@Francyamile
Lid van Campercontact sinds 2019
Dit is een bestemming, je kunt geen campers parkeren, ze hebben geregeld om kleine auto's te parkeren.
Het is een zeer rustige veilige plek en genoeg plaatsen, het is breed, met uitzicht op de zee, er is geen service, dicht bij het centrum met de fiets in 30 minuten. er zijn badkamers op het strand maar gesloten. Het was nu een aangenaam klimaat, in relatie tot de andere provincies van Spanje.
Het is een rustige en mooie, ruime plek, er is een supermarkt naast het veld, het ligt dicht bij het historische centrum in Cycla 10 minuten, groene omgeving.
Het is een verborgen plek, zonder voorzieningen, maar de plaats is alleen en zonder licht, het ligt dicht bij het kasteel op de fiets, je moet rekening houden met hoge campers bij het binnenkomen met de bomen, je kunt de auto-antenne raken
Er is slechts één auto, met de diensten, en de kaarten moeten worden doorzocht, alleen gebruikt voor een enkele camper, de anderen sloten ze, de kosten van elektriciteit zijn duur.
Het is een uitstekende plek met alle voorzieningen, minder badkamers, het is rustig en de plaats is mooi, naast het bier, goedkoop.
uitstekende plek, het is rustig en ruim, het is een plek om te winkelen, en disell is goedkoop, zeer vriendelijke mensen, toiletten op het station, benzine, een mooi uitzicht, 's nachts bezoek ik prachtige paarden.
Het is een rustige plek, er is service voor campers, de badkamers bevinden zich in de supermarkt. Het ligt dicht bij het centrum met de fiets is 10 minuten.
Ik ben niet op de plek aangekomen
Ik ben niet op de plek aangekomen
De plaats is rustig, het wordt verwaarloosd in de badkamer, erg vies, er is er slechts één, er is slechts een kleine prullenbak, die vol was, 's nachts kunt u uitrusten zonder verlichting, dus het is donker, dichtbij a. restaurants, naar de kerk.
Ik ben niet aangekomen
U kunt voor drie campers parkeren, we konden ook niet weten waar het water wordt genomen en het licht ook niet. de rustige plek
Rustige en verre plaats van Amsterdam, heeft schema
Het is een rustige plek om te overnachten, heeft elektriciteit en water voor een bedrag van 1 euro. ten zeerste aanbevolen
We vonden het een leuke plek, fietstocht naar Würzburg, uitzicht op de rivier, rustig, veilig, zonder extra services
het is schattig
Nadat ik commentaar heb gegeven, heb ik de plek niet bereikt
Het is een prachtige plek, met energiebadkamers, ze moeten toestemming vragen, de tweede moet betalen, 2 euro per persoon.
ik ben niet gegaan
Ik ken hem tot nu toe niet
nee dat ben ik niet geweest
Ik ben daar nog niet geweest