@Francky61

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Wauw, wat een, tot in de puntjes verzorgde, mooi gelegen camperplaats in de polders. Naast recreatie domein met strand, restaurant en broodjesservice. Volledig verhard wandelpad rond mooie vijver. Fietsknooppunten passeren aan CP. Wij komen zeker terug!

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Wij stonden op de camping. Vriendelijke ontvangst. Er werden ons mogelijke plaatsen getoond. Duur, maar is het waard. Unieke, prachtige locatie. Uitvalsbasis voor mooie wandelingen, al dan niet gecombineerd met een boottocht. Goed restaurant met uitzicht op het meer. Ligweide en strand. Sanitair is top.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Rustige CP naast kerkje, afgescheiden van parking, bij kasteel en lieflijk dorpje. Mooi kasteeldomein om in in te wandelen. Goed geslapen mét oordopjes :), kerkklokken gaan dag en nacht door. 8 euro, elektriciteit inbegrepen. Betalende servicezuil met rolluik, 1 euro om chemisch toilet te legen en spoelen, 10 cent per 10 liter water (muntstukken).

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prachtige camping, camperplaatsen gelegen pal aan het strand. Sanitair is subliem. Wel prijzig. Gelegen naast camping Odin.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prachtig panoramisch uitzicht. Elektriciteit inbegrepen in prijs. Alle service aanwezig. Nummerplaat wordt gescand bij het oprijden van terrein. Betalen voor het verlaten van de CP (automaat hangt aan gebouw), na ingeven van de nummerplaat. Of met de Easy Park app.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Grote plaatsen. Prima om Oslo te bezoeken met fiets, bus of te voet, via beeldenpark. Sanitair gedateerd, maar heerlijk warm water.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Wat een mooi gelegen camping! Grote plaatsen. Leuke Trollen wandeling, met prachtige zichten.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Heel mooi gelegen CP met ruime plaatsen en grasveld, bij haventje. Met prachtig zicht. Zwemmogelijkheid en sauna in de buurt. Stadje Dalen, op 1 km, heeft oudste hotel van Noorwegen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Sitecode: 19070

Mooi gelegen CP, grote plaatsen. Vlak bij prachtig natuurdomein. Inchecken en betalen nogal omslachtig, maar ging vlot, via de QR code. Zelfde QR code bij CP aan haventje in centrum. Je weet pas of er nog beschikbare (niet gereserveerde) plaatsen zijn na invullen van alle gegevens.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wow, wat een bijzondere camperplaats. je komt hier helemaal tot rust, midden in de natuur. TOP! Gemakkelijk te reserveren en inrijden met nummerplaat herkenning. Of ter plaatse.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Heel mooie, verzorgde camperplaats. Grote verharde plaatsen met grasveldje, afgescheiden door een haag. Proper sanitair. Zeer vriendelijke ontvangst. Fietsknooppunten in de buurt. Enkel jammer van een grote oude "omgebouwde camper" die blijft staan.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Heerlijk rustig en mooi gelegen camping vlak bij de oever van de Semois. Prachtige wandelingen vanaf de camping. Vriendelijke, behulpzame uitbater. Je kan er dé beste zelfgemaakte pizza's kopen!! We komen zeker nog terug!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Heel fijne, rustgevende camperplaats direct bij wandelroutes tussen de boomgaarden en fietsknooppunten, te vinden op de overzichtelijke website van de CP.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Vriendelijke beheerder. Mooi verzorgde camperplaats, sanitair wordt in de toekoms vernieuwd. Torino makkelijk te bereiken via fietspad in langs de Po. CP ligt in natuurgebied met veel wandelmogelijkheden.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Vriendelijke beheerder. Mooi verzorgde camperplaats, sanitair wordt in de toekomst vernieuwd. Torino makkelijk te bereiken via fietspad in langs de Po. CP ligt in natuurgebied met veel wandelmogelijkheden.

TOPPLAATS! Voor ons dé mooiste camperplaats van de Ardennen. Heel goed onderhouden en prachtig gelegen met zeer vriendelijke Nederlandstalige eigenaars. Op wandelafstand van het charmante dorpje Rocheaut, met uitzicht op de machtige meander van de Semois in Frahan, waar mooie wandelingen starten.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prachtige spiksplinternieuwe CP. Veel wandelmogelijkheden, met knooppunten. Vlakbij het historische stadje Kassel.