@Francisco-kite
Lid van Campercontact sinds 2020
Ik verbleef in 2016 kort na het openen van het gebied en het is veel verbeterd, er zijn meer parkeerplaatsen. Als je de brug oversteekt, geniet je al van de stad Badajoz. Ik geef het zeker een 10.
Heel dicht bij de stad die erg mooi middeleeuws was ingericht. U kunt de vergoeding betalen in een doos in het bruine hokje. 'S Morgens passeert ook de persoon die verantwoordelijk is voor het verzamelen. Aanbevolen parkeergelegenheid.
Overdag erg druk, de parkeerplaats is ideaal om de stad te bezoeken en ik raad je aan om op de gondel te stappen en van de rit te genieten.
Een zeer rustige parkeerplaats 's nachts, op 20/08/2020. Als u van watersporten houdt, is dit een perfecte parkeerplaats. Je hebt een fietspad om de stad te bezoeken en de hoogste vuurtoren van Portugal te zien. Ik kom zeker terug.
Het heeft laad- en losdiensten, zeer dicht bij het strand, 10 minuten lopen, er is een kleine supermarkt en een bakker in de buurt om vers brood te kopen. Een aanrader en prettige plek om te verblijven.
17-08-2020. Sterk aanbevolen, slechts € 2 per nacht, zeer vriendelijk personeel, ze brengen je 's ochtends in rekening in een bruin hokje met douches, ik heb ze niet gebruikt maar ik kan me voorstellen dat ze worden betaald. Je hebt drie nabijgelegen stranden om het strand te kiezen dat je het leukst vindt. Als ik deze plek weer passeer, zal ik er zeker weer verblijven.
Ik was daar op 16-08-20, de prijs die ze me voor één nacht in rekening brachten was € 15, lozen van water en heffing van drinkwater. Het leek me een overval. Het is een vieze plek. Ik raad niet aan om hier te blijven.
De parkeerplaats ligt op 10 minuten lopen van het stadscentrum, waar u kunt winkelen voor eten en typische gerechten uit de omgeving kunt proeven. Het heeft diensten, maar er is geen elektriciteit. Vlakbij is een snelweg die 's nachts niet veel verkeer heeft.
Een geweldige plek om te parkeren, het heeft geen voorzieningen, maar het ligt zeer dicht bij het strand en de boulevard. Het is 's nachts rustig om goed te slapen. Het weekend staat vol met campers.
De parkeerplaats ligt voor het congrescentrum en het centrum om de stad te bezoeken. Een nadeel is het lawaai van auto's 's nachts. De prijs voor parkeren is € 5 voor 24 uur. De waterinlaat is niet erg goed voor het laden van schoon water, ik werd erg nat omdat het geen draad heeft om het te repareren. en het kwam constant naar buiten.
Ligt zeer dicht bij winkels om eten en brood van de dag te kopen. Aanbevolen.
Área de servicios, descarga de aguas grises y negras. Carga de agua limpia. Situado en la autovía A8, no pernocté. Recomendable.
02/02/2019 Estuve 2 días, sitio muy tranquilo y próximo a la ciudad. Parking muy recomendable.
Sitecode: 19389
22-05-2018 Alle diensten werkten perfect. Dichtbij het centrum van Jaca.
De nacht was rustig, 's ochtends vroeg de klokken van de kerk. Jammer dat ze geen voorzieningen hebben voor het laden en lossen van water.
Zeer voldoende, op 15 minuten lopen van het centrum van de stad.
Het is zeer dicht bij het Palace Olite Castle, adviseer ik een bezoek. Het is gemakkelijk te manoeuvreren omdat het erg breed. De enige klacht die men kan maken is dat er geen schaduwrijke plekken zijn, maar anders perfect.
De nacht was rustig, de volgende ochtend heb ik grijs water gelost, maar kon geen drinkwater laden, want er hing een hangslot aan. Er is een supermarkt vlakbij.
Ticket in een wit huis, er is een man die het kenteken vraagt uw camper, de ticket is gratis. Zeer dicht bij het centrum om Valladolid te bezoeken. Water Services.
Area geasfalteerd maar hellend, je moet gebruik maken van stabilisatoren. De stenen brug naar de oude stad. 'S Nachts zijn er plaatsen te weinig, omdat we met veel waren. Wel een goede plek om te verblijven.
Sitecode: 19894
Ik kon de stad niet bezoeken omdat het hard regende. Het is een klein terrein, naast de brandweer is er een bar de verkoop van chocolade met churros voor het ontbijt.
Het was erg druk, ik kon alleen water laden, omdat het vol met campers was.
Sitecode: 19892
Geen voorzieningen maar zeer comfortabel, perfect voor een nacht, aan de overkant van de weg is er een winkelcentrum om te winkelen. Aanbevolen.
Ik stopte voor het diner en de tank met schoon water te vullen, toen ik begon aan met de afwas bleek het water modder te bevatten, moest ik de hele tank legen en mijn reis voort zetten zonder water. Het was niet prettig. Ik raad het niet aan.
De takken van de bomen kunnen dakramen dak en antenne TV beschadigen, wanneer je rijdt in het park, de betaalautomaat informeert dat de schade veroorzaakt door de takken van de bomen niet onder verantwoordelijk van de Parking vallen maar de voor eigenaar van de camper. Betalen moet contant geen creditcard betaling Het kan luidruchtig zijn door rondhangende jongeren adviseren
Waren hier twee dagen, de nachten waren rustig en stil. 27 februari was er sneeuw, een heel mooi plaatje. Parkeerplaats is gelegen aan de voorkant van de supermarkt Mercadona. Teruel centrum is ongeveer 20 minuten lopen. Geen voorzieningen voor camperaars. Mensen erg vriendelijk. Beveel een bezoek aan het Museum van de Liefhebbers van Teruel aan, volledige bezoek 9 € per persona. Gevoel van veiligheid
Sitecode: 19389
Vlakke bodem, verharde en afgesloten ruimten voor campers. Allemaal erg nieuw en mooi, met laden en lossen van afvalwater en toilet. Het is gratis, maar zetten een aantal barrières dus binnenkort mogelijk betalen. Bezoek (De Citadel Jaca) kosten per persoon plus € 6 (The Miniatures Museum en Troepen van de Berg Salas) € 10 per persoon, op 15 minuten van Camperplaats.
Ik kon alleen afvalwater lozen, de plek voor chemisch toilet en voor vers water werkten niet. De plaats waar je water moet lozen stinkt erg en is vies.
Op de parkeerplaats zijn geen voorzieningen alleen vuilnisbakken. Het uitzicht is in de avond adembenemend met de verlichte de muren van Avila. U kunt wandelen langs de wallen en genieten van het uitzicht. Het politiebureau ligt zeer dicht bij het parkeerterrein, geeft gevoel van veiligheid. Er is ook een apotheek in de buurt als je medicijnen nodig hebt.
Sitecode: 19260
Ik heb twee nachten doorgebracht op 6 en 7 februari 2016, de nacht was rustig goed slapen, is zeer dicht bij het centrum van de stad, 15 minuten lopen. Er waren 8 op 6 februari campers en ongeveer 16 op 7 februari. Het is jammer dat je niet grijs water kunt lozen. Ik beveel een bezoek aan de Alcazar van Segovia, rondleiding per persoon € 6,50
Ik kwam 's nachts en alleen grijs water gelost, er waren twee campers en was erg rustig. Het ligt dicht bij de koekjesfabriek en ruikt lekker.
Stille nacht, parkeren aan de voorkant van het kasteel. 's Nachts is het uitzicht adembenemend. Laden en lossen van water gratis. Ik beveel een bezoek aan het kasteel aan, is geprijsd op € 7,70 per persoon. Als je in de winter gaat raad ik je aan je warm te kleden omdat er een zeer koele wind waait.
Ik was hier 31 januari 2016, de nacht was kalm en rustig, u kunt lopen naar het centrum van de stad, er is een speeltuin vlakbij. Voorzieningen voor schoon water, afvoer van grijs en zwart water
Ik was hier 30 januari 2016, bracht een nacht door. Moest bij de lokale politie te bellen, het telefoonnummer is op het bord voor campers, zij zijn verantwoordelijk voor het ophalen van € 4 voor twee nachten met elektriciteit, maar we verbleven een nacht . De lokale politie rijdt over het terrein, het is dus veilig.
Sitecode: 19226
Ik was hier 27 januari 2016, de nacht was rustig, voor de grap begonnen enkele musici om 22.00 uur muziek te maken. Voorzieningen voor schoon water, afvoer van grijs en zwart water. Centraal gelegen, het VVV-kantoor ligt naast het stadhuis in Plaza de España, zeer vriendelijk personeel.
Ik was hier 28 januari 2016, de nacht was rustig, schone plek om water te laden, afvoer van grijs en zwart water.
Sitecode: 12047
Twee nachten, 15 en 16 januari 2016. Prijs voor de twee nachten € 6,50. De politie kwam verscheidene keren langs, gevoel van veiligheid. Laden en lossen van schoon water en afvalwater en chemisch toilet. Bus naar het centrum van de stad, Lijn 33, prijs € 1,65 per persoon per enkele reis.
Grijs water gratis te lozen.
Parkeren in het centrum van de stad, zelfs zonder de diensten is een zeer centrale locatie voor een bezoek aan het historische centrum. 'S nachts zonder het verlaten van de kathedraal Motor brandt. Weinig parkeerplaatsen.
2014/04/12 Zone mooie camper, met alle lading en water lozingen, de faciliteiten zijn gratis, badkamers waren open en schoon. Als u wilt kunt u een wandeling naar het kasteel en genieten van het landschap.
Ik heb hier op 3 december 2014 overnacht. Area ligt in een industrieel gebied, vers water laden en afvoer van grijs water en zwart water, vuilnisbakken voor recycling. Er tegenover is een supermarkt en een tankstation dat zeer goed geprijsd is. Het dorp is zeer dichtbij en u kunt gaan wandelen, zijn Templario kasteel ligt in de bergen, vergeet niet at te bezoeken.