@FraWi
- 1982
Met dank aan de gemeente Neuschönau voor deze ruimte. Al het andere is al beschreven.
Een fijne camping met afvalverwijdering en een prachtig uitzicht, met een gelijkvloerse ingang. Met dank aan de gemeente Zwiesel. Voor het diner kan ik de Dampfbierbrouwerij aanbevelen.
Het grenst aan afpersing; het is ook daadwerkelijk afpersing. € 20 plus € 2,50 per persoon toeristenbelasting vragen voor een plek zonder eten is schandalig. Vorig jaar kostte de plek naar verluidt nog € 12.
Een hele mooie parkeerplaats met uitzicht. Dank aan de gemeenschap voor deze parkeerplaats.
De ruimte voor de campers is erg mooi, maar het eten weet ik niet. We aten 1 Wienerschnitze (kalfsvlees) en 3 cordon bleu, de cordon bleu waren kant-en-klare producten (convenience food) en tegen een trotse prijs. Smaakvol!!! De ster is alleen vanwege de ruimte.
Wij stonden vanavond op dit prachtige veld. Maar vanochtend reed een stacaravan weg en dumpte zijn afvalwater op het terrein. Toen ik hem ernaar vroeg, werd hij agressief. Ik heb een foto van de auto gemaakt. Niemand heeft zulke zogenaamde campers nodig. Ze verpesten alles.
De parkeerplaats is gesloten. Overal staan bordjes dat hij gesloten is. Was hier vandaag. 6/12/24
De parkeerplaats hier is momenteel een bouwplaats (juni 2024) omdat er een nieuwe lift wordt gebouwd. Je kunt met beperkingen overnachten. Het uitzicht is fantastisch.
Een hele mooie parkeerplaats direct aan de poolcirkel. Schone douches en toilet. Als het nodig is. Geen bodeminlaat voor grijs en zwart water. Anders was alles geweldig.
Zoals beschreven, een prachtige plek. Kost momenteel 175 SEK zonder elektriciteit. Het afvoeren van grijs- en zwartwatertanks is eigenlijk onmogelijk, alleen met een emmer of andere container. Geen vloerinlaat aanwezig.
Zoals beschreven, een goede plek om te verblijven. Maar sommige camperbemanningen doen er alles aan om de camper weer dicht te krijgen. In de ochtend zag ik hoe afval simpelweg in de winkelwagentjes werd weggegooid. Dat hoeft niet het geval te zijn. Het waren verschillende nationaliteiten.
Een heel mooie plek, heel rustig. Alles wat een camper nodig heeft is aanwezig. Bedankt aan de gemeenschap voor deze plek.
Volgens een verklaring is de keuken van de herberg bij het betalen voor altijd gesloten, het eten was altijd goed. De parkeerplaats is goed ingedeeld. In de brouwerij kun je bier kopen. De volgende herbergen zijn 3 tot 5 verderop.
De plaats is prachtig gelegen aan de gracht. Er is zoals gezegd geen broodjesservice en geen snack aanwezig. Het veld is een beetje onzorgvuldig voorbereid. Volgens de eigenaar stoppen ze in augustus. Nieuwe operators zouden vanaf augustus moeten komen.
Een mooie standplaats, we hadden het geluk om direct aan het water te kunnen staan. De plaats Altwarp is de moeite waard met zijn duin. Minus de hond kost 2 € extra, anders zou het 4 sterren zijn
Zoals al beschreven, een prachtige plek, alles is geweldig. We reizen met een hond. Als je een paar meter loopt, kan de hond gemakkelijk het water in.
We stonden 4 dagen op dit veld. Bij mooi weer is het erg stoffig en als het regent sta je soms in het water. De locatie is ok, stroomaansluitingen te weinig. Je moet niet alleen verzilveren, maar ook iets investeren.
Zo zouden alle parkeerplaatsen moeten zijn en de uitbater is altijd hoffelijk.
