@Franjes
- 2020
- Adria Twinfiat Ducato
- Buscamper
voor de derde keer dit jaar op deze camping beland. het is bijna thuiskomen. Altijd een gezellige ontvangst, met een kopje koffie van het huis. de mooie grote plekken!! alle keren hebben we prachtige fietsroutes gemaakt, veelal op advies van Manon. ook kun je hier prachtig wandelen en als je geluk hebt reeën spotten. voor ons genoeg redenen om volgend jaar weer terug te komen.
prima camperplaats. sanitair gaat met een code. een betonnen muurtje zorgt dat je niet dicht op elkaar staat. Rema en Kiwi op loopafstand. centrum is ook goed te lopen. ongeveer 15-20 min.
prachtige camping met mooie plekken. we stonden op de heuveltop met schitterend uitzicht. Zulke mooie en bijzondere wolken gezien. Hele vriendelijke ontvangst. Douchen gaat via muntjes NOk 10. Joker om boodschappen te doen is ongeveer 8 km weg. flinke fietstocht. Als je van vissen houdt is dit de plek om makreel te scoren.
vriendelijke ontvangst. Basic camping die echt wordt gebruikt als doorgangs camping. Douchen gaat via muntjes. NOK 10. Weinig ruimte om je uit- en aan te kleden. Douchewater stroomt niet goed weg, dus je staat in je eigen douchewater. prima wifi als je in de buurt van de receptie staat.
prima camping om Lillehammer te bezoeken. douchen gaat via muntje van de camping. kosten NOK 15. wel wat aan de prijs. keurig sanitair. wij hebben geen overlast van de weg ervaren. hoe verder je richting de hutten staat, hoe minder last je hebt van de weg. Centrum is prima te lopen. in het begin inderdaad wat steil. gezellig centrum met een overdaad aan sport/outdoor winkels. Gezellige koffie "tentjes"
Drukke dure stadscampng. Vaak schoon sanitair. alles gaat via pasjes. Bus naar Oslo stopt voor de deur. Supermarkt is om de hoek. Wij hebben lawaai overlast ervaren van alle bouwwerkzaamheden en de wasstraat van het aangrenzende tankstation. Handig om Oslo te verkennen, maar verder niet ons soort camping met straatjes en afgetekende lijnen om de plaats aan te geven.
Wat een camping. alles wat een camping nodig heeft en ook nog typisch Noors. (zonder overdreven luxe) De ligging is fantastisch!! Uitkijken over sneeuwtoppen, een waterval en bij een meer. Je kunt er prachtige wandelingen maken, eventueel brengt de beheerder je weg. kortom een juweeltje.
in ons enthousiasme voor Bergen, meteen bij aankomst 3 nachten geboekt. Na 1 dag Bergen al genoeg gezien. ondanks het mooie weer,wat voor hier uitzonderlijk is Met de receptie van de camping overleg gehad of we voor de laatste nacht restitutie konden krijgen. Helaas!! Het lawaai van de weg, we hadden een panorama plaats, was voor ons toch de reden om eerder te gaan. geen moment was het stil. Jammer dat ze niet in zijn gegaan op ons verzoek.
Mooie camping in een prachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. fietsroutes zijn tegen kleine betaling verkrijgbaar op de camping. Mooi schoon sanitair. Wij vonden de omgevingsgeluiden (snelweg en spoor) niet plezierig. Als alle plaatsen bezet zijn, dan sta je dicht op elkaar.
Super camping in een prachtige relaxte omgeving. wij waren zeer verrast over dit gebied.
Prima locatie om de stad Amiens te bezoeken. Plezierige ontvangst bij de receptie, met enthousiaste uitleg hoe je het beste naar het centrum kunt komen en waar welke bezienswaardigheid te zien is. We stonden aan het begin van de camping en dan heb je wat lawaai (