@FoxyonTour
We zijn er vandaag geweest om de cassette te legen. Alles was prima!
We verbleven er twee nachten voor €46! Omdat de camping geen slagboom heeft, is hij zelfs 's nachts toegankelijk. Om 01:15 uur reed er een camper rond op zoek naar een plekje! De muntautomaten voor de douches en het drinkwater waren geblokkeerd en de damesdouche was niet toegankelijk! Alles zou wat schoner en mooier kunnen! Zonde voor Meersburg!
Het beste is de locatie, de nabijheid van de oude stad! Het is een parkeerplaats aan de oever van de Main, met een slagboom. Er zijn een paar elektriciteitspalen beschikbaar! Verder zijn er afvalcontainers, maar dat is alles! €8 voor een nacht is prima!
Helaas was de reis voor niets! Er is geen water, en waarschijnlijk ook geen elektriciteit! Het ziet er erg vervallen uit!
We verbleven er 3 nachten, erg, erg aardige eigenaren! We hebben het dagelijks verlengd en het werkte probleemloos! De plek wordt elk jaar beter. Er zijn 4 nieuwe extra douches en toiletten! 2 wasmachines, afwasfaciliteiten, ruime water-/elektriciteitsaansluiting, grote gemeenschappelijke ruimte met WiFi, veel ruimte. Wij betaalden 27€ voor 2 personen met weinig elektriciteit, douchen kost 1€! Het zwembad was nog niet open! Het enige nadeel is dat het internet in de hele vallei slecht is!
Perfecte plek voor een overnachting als u op doorreis bent! Voor grotere campers +8 m zouden de paden iets langer kunnen zijn... 21 € / 2 personen inclusief elektriciteit en water!
Wij waren in Venetië voor het carnaval. Het beste aan de camping is de bootverbinding naar de stad👍. Stipt, betaalbaar en regelmatig! De camping was lang niet volgeboekt, het grote sanitairgebouw was open en de netheid van de toiletten en douches verdient een ⭐️! De faciliteiten zijn oud, maar als het schoon is, is het prima! Wasmachines zijn goed en er zijn er genoeg, €4 per machine! De ontvangst bij de receptie was vriendelijk!
Pas op voor de terreinwachter! Vriendelijkheid jegens gasten, geen!
Wij waren er in april 4 dagen. Grote plaatsen, goed sanitair… met voldoende toiletten en douches! Rustig, centraal, goed restaurant en veel mogelijkheden voor kinderen (minigolf, binnenzwembad, klimpark, speeltuin). Goede V/E! We zullen terugkomen!
Perfecte parkeerplaats, ruim, schoon, goed sanitair, rustig, we komen terug!
OK voor doorreis, maar niet voor een langer verblijf! Ontvangst kan vriendelijker, alleen Frans, alleen contant, geen ACSI... De plek zelf kan beter onderhouden worden... natuurlijk... er staat een uitgebrande caravan midden in de wijk, sanitair is oud maar ok, douches zijn extreem smal. Prijs 18,80 met stroom voor 2 personen
CP gesloten, al staat er bij de ingang dat deze vanaf 6 april 2024 geopend is!
Sitecode: 82040
Vandaag voor de gesloten poort gestaan!
Aftappen van grijs water werkt goed, toilet legen ook, helaas is er geen vers water, deze is defect!
Ideaal voor een nachtje op doorreis. Alles wat je nodig hebt. 12€ zonder elektriciteit, de poort stond open toen we aankwamen, de operator kwam 's avonds en iedereen betaalde. Prachtig uitzicht!
Zeer mooie camping, veel groen en geweldig uitzicht! Sanitair goed en schoon! V/E is echter verkeerd gepland... alleen voor kleinere voertuigen! Van het zwembad hebben wij geen gebruik gemaakt omdat het pas vanaf 11.00 uur geopend is en uitchecken tot 12.00 uur! 25€ voor 2 personen inclusief elektriciteit met ACSI
Perfecte locatie voor Bilbao! Prachtig uitzicht! Zeer vriendelijk welkom!
Leuke SP bij de ingang van de stad. Sanitair wordt momenteel verbouwd, er zijn al twee douches aanwezig en een toilet, beide moeten bijbetaald worden. Er wordt één ster afgetrokken voor het constante blaffen van honden uit de aangrenzende panden. Grillstation en jeu de boulesbaan beschikbaar! Zeer vriendelijke ontvangst door de meneer bij de receptie!
Wij waren hier 14 dagen, grote ruimte, zeer vriendelijk personeel, zwembad was nog niet schoon, warme douches, sanitair schoon, geen wc-papier, water om lauw af te spoelen, geen riolering/water op het perceel. Trein naar Faro op loopafstand, de weinige treinen stoorde ons niet. Veel overwinteraars die met hun auto over het terrein rijden (naar het sanitair, naar de wasmachine, om de hond voor de camping te rijden) - dit zou verboden moeten worden!
De plaats biedt alles wat je nodig hebt. Sanitair is ouder maar schoon. De plaatsen zijn groot. El Rocio ligt op loopafstand. Je moet eraan wennen dat er overal alleen maar zand is! Restaurant op de camping
We verbleven hier 3 nachten en vonden de camping perfect om Sevilla te verkennen. Buslijn 132 vertrekt op 3 minuten afstand en gaat voor € 1,75 rechtstreeks naar Plaza España. Sanitair naast de receptie was ok, warme douches, kleine cabines, wastafels en wasmachines alleen bij het bovenste toiletgebouw. Grote Carrefour op 5 minuten fietsen. Zelfs grote campers kunnen hier een plekje vinden als u rond de middag arriveert! Ontvangst was een beetje cool, maar oké, € 24 inclusief elektriciteit is ook oké!
Rustige camping, omgeven door groen en een dennenbos. Fietsen naar Conil is eenvoudig. Dame bij de receptie was erg aardig en behulpzaam! Sanitair was schoon, douches hadden warm water maar douches en toiletten in twee verschillende gebouwen... Douchehuis helaas koud en onverwarmd, 3 wasmachines aanwezig, goede V/E, goed gevulde kleine supermarkt, daarvoor alleen spoelen met koud water is een steraftrek!
Nieuwe camping, zeer aardig en behulpzaam personeel, schoon sanitair, warm water voor de afwas, zeer goede WiFi, bushalte niet ver, V/E zeer goed, een bakker rijdt 's ochtends over het plein, boodschappen vlakbij, ja de metro kan beter Er was geen regen toen wij er waren, dus dat is oké. Minpuntje: na 19.00 uur kun je het plein alleen nog te voet bereiken aangezien de hoofdpoort gesloten is! € 25/nacht met elektriciteit is 👍
Perfecte plek om Grenada te bezoeken. Het is meer een parkeerplaats dan een CP. Zeer vriendelijke ontvangst, behulpzaam… Sanitair eenvoudig maar schoon. Wij zouden er zo weer heen gaan!
Wij waren er voor 3 dagen. Zeer aardige eigenaren die de zaak pas op 23 november openden. Je bent zeer gemotiveerd en hebt nog veel ideeën en plannen. Het is een rustige plaats, maar er liggen landbouwplantages ernaast en er rijden soms landbouwmachines/tractoren. Binnenkort is er ook de mogelijkheid om een auto te huren om op reis te gaan of te gaan shoppen👍. Wij betaalden €20,50 per nacht met stroom
De camping is zeer goed onderhouden, water, elektriciteit en afvalwater zijn direct ter plaatse. Sanitair schoon en goed… maar slechts 2x4 douches voor mannen en vrouwen. Naast het plein worden appartementswoningen gebouwd... er wordt gewerkt van 07.00 uur tot donker. Wij vonden het verontrustend! Zeker gezien de prijs voor een super premium plek voor €35/dag + extra elektriciteit! Het was prima om Benidorm te bezoeken, maar niet voor ons voor een langer verblijf!
Ondanks de nabijheid van AP7, een rustige plek, veel langdurig kampeerders, grote plaatsen met elektriciteit, afvalwater (inclusief chemische toiletten) en water. Warm water bij de wastafels! Ook zijn er warme douches in twee sanitairgebouwen. Alles voor € 20,- per nacht! Goed uitgangspunt voor Torrevieja…. Restaurant was in december gesloten... een kleine bar was open!
Pro: Aardig, behulpzaam personeel, schoon sanitair, warm water, strand direct ter plaatse, goede winkels, elektriciteit, water en afvalwater ter plaatse Contra: slechts 2 wasmachines op het gehele terrein, 1x wassen € 5,50, geen wasmachine voor hondendekens, camperauto's staan op de paden/opritten ipv op het perceel (camper, caravan, voortent, keukentent, aanhanger.. Er is geen ruimte voor alles. Gootstenen in zuidelijke leidingen zijn stom
Wij waren hier voor de tweede keer, mooie schone camping. Vriendelijk welkom! Eén ster afgetrokken omdat er geen warm water in de wastafels zit😕. Golfbaan op loopafstand👍👍👍
Wij verbleven hier 2 nachten. Conclusie: Niet ons ding... te groot, inchecken te ingewikkeld, ruimte naast het magazijn/depot is niet optimaal, WiFi helaas niet inbegrepen à € 23. Schoon sanitair, goede afwasgelegenheid, restaurant was ook goed, winkelmogelijkheden waren perfect! Veel doodlopende wegen die het keren van grote campers lastig maken. Eindeloze honden, zeer grote V/E-plek!
Wij hebben hier 6 nachten gestaan. Rustige camping, veel langkampeerders, grindplaatsen, met stroom en water ter plaatse, prima WiFi voor €16, fijne ontvangst, warm water, sanitair verouderd maar schoon. De gootsteen is niet mooi en wordt te zelden schoongemaakt. Sterrenaftrek voor de slechte verlichting in het sanitair en wastafels! 's Ochtends is er brood... anders is er een hele goede SPAR op 500 m afstand! Goede V/E beschikbaar.
Wij verbleven hier één nacht… €27 voor één nacht met elektriciteit… enkel contante betaling mogelijk! Als je achterin staat, is het relatief ver naar het sanitairgebouw! De vuilnisbakken waren overvol en zouden vaker geleegd moeten worden. De toegang was wat smal omdat alle auto's overal op de parkeerplaats voor de camping geparkeerd stonden. oké voor een/twee nachten…
We waren hier een week, daarna werd de zaak op 22 oktober geopend. Helaas gesloten. Top sanitairhuis!!! Korte afstanden naar het strand, de supermarkt en Roses… met ACSI €23 inclusief elektriciteit! Al het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam! Wij komen terug als we in de buurt zijn!
Helaas is de zaak morgen al gesloten! Met ACSI 17€ inclusief elektriciteit 6 A voor 2 personen. Sanitair eenvoudig!
Locatie zeer goed, mooie plek, maar de toestand was half oktober niet goed! Sanitair moet dringend vernieuwd worden! Te duur voor € 25,30! Restaurant was al gesloten.
Hier een nacht gestaan! Perfecte plek, vriendelijke ontvangst, €19 met ACSI, goed sanitair, schoon, altijd weer!
Perfect V/E-station… op een steenworp afstand van de AB👍👍👍
Waren er één nacht: Conclusie: Leuke plek op het platteland! Geweldige SP, infrastructuur? Het fijne grindsubstraat wordt bij nat weer in de douches meegevoerd... de deuren van de toilet/douche zijn van buitenaf niet te zien of deze bezet/vrij zijn. Water was alleen lauw. Parkeernis achter de uitgang zou goed zijn om de kaart te overhandigen. Markeer de parkeermarkeringen in kleur! Jammer dat er kampeerders zijn die zich in het sanitairgebouw afwassen. geen auto alstublieft!
Wij waren daar om te golfen! Leuke plek om te staan… Gastro zeer goede en aardige uitbaters! Elektriciteit, sanitair en water aanwezig..., afvoer vlakbij (Brombachsee/Altmühlsee)!
Natuurcamping... heerlijk rustig, parkeerplaatsen op terras... meer met wakeboardvoorziening er net onder... vriendelijke ontvangst, ongecompliceerd... ja, het sanitairgebouw wordt oud, maar voor ons was het genoeg!
Wij waren hier 3 dagen... superleuke kleine camping... vriendelijke familieontvangst, mooie plaatsen, schoon sanitair, goede ligging.. we voelden ons op ons gemak!
Voor € 5 mochten we het terrein oprijden en gebruik maken van de V/E-faciliteit. Zeer vriendelijk ??
We kwamen langs met de WoMo en vroegen of we hem voor een paar € kwijt konden. Antwoord was nee, dit is alleen beschikbaar voor campinggasten 😕😕😕😕
Mooie (honden)parkeerplaats, goed georganiseerd, doet wat het belooft! Helaas sluit het restaurant te vroeg! En het is jammer dat de toegang tot het zwemgedeelte verder naar achteren ligt... het hondenstrand, dat direct onder de staplaats begint, is belangrijker... helaas houden de eigenaren zich nog steeds niet aan het hondenbadgebied, dat gemarkeerd is met tekens!
Geweldige locatie, geweldige plaatsen, maar zeker erg duur € 36 inclusief stroom, want douchen is extra, € 2 per munt, water loopt voor altijd, ongebruikte penningen worden niet teruggenomen!!! Wasmachine was goed, €4!
Waren op doorreis! Aardige operator, klein restaurant ter plaatse, de pizza's waren huisgemaakt en heerlijk. Tip: Vermijd toonhoogte 44 als u gevoelig bent voor ruis. Ernaast staat de pomp voor het sanitairgebouw, die draait de hele nacht en is vervelend! € 23,- bij ACSI inclusief elektra, afvoer voor grote voertuigen te smal/klein!
Zeer verzorgde plaats, fijne ontvangst, moderne wasmachine+droger, stroom en water ter plaatse, goede V/E voor campers, plaats is verder weg, met fietsen te doen, wel bergop! Sanitair goed en schoon, douches met muntjes!
Je staat midden in een weiland, als je de juiste plek hebt, heb je een geweldig uitzicht op zee, zeer oneffen terrein. Exploitanten zijn erg aardig en hebben ook een campingwinkel! 29€ zonder elektriciteit + 1,50 voor douche. Sanitair huis is klein voor de grootte van de plek. Elektriciteit is aanwezig, geen redelijke V/E voor campers, directe toegang tot het strand, golfbaan naast de deur, winkels en restaurants zijn niet dichtbij!
Zeer aardige en behulpzame bediener, ruime ruimte, sanitair niet modern maar wel schoon. Locatie perfect voor het verkennen van het schiereiland Dingle. € 30 inclusief elektriciteit, douches: € 1 voor 3 minuten
Vriendelijke ontvangst, €30 voor 2 personen. Inclusief elektra, plaats ligt direct aan de straat.. Maar 's nachts rustig, grote camping erbij, als die met een groep bezet is, dan is het sanitair overvol. Herensanitair is nog oud, voor de dames komt er een nieuw gebouw! Locatie aan het strand is geweldig.
Een paradijs voor kampeerders! Alles wat je maar kunt wensen! In plaats van één nacht verbleven we 4! Hele aardige uitbaters die er alles aan doen om het hun gasten naar de zin te maken! 👍👍👍
Zeer grote ruimte, super schoon sanitair, V/E zeer goed! Geen acceptatie van campingkaarten! WoMo met 2 personen + elektriciteit 37 €! Douches + WiFi inbegrepen!
We verbleven hier voor een nacht vanwege gebrek aan alternatieven om de stad te zien. De plaats zelf is zeer goed onderhouden, schoon en goed georganiseerd! De telefoniste was naar onze mening niet erg klantvriendelijk. Een nacht zonder elektriciteit 34 €, incl. wifi, warm afwaswater 0,50 €, wasmachine 10 €, douche 1 €, als je de plaats niet voor 11.00 uur verlaat, moet je nog een dag betalen. Alleen contant geld! Geen kampeerkaarten!
We verbleven een nacht... aan het einde van de straat, bij het meer... absoluut stil! Voor 2 personen. 25€ incl. stroom, toilet pas gerenoveerd, douches 1€ voor 5 minuten (water kan niet gestopt worden tijdens het douchen 😕) aardige vriendelijke telefoniste, wasmachine aanwezig!
De locatie is erg mooi, operator vriendelijk en behulpzaam. Sanitair eenvoudig, douchen kost 1€, ACSI wordt niet meer geaccepteerd! Wij betaalden €41 voor een grote stacaravan voor 1 nacht, 2 personen met stroom... met 10% korting voor de KeyCard!!!! Te duur!
We waren op doorreis ... perfecte plek voor een nacht! Prettige ontvangst, stroom, rustig en nieuwe douche met toilet! 's Avonds is er een wijnproeverij... als je wat wijn koopt, is het gratis!
wij verbleven er 1 nacht op doorreis. Sanitair is op leeftijd... warm water ja, maar helaas is het sanitairgebouw niet verwarmd. Tv-ontvangst is niet mogelijk onder de dennenbomen. WiFi kost extra!
Perfecte staanplaats met alles wat je nodig hebt ... zeer vriendelijke ontvangst !!!! Het enige minpuntje: de situatie met de douchemunten…. dat je het water niet zelf kunt afsluiten, en dat de tijd doorloopt, zelfs als het water stopt, hoe moeten vrouwen hun haar wassen?????????
Prijs/prestatie is helaas niet ok! De locatie alleen is geen selectiecriterium, het totaalpakket moet kloppen!
Perfecte plek voor ons op Rügen! Vriendelijke uitbater, goede centrale ligging, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, schoon en modern sanitair! Grote staanplaatsen! Wij raden aan!
We verbleven er voor 2 nachten, voelden ons zeer comfortabel en zullen terugkomen. Hele fijne ontvangst, salon is heel liefdevol ingericht, met zicht op de stal, alles heel proper! Locatie was voor ons ideaal!
Wij waren er begin 19 november. Locatie niet ideaal, want direct aan de straat ... het nieuwe sanitair en de steiger aan het water zijn prachtig! Ja, meestal permanente kampeerders, het restaurant was al gesloten!
Wij waren er in 19 september, operator was erg aardig, je moet naar het strand gaan ... de zee is prachtig, maar de massa ligstoelen is even wennen! Sanitair is eenvoudig! Een zeer goede supermarkt is te vinden aan de hoofdstraat vooraan !!!!
Kan alleen meedoen met de reacties ... op elk moment weer!
Verbleef er voor 2 nachten in september 2019! Zeer nette beheerder, mooie, rustige plaatsen ... goed sanitair ... geweldig uitzicht op het landschap, omdat het op een helling staat! Eten in het restaurant was ook goed! Het was perfect voor ons voordat we de veerboot naar Ancona namen!
We waren er in het najaar van 2019. De locatie is perfect voor een rondleiding door de stad .... grote plaatsen met elektriciteit. Er staat water ter beschikking, er is ook een sanitairgebouw ... heb het niet gebruikt ... maar het was oke!
Wij waren er in oktober 2019 met drie WoMo ..... vonden de plek cool! Vooral de oprit is bijzonder 😜, at vis in het restaurant en was zeer tevreden!
Nieuwe SP recht op de buffelboerderij! Elektriciteit en sanitair beschikbaar ... Zeer goed restaurant, vooral bezocht door de lokale bevolking ... er is ook een boerderijwinkel! Een aanrader!
Wij waren er in 18 juni voor één nacht. Grote staanplaatsen, rustige omgeving, met ACSI en elektriciteit 18, - €, het restaurant onder Zwitsers management zou goed moeten zijn, maar we hebben het niet getest. De bergingssite is een beetje smal en slecht ontworpen voor grotere voertuigen! Hygiëne en spoelen goed!
We verbleven er in 18 juni voor één nacht! Sanitaire voorzieningen zijn nog steeds niet klaar! V / E is nieuw, maar gedaan slecht! Als je tegelijkertijd voor twee voertuigen moet doen .. nu is er file wanneer iedereen begint! Het beste is de locatie / nabijheid van het strand! We vonden de registratieprocedure erg omslachtig, in de avond van 18: 00-19: 00, ook hier congestie. 17, - € voor 2 pers. inclusief toeristenbelasting
Deze CP is slechts voor een nacht! Het is heel dichtbij, vergelijkbaar met een toonhoogte. Voor 21.50 met elektriciteit, douches extra kosten! Sanitaire voorzieningen zijn een beetje ouder.
Eenvoudig maar prachtig gelegen veld net voor het klooster Kreuzberg. Sanitaire voorzieningen worden gedeeld in de herberg! Het veldtarief wordt in rekening gebracht in het restaurant. Ideale plek voor wandelaars en fietsers! Prachtig uitzicht!
We zijn daar 3 keer geweest in het voorjaar voor Thermal Camping. Landschappelijk prachtige plek, ruim, ideaal om te zwemmen om over te gaan naar het meer! Met de fiets kun je naar de markt of aan het Balatonmeer in de plaats Heviz. Sanitair basic maar schoon en ok! Personeel is vriendelijk, zal het restaurant niet open is in april zijn! We kunnen alleen maar aanraden de plaats!
We verbleven eind september daar een nacht. De plaats werd gevuld tot de laatste plaats! Aangezien het toilet blok was een beetje te klein. Twee douches ... en 2 per Italiaanse sta-toiletten! En de stroomzuilen waren allemaal bezet .... terreinknecht gaf nee! Relatief veel verkeer op de weg, het is zeer dicht bij het hek. Mooie locatie .. restaurants en plaats 10 minuten lopen!
Sitecode: 20808
We hebben de ruimte die de aanleiding tot het eind september voor een nacht om de veerboot te nemen van Genoa de volgende dag. Sanitair was ok, het personeel was erg vriendelijk, V / E zeer goed, de treinen zijn niet veel naar beneden .... restaurant we niet te proberen. Er is een toegang tot het strand ... om Genua te kijken ok, verlengd verblijf geen .... iets stoms is On / exit ... iets wat moeilijk te zien .....
We staan hier graag en altijd weer goed! Helder en rond de klok bewaakt. Helaas zijn de stroomzuilen er niet meer. De uitlaat wordt verlengd, zou de reden zijn. kan ons niet schelen ... we komen terug ... voor een avondje perfect ... nu zijn we gewoon altijd direct bij de hoofdingang. De muziek uit de luidsprekers schakelt om 22:00 uur uit, dan heb je rust en stilte.
We waren eind oktober 2017 voor de 2e keer daar, voordat we de veerboot vanuit Palermo namen. Zeer vriendelijk personeel .... ze waren zelfs langer open .... een droomlocatie nog een paar dagen (begin november)! Grote baai .... !! En ideaal om Cefalu te bezoeken! Alles onderhouden, sanitair schoon ... Warme douches met munten ... 20 € inclusief elektriciteit ... ... we komen terug!
Oktober 2017... onverzorgd CP... Sanitair een puinhoop.... de douche naar de stad voor iedereen die geen douchegelegenheid heeft! Met 22 € te duur!!!!!
Waren in juli 2017 daar. Verborgen plaats waarvan de toegang kan het Navi niet vinden. Vriendelijke operators, elektriciteit en sanitaire ... op zaterdagavond speelde een live band .... Door 22:00 was het voorbij ... muziek was goed, we vonden het. Ideaal voor een tussenstop!
Voor ons is de beste plek op Sizilien👍👍👍🌴🌴🌺🌵🌾🏊🏄🏻🚗🏖⛱🛒
We bezochten de plaats op een scooter, en hij heeft ons niet overtuigd. De kustweg loopt langs binnen gehoorsafstand van het strand is een beetje wandelen. Een typische CP voor Sicilië, die niet blijven hangen komt uit voor langer in het naseizoen.
We verbleven hier in eind 17 oktober op dit seizoen een rustige, eenzame plaats! Sanitaire collega's zijn goed beschreven. Helaas, de plaats in de val is niet erg goed onderhouden .... Baker komt op dit moment niet meer ... spoelen met koud water, regen douchen letterlijk in de regen! 15 € / dag, 40 € voor 3 dagen, 84 € voor 7 dagen, 150 € voor 15 dagen, 230 € per maand, incl macht
Dit is een parkeerplaats bij een hotel en een tankstation. We waren al 2x daar. Vriendelijk personeel, 20 € incl. Huidige zuiveren modes op de achterkant van de sanitaire huis. Twee douches en een toilet in zowel de heren en dames. Super V / E! Locatie: bij de zoutpannen van Trapani, op de fiets of scooter ideaal voor Trapani Erice of om te bezoeken! De plaats is onder videobewaking.
Waren in juli 2017 hier! Enorme plaats in een hotel ... mooie, rustige, omheind en bewaakt. Vriendelijke ontvangst, sanitaire netjes en beter dan verwacht. Geen afval, elektriciteit en water zo, blozen mogelijkheid niet. Directe toegang tot het strand van Peipisee!
Geweldige locatie, maar erg basic sanitaire voorzieningen ... die beneden staat op het meer must om de toiletten te gaan de trap op!
Ligt direct aan de weg naar Tartu .... maar verkeerslawaai is draaglijk! Sanitair goed, goed wasserij, grote parkeerplaatsen. moet het te registreren in de aangrenzende Motel: 18 € incl elektriciteit!
Had een nacht, vriendelijk welkom! Plaats mooie oever van het meer, kano verhuur, en een klein restaurant met vis! Sanitatie is onregelmatig, douches klaar waren met ons. De camping ligt tegenover het klooster ... tot 21u hoor je een trompet solo vanaf de toren ... erg sfeervol!
Geweldig plaatsje! Sanitair zeer goed, eigenaar spreekt Duits! 15 € met elektriciteit en water! Zeer afgelegen en rustig!
Schilderachtige ligging aan het meer, mooie plekjes op het terrein. Wie is bij het meer moet echter, ga de heuvel voor irrigatie of sanitaire huis! Douches, toiletten en Abspülmöglichkeiten zijn eenvoudig! Toegang is niet leuk! In juli 2017, de tennisbaan was niet bruikbaar!
Hier verbleven in juni 2017 schone plek direct aan de rivier. Stad en boot uitloper gemakkelijk bereikbaar te voet in een paar minuten. Sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig maar schoon! Washing Machine!
Centraal gelegen CP, 15 minuten lopen naar het station .... 12 minuten naar Freiburg! Wie op zoek is naar rust, zou een plek aan het zwembad of bij de speelplaats moeten vermijden. Geen middagrust! Sanistation bevindt zich midden op de Cp, weinig ruimte om te keren!
We waren met een groep van stacaravan in juli 2017 voor 2 nachten. Sanitatie is heel eenvoudig: twee douches en twee toiletten! Afvalverwijdering voor camper is niet wc mond cassette onder een eenvoudige dekking. Water rijk aan ijzer, dus geel / bruin! Geen spoeling mogelijkheid! Op een avond ongeveer 50 jongeren kwamen de hele nacht met tenten ... Party! Echter, zeer mooie locatie!