@FrancoisCKX
- Hymer B544
- 1990
- Ander
- Integraal
Camping met karakter. John heeft zijn best gedaan, van elk plekje een uniek wereldje te maken met veel inspiratie. Sanitair is eenvoudig maar voldoet, Limerick is een kwartiertje rijden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Erg fijne, karaktervolle camping. wie van geschilderde vakken op de grond en geknipte heggen rondom houdt, zal hier niet gelukkig worden, wie eigenheid kan waarderen, juist wel. De sanitaire voorzieningen zijn simpel maar schoon, je kunt er al je tanks legen en vullen, de plekken zijn ruim en er is mooi uitzicht. voor kinderen veel speelruimte, prettige bezoekers, €20,- zonder stroom.
Niet de gezelligste camperplek waar we ooit waren, maar wel geweldig qua voorzieningen. waar vind je een leegplaats voor je cassettetoilet met een plek om na afloop je handen te wassen, met warm water en zeep? Erg vriendelijke ontvangst, perfecte voorzieningen, één prijs en geen gezeur. stevige, vlakke plaatsen, ieder met eigen elektriciteit en waterpunt. Super!
2023
Voor deze streek drukke en wat sfeerloze familiecamping met matige voorzieningen. Sanitair is oud en niet altijd even schoon. Het grote pluspunt van deze camping is de goede toegang tot het strand en de nabijheid van andere mooie stranden in de buurt. Wij betaalden £20 voor een plaats zonder elektra, al het andere kost extra: douchen £1,- en chemisch toilet legen £3,-.
2022
Heel fijne plek met fantastische uitbater. Wij moesten om persoonlijke redenen heen en weer naar NL en ze gaven ons toestemming om de camper bij hen te laten staan. Het eten is prima en niet duur, de plek waar je kunt staan redelijk beschut, fijne tuin met zitjes voor een gezellige avond. een echte aanrader!
2020
Wat fijn dat we nog nèt terecht konden, dit is zo'n fijne service, en helemaal gratis. Wij troffen een teleurgestelde eigenaar die verschrikkelijk baalde. Hij had juist die ochtend een één als beoordeling gekregen en ging nu aan de NKC laten weten dat hij met deze service stopt. Zo onterecht die beoordeling, en zo ondankbaar!! Heel jammer, maar wel heel begrijpelijk dat ze het niet meer willen!
Niet heel fancy maar lekker groen gras, goede douche fijn aan het water.
9 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden