@Francoisdeleeuwe

2018
7.5m
Fiat

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wat een fijne plek is dit! Zeer vriendelijk ontvangen door de Nederlandse eigenaresse. Mooie grote plaatsen op harde ondergrond. Prima voorzieningen, heerlijk rustig en wat een geweldig sanitair. Zelfs een kruidentuintje waar je uit mag plukken. Leuke lampjes verlichten de plek in de avond. Deze plaats is tip top in orde en ook de prijs van 20 euro is helemaal goed. Echt een aanrader!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wat een prachtige plek! Je kunt kiezen voor een plek met of zonder stroom. Heerlijk aan het meer met een klein strandje waar je makkelijk het water in kunt om lekker te zwemmen. Leuk museum op 5 minuten fietsen. Kortom een aanrader!

Hele fijne en mooie camperplaats bij een vakantiepark. Lekker rustige plek, prima voorzieningen. Automaat wel met muntgeld betalen (pinnen werkte de dagen dat wij er waren niet). Vriendelijke eigenaar, mooie plek die de moeite waard is, prijs (15 euro) is ook fijn.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Hele mooie en rustige camperplaats met goeie plekken, heerlijke schone douches, prima voorzieningen en zeer vriendelijke eigenaresse. En voor ons de eerste cp waar je de overnachtingen kunt pinnen! Een aanrader!

Fijne rustige plek en dat helemaal voor niets. Op fietsafstand van centrum en supermarkt. Top!

Wat een heerlijke plek is dit. Mooie landelijke omgeving, rustig en heel vriendelijke eigenaar.

Prima camperplaats, lekker rustig en je kunt een mooie wandeling maken bovenop de krijtrotsen. Kabelbaan/lift naar beneden op loopafstand. Aanrader!

Deze plaats is alleen bedoeld voor bezoekers van de spa..

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Een prachtige camperplaats met mooie plekken aan de Ourthe. Vriendelijke beheerder, mooi schoon sanitair, op loopafstand van het dorp. Een aanrader!

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Echt een prachtige plek! Rustige fijne camperplekken, super vriendelijke eigenaar, en het sanitair is net als dat van een goed hotel! Wij komen graag nog een keer hier terug.

Mooie camperplaats met fraai aangelegde verharde plekken met lekker stuk gras. Heerlijk rustig met af en toe gezellig geloei van de koeien. Begripvolle eigenaar. Een echte aanrader deze plek!

Mooie camperplaats met geweldig uitzicht. Aantal verharde plekken maar de mooiste plekken zijn op het veld daarachter. Wat een rust en prachtig uitzicht. Geen stroom achterop het veld maar ook niet nodig. Op loopafstand van het leuke kleine centrum van Haastrecht. Zeker voor herhaling vatbaar!