappen. Kon wel even duren. 4km naar grote supermarkt.