@FraHam
- 2017
Lekkere Italiaanse camping: basic, niet te moeilijk. Wij hadden een plek met uitzicht op zee. Niets mis mee. Voorzieningen zijn basic en goed. Op de (niet elektrische) MTB naar Bosa. Ook prima te doen. Mooi stadje
Heerlijke camping. Onder de bomen en direct aan zee. prachtig uitzicht, basic voorzieningen, vriendelijk, schoon en dichtbij winkels. Gewoon lekker Italiaans
Wat een camping! Fantastisch sanitair, voorzieningen en gastvrije ontvangst. Dagje naar de ijsgrot geweest. Wij hebben er 1 nacht gestaan en stonden op een eenvoudige plek. Prima plek voor doorreis.
Na zes jaar terug en weer enthousiast. prachtige locatie en prima uitvalsbasis voor (berg)wandelen en fietsen. Sanitair mooi en had wel iets vaker schoongemaakt mogen worden. Wij gaan weer terug
Alles is al geschreven. Sanitair alsof je een wellness inloopt. Alles perfect geregeld en een vriendelijke prijs. Drie nachten gestaan. mooie wandeling de berg op naar boven. Leuke plek voor doorreis of een paar nachten
Leuke plek, heerlijk stil. Leuke ontvangst. Hebben helaas geen wijnproeverij gehad. Wel wat flessen ingeslagen natuurlijk. Prachtige omgeving.
Wat een fijne camping en vriendelijke ontvangst. Heerlijk meer, ruime plekken en stil ‘‘s nachts. Een aanrader. Drie nachten gestaan met de camper. Sanitair geweldig. Bezoekje aan stadje Telc is de moeite waard.
Mooie plek en geweldig park. Heerlijk gewandeld met prachtig uitzicht vanaf de hoge wand. Als je wandelt even langs Gasthof Luf voor een stevig lunch. en natuurlijk de Skywalk niet vergeten.
Mooie plek voor een paar nachten. Nieuw en schoon sanitair. Mooie plekken en alles met een ticket regelen en betalen. Op de fiets rijd je zo langs de Elbe naar de stad met leuke tentjes langs de route.
Heerlijke camping op geweldige locatie. Vanuit onze camper zo de steiger af en het water in. Leuke bar aan het strandje met zeer vriendelijke bediening. Op 5min lopen even een vers gerookte paling halen en ook naar het dorp. Schoon sanitair. Wel betalen voor warm water.
Mooie plek! Sanitair is brandschoon, 1 minuut lopen en je hebt een heerlijke Gelato. Betalen is eenvoudig met een pasje wat je kunt opladen. teveel saldo krijg je terug. Goed voor een tussenstop of een dagje extra met een lekkere wandeling in de bergen
Sitecode: 20189
Camping heeft een mooie ligging en goed sanitair. op 800m een geweldige wijnboer met heerlijke wijnen. Plaatsen op de camping voor een camperbus zijn erg minimaal. Het zwembad kost €10 pp extra per dag. Niet in verhouding waardoor de camping per nacht erg duur uitvalt. Vandaar 2 sterren
leuke camping om na 5jr weer te bezoeken. niets veranderd. Mooi zwembad, toiletten goed, leuke service en heerlijke pizza. Mooie wandelroutes tussen de wijngaarden en niet vergeten om Durio Wines te bezoeken voor een geweldige proeverij
Mooie camping. Kost wat en je hebt ook wat. Paar dagen gestaan. Sanitair was geweldig: nieuw, schoon en ruim. Je loopt zo naar het gezellige stadje en het strand. Heerlijke zee, veel Italianen en lekkere sfeer. Aanrader