@Foster76
Lid van Campercontact sinds 2019

Tweede keer hier goede site voor de tunnel met kinderen als je op een geweldig strand kunt geraken. Schoon toiletgebouw en kinderspeelplaats. Kost ons € 42,00 voor 2 nachten met elektriciteit en 2 kinderen. Bead van in de ochtend.
Zeer mooi uitzicht over het meer, maar de eigenaar knijpt je echt in en alles is extra elektrisch en douches. Het toiletgebouw stonk en het weggeluid is constant. Kosten € 30 voor een nacht en £ 2,40 voor de elektrische. Veel beter daar.
leuke veilige site van acht euro om 4 euro te stoppen voor je stroomaansluiting, gategates sluiten om tien uur precies wat je nodig hebt voor een rondleiding door de stad.
Mooie site, familie die het runt. Op het terrein cafe en winkel, het zwembad naast de deur is geweldig. Het beste toiletgebouw tot nu toe tijdens onze 3-weekse Ronde van Duitsland.
Sitecode: 62059
Grote parkeerplaats, Netto 50 m afstand rustige locatie ideaal voor Playmobil land. geen diensten maar het is gratis.
Goede site mooie heuvelafwaarts rijden naar Dresden, zwembad is koud maar verfrissend, toiletgebouw is brandschoon. Zeker de moeite waard.
Zeer mooie plek restaurant op het terrein omgeven door water zeer schilderachtig de geplaveide weg in zal je botten schudden maar het is de moeite waard het is nu € 13 per nacht voor twee personen douches zijn een euro voor drie minuten.
Geweldige parkeerplaats voor stad en Lidl
Sitecode: 12075
Goede site zeer mooie plek geweldig uitzicht op het meer mooie dame die de plaats runt. Toiletboek zou een opknapbeurt kunnen gebruiken, maar allemaal schoon en netjes.
Geweldige site die alles niet goedkoop heeft, 2 volwassenen en 2 kinderen was iets meer dan £ 100 voor 2 nachten. Maar zoals ik al zei, het heeft alles en is zeer schoon en netjes.
Dit is een geweldige, prachtige plek, een uiterst aardige vent die de plek runt waar hij zelfs je ontbijt voor je zal regelen. Dit is wat roadtrips allemaal over het vinden van dergelijke edelstenen. Ik hoop dat ik ooit terug kan komen.
Leuke plek helaas had iemand er toilet op de parkeerplaats geleegd dus de geur was niet geweldig. Maar nog steeds een heel mooie plek. Geen voorzieningen alleen een parkeerplaats. Meer aan de voorkant kinderen park achter en een zwembad aan de overkant.
Geweldige eenvoudige standplaats betalen voor elektriciteit op het punt en een man komt en haalt € 3 voor het verblijf.
Geweldige plek schone toiletten en douches, wou dat ze allemaal aan deze norm waren. Betaal bij het havenmeestergebouw.
Een grote camping of familie is niet goedkoop, maar als je kinderen hebt zullen ze er dol op zijn. Geweldige toegang tot fietsroutes en het meer. Zal niet meer lastigvallen tenzij wanhopig zoals deze keer als de volgende deur vol was.
Zeer goede locatie mooie wandelingen naar het strand en een park voor de kinderen na de vertraging in de tunnel was geweldig om er energie door te brengen. Er was ook een goed busje op het strand. Ik zal hier weer komen.
Geweldige site, gemakkelijke parkeerplaatsen en een zeer aardige vent die de plaats runt. De bar op het terrein is super precies wat nodig was.