@FraWi
- 2000
- Mercedes
- Integraal
Juni 2026
De camping is nog steeds prachtig, maar wat sommige zogenaamde kampeerders doen (en ik noem het beestje bij zijn naam) is walgelijk. Ze doen hun behoefte in de kleine bosjes en, afgaande op de geur, lozen ze ook nog eens chemische toiletten in de grond. Aan alle verantwoordelijke kampeerders: als u dit ziet, spreek deze schoften dan aan; ze verpesten alles.
Alles is zoals beschreven, een fantastische plek. Het enige wat ontbrak was een boot om te vissen. We kregen alleen een roeiboot aangeboden.
Met dank aan de gemeente Neuschönau voor deze ruimte. Al het andere is al beschreven.
Een fijne camping met afvalverwijdering en een prachtig uitzicht, met een gelijkvloerse ingang. Met dank aan de gemeente Zwiesel. Voor het diner kan ik de Dampfbierbrouwerij aanbevelen.
Het grenst aan afpersing; het is ook daadwerkelijk afpersing. € 20 plus € 2,50 per persoon toeristenbelasting vragen voor een plek zonder eten is schandalig. Vorig jaar kostte de plek naar verluidt nog € 12.
Een hele mooie parkeerplaats met uitzicht. Dank aan de gemeenschap voor deze parkeerplaats.
De ruimte voor de campers is erg mooi, maar het eten weet ik niet. We aten 1 Wienerschnitze (kalfsvlees) en 3 cordon bleu, de cordon bleu waren kant-en-klare producten (convenience food) en tegen een trotse prijs. Smaakvol!!! De ster is alleen vanwege de ruimte.
Wij stonden vanavond op dit prachtige veld. Maar vanochtend reed een stacaravan weg en dumpte zijn afvalwater op het terrein. Toen ik hem ernaar vroeg, werd hij agressief. Ik heb een foto van de auto gemaakt. Niemand heeft zulke zogenaamde campers nodig. Ze verpesten alles.
De parkeerplaats is gesloten. Overal staan bordjes dat hij gesloten is. Was hier vandaag. 6/12/24
De parkeerplaats hier is momenteel een bouwplaats (juni 2024) omdat er een nieuwe lift wordt gebouwd. Je kunt met beperkingen overnachten. Het uitzicht is fantastisch.