@Fordcampertje
- Ford
- Buscamper
September 2026
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
wat bijzonder om hier te zijn, de tuin kent alleen maar verrassingen en het mogen gebruiken van bad en woonkamer maakt de verrassing af.
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Wat een mooie camping, we mochten zelf een plek uitzoeken. in het weekeind is het restaurant open, lekker gegeten op het terras. eenvoudig maar schoon sanitair. met de Acsi kaart € 25. per dag betaald inclusief stroom en drinkwater. Het uitzicht is prachtig. vriendelijke bediening zowel op de receptie als in het restaurant.
April 2026
2 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Wat een leuke camping midden in de natuur, niet zo geschikt voor grote campers wel voor camperbusjes. lekker buiten gegeten op het terras met uitzicht op het mooie zwembad. Een heel vriendelijk ontvangst door Engels sprekende receptioniste. Sanitair blok schoon en functioneel. Wij vonden het leuk.
Wat een bijzondere plek, alles is aanwezig. Een mooi ontvangst met een wijnproeverij een prachtige plek om te staan met uitzicht over de wijngaarden. Zeker een bezoek waard. En dat allemaal gratis, wel een fles of wat wijn kopen natuurlijk.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

De coördinaten geven de plaats in het dorp aan, het ligt echter aan de rivier. mooi plekje met openbaar toilet en stroom.
Prachtig om zo dicht bij de zee te staan en de restaurants op loopafstand, er stonden wel 17 campers die allemaal gedoogd werden. na 1 mei moet je betalen. Helaas weet ik niet hoeveel omdat de betaalmachine dat niet aangaf.