@FoxyonTour
Mei 2026
We hebben hier één nacht doorgebracht. Rustig, schoon, de treinen zijn erg stil. Water en elektriciteit zijn beschikbaar, en het legen van cassettetoiletten is ook mogelijk. Verharde ondergrond, slechts ruimte voor twee campers. Het nadeel: er staat een foodtruck pal naast, en de ventilator blaast rechtstreeks naar de campers! Daar moet je wel van houden!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

We zijn er vandaag geweest om de cassette te legen. Alles was prima!
We verbleven er twee nachten voor €46! Omdat de camping geen slagboom heeft, is hij zelfs 's nachts toegankelijk. Om 01:15 uur reed er een camper rond op zoek naar een plekje! De muntautomaten voor de douches en het drinkwater waren geblokkeerd en de damesdouche was niet toegankelijk! Alles zou wat schoner en mooier kunnen! Zonde voor Meersburg!
Het beste is de locatie, de nabijheid van de oude stad! Het is een parkeerplaats aan de oever van de Main, met een slagboom. Er zijn een paar elektriciteitspalen beschikbaar! Verder zijn er afvalcontainers, maar dat is alles! €8 voor een nacht is prima!
Helaas was de reis voor niets! Er is geen water, en waarschijnlijk ook geen elektriciteit! Het ziet er erg vervallen uit!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

We verbleven er 3 nachten, erg, erg aardige eigenaren! We hebben het dagelijks verlengd en het werkte probleemloos! De plek wordt elk jaar beter. Er zijn 4 nieuwe extra douches en toiletten! 2 wasmachines, afwasfaciliteiten, ruime water-/elektriciteitsaansluiting, grote gemeenschappelijke ruimte met WiFi, veel ruimte. Wij betaalden 27€ voor 2 personen met weinig elektriciteit, douchen kost 1€! Het zwembad was nog niet open! Het enige nadeel is dat het internet in de hele vallei slecht is!
Perfecte plek voor een overnachting als u op doorreis bent! Voor grotere campers +8 m zouden de paden iets langer kunnen zijn... 21 € / 2 personen inclusief elektriciteit en water!