@Formentera

Een locatie beoordeeld15 dagen geleden

In december 2025 was het €23, nu in februari 2026 is het €28. Ik kom niet meer terug, veel te duur 🙈

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

De camping kost in oktober 29 euro inclusief elektriciteit. Er is bijna nergens satellietontvangst, de weg is lawaaierig en het sanitair is schoon. We zouden er niet meer heen gaan.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

De camping kost zeker 18 euro, plus 12 plus 2 dagkaarten van 3 euro. Het is volkomen zinloos; niemand begrijpt het. De automaat vroeg 20 euro voor één nacht, en als je erom vraagt, moet je de dagkaarten nemen. In 22 kostte de camping 10 euro. De camping heeft 200 plaatsen, en geen van de 40 was bezet. We reden verder. Dat was het voor ons met Enkirch!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

De locatie is geweldig. De baan is bochtig en oneffen. Alle pitches mogen alleen met wedges worden gebruikt. De kraan staat op het punt kapot te gaan, er hangt een vieze geur bij het riool. Het is absurd dat elektriciteit gekocht moet worden, terwijl bijna iedereen tegenwoordig zonnepanelen heeft. ecologisch gezien een ramp. Ik snap niet hoe anderen dit beoordelen. dan zou Minheim 7 sterren moeten krijgen. Wij gebruiken alleen noodruimte als anderen al vol zijn.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Pas op voor problemen met de elektriciteitsfacturering. Er circuleren verschillende varianten, 4 kw gratis per dag, dat is niet waar. Geen melding van meterstand bij inchecken. Niemand zegt dat u met uw telefoon moet scannen. Ik betaalde slechts 15,75 voor de koelkast en binnenverlichting voor 4 dagen, onmogelijk als het uurtarief 50 zou kosten. Dat is ruim 30 kW/u voor een koelkast. Controleer zeker de meterstand