@Franette
- 2021
goed reserveringssysteem. stroom via aan.uit en prachtige plaatsen. sanitair perfect en zeer schoon. wij komen zeker terug
vergane glorie. wij zijn hier in het hoogseizoen en er is niets te doen. winkel en cafe gesloten. 80% van de huisjes leeg. zelfs geen badmeester dus we moesten tekenen voor het eigen risico. 13 km fietsen naar frejus plage, gedeeltelijk over gevaarlijk drukke 70km wegen.
Keurig onderhouden terrein. fijne plekken met strak grasveld met bomen. Doordat men zoveel mogelijk campers wil plaatsen is het moeilijk om de bocht naar het terrein te maken. Jammer dit. Wij kwamen op een vrijdag aan en konden vooraan gaan staan. Daar lag ook een vrachtschip. Het bleek dat de kapitein het weekend naar huis was, maar wel een generator met dieselmoter aan liet staan. Niet fijn. 1 wc op 25 campers ook niet. Hattem is top
Prachtige kleine camping met mooie camperplaatsen. Landelijk tussen bomen en mais. Alles wat je nodig hebt is er. Goed onderhouden en schoon. Grote gezamenlijke ruimte voor bij slecht weer. Eigenaar Chris gaat iedere dag met alle kinderen de koeien en pony's buiten zetten en geeft de kids aandacht en uitleg tijdens het knuffelen van de geiten, konijnen en cavia's. Topplek met of zonder kinderen.
leuke plek waar veel te zien is. geluiden horen bij een haven en zijn absoluut niet hinderlijk. geem WC is het enige minpunt.