Leuke plek om te overnachten, vlakbij de snelweg. Maar absoluut kalm. Ik kan het alleen maar aanbevelen.
zoals beschreven ligt de plaats dicht bij een straat, maar 's nachts is het relatief rustig. Een wandeling naar de mooie oude stad is een aanrader, het is er erg mooi.
Zoals al beschreven is de plaats zeer onzorgvuldig onderhouden. Het nabijgelegen stadje is erg mooi en je kunt er lange wandelingen maken. We hebben de nabijgelegen straat 's nachts niet gehoord. Betalen is erg omslachtig vanwege Corona in het overdekte zwembad, omdat je lang in de rij moest staan.
Zeer mooie parkeerplaats, bovenal is het hier optimaal met de hond. Veel kleine meren en erg mooie wandelpaden.
Een fijne parkeerplaats bij een beekje en dichtbij de mooie plek. Met V + E. Met hond Ideal kun je langs de beek wandelen.
Een zeer rustige parkeerplaats en de plaats is het bekijken waard
We zaten drie dagen op het mooie veld en hadden het geluk een plaats op de eerste rij te bemachtigen. Alles geweldig zoals reeds beschreven. We komen zeker nog een keer terug.
We zijn al op de 4x voor deze plek. De toiletten zijn altijd schoon en de eigenaar Marco is zeer behulpzaam en vriendelijk. We komen terug.
Zoals al beschreven is alles heel leuk. We waren al in 2017 op deze plek, maar de operator Denis weet ook dat je de prijzen kunt verhogen, dus het veld is gestegen van 15 naar 18 € (20%). Maar het is nog steeds erg leuk hier en het eten is uitstekend.
Het veld ligt aan de bergweg maar is 's nachts rustig. We hebben niets gehoord. Het was in het voorseizoen op 14.5.19. We kunnen het eten alleen maar aanbevelen in de berghotel.
De plaats is erg mooi, alles zoals reeds beschreven. Je kunt ook een wandeling maken met de hond. Prijs op 16.5.19 15 €.
De plaats is erg goed om te verblijven en gratis. Ik begrijp de mensen niet die maar één punt geven voor deze plek. Wat willen deze mensen van een vrije plek met deze locatie aan het meer !!!.
Een zeer mooie plaats, we zullen terugkomen. Alles is aanwezig wat je nodig hebt. Bij ons vertrok de eerste spoorlijn pas om 8 uur. De hele dag waren het slechts 4 treinen en alleen Max rijdt met 40 km / u. Het was erg stil
Zoals al beschreven een mooie camperplaats. Met de hond kun je langs het kanaal lopen en naar Örebro is het kasteel ongeveer 3 km lang langs het kanaal. De stad is het bekijken waard.
Een kleine camping een beetje scheef, je hebt echt wiggen nodig. Zeer mooi gelegen boven een meer. Aan de andere kant is de al genoemde grot. Sanitair is in orde. De vrouw bij de kiosk, waar men betaalt, was zeer attent.
De plaats heeft een prachtige locatie direct aan de zee met uitzicht op Narvik en de bergen. Op sommige plaatsen heb je wiggen nodig. Drinkwater is inbegrepen in de prijs van 100 kronen.
Een plek waar men de contrasten van de natuur heeft, en men is aan de zee en tegelijkertijd in de hoge bergen met een bergmeer. Zoals al heel vol geschreven. Vandaag waren er op 11.7.2018 26 kampeerders hier. Je moet vroeg aankomen, dus je krijgt nog steeds een mooie parkeerplaats.
We waren van 15.7 tot 17.7 op de camping. Van de locatie een prachtige plek. Zoals al beschreven oude maar schone sanitaire voorzieningen. Op de vraag waar ik mijn grijswater kon ledigen, werd mij verteld om het an verlaten van het terrain leer te later lopen op het gazon ???. Daarom alleen de 5 sterren
Het veld ligt direct aan een kruispunt en aan een rivier. Aangezien de wegen tijdens ons verblijf (14.7.2018) was weinig verkeer en 's nachts zo goed als niet, we hadden een rustige nacht. Alleen het beschreven water dat we niet konden vinden. Droge clo is beschikbaar.
Deze plaats kan alleen worden aanbevolen.
Een plek met een heel mooi uitzicht, maar de plaats heeft een zeer eenvoudige uitrusting. We waren hier al 3 jaar geleden en konden een boot huren bij ruimtevaartoperators, wat nu niet meer mogelijk is, naar verluidt door nalatigheid van de huurders. De uitrusting van deze plaats rechtvaardigt deze prijs niet.
We waren hier al in mei 2015, op 30.6.18 zijn we hier terug, deze plek heeft een magische aantrekkingskracht op ons. 'S Avonds zagen we een groep zeeleeuwen zwemmen in de zee, rendieren die rondliepen om ze te zien. Wat wil je nog meer?
Een zeer rustige plaats zonder enige infrastructuur, maar voor een overnachting in orde. Je kunt een korte wandeling maken naar de rotsformaties, aanbevolen.
Sitecode: 51906
De plaats is erg leuk. Het was niet mogelijk om op 24.6.2018 te overnachten, omdat het toen wemelde van de muggen.
Zeer mooie camperplaats bij de jachthaven direct aan het meer. Je krijgt vers drinkwater en kan grijs water afvoeren, GEEN TOILETLOOSPUNT. Zeer stil. Supermarkten op 300 meter. In het dorp de grootste houten kerk ter wereld.
Zoals al beschreven centraal gelegen plek. Zeer vriendelijke groundskeeper en eigenaar, zorgen ook voor problemen. Nieuwe prijs 16 €.
Zeer verzorgde plek zeer rustig en je hebt gelijk in het Nationaal Park Stowinski met zijn prachtige duinen.
Zoals beschreven, ligt de plaats direct aan het kanaal in het midden van de natuur. Het is erg stil 's nachts en je hebt de basisuitrusting (vers water en riolering) en wie het nodig heeft, ook elektriciteit.
De Patz ligt op 20 minuten lopen van het centrum, er is ook een tram vanaf Platz naar het centrum 8 Zl. Op het veld gaat langs een spoorlijn maar we hebben 's nachts niet gehoord, dus we brachten een rustige nacht door. Een bezoek aan Gdansk is een ervaring.
Een prachtig gelegen plaats aan het Neckar fietspad met volledige faciliteiten. Slagers en bakkers op loopafstand. Op de camperplaats een sportbar restaurant met een goed Italiaans restaurant. Wat kan je meer wensen 😀
Mooie parkeerplaats net buiten de oude stad gelegen op een rivier. U kunt schaduwrijke plekken en zonnige plekken te hebben. Alles beschikbaar. Supermarkt 3 min parkeerruimte. 'S nachts je kunt slapen erg rustig, ondanks de weg in de buurt.
Sitecode: 2046
We verbleven hier op 07/06/16, een mooie plek aan de Loire. 's Nachts was er een zeer hard geluid van motorrijders die bewust door de camperplaats reden.
Zoals eerder eigenlijk beschreven een goede plek. We verbleven 3 dagen hier en het grijs water afvoer was geblokkeerd. Ondanks herhaalde een herinnering sturen van verscheidene bestuurders Womo actie werd ondernomen in deze drie dagen.
De plaats voor campers is heel schuin, zodanig dat het soms met keggen niet kan worden verholpen. Vanaf het landschap prachtig gelegen aan de overkant van de straat en je bent op het strand.
Een Super Camperplaats. Alles wat geschreven is, klopt! Ik had een probleem met de waterdrukpomp, de beheerder heeft ons gelijk een adres genoemd, waar ik een andere kon kopen. Via deze weg nog hartelijk bedankt!
De plaats is mooi aangelegd, maar zeer luidruchtig. Net buiten een straat slechts gescheiden door een haag.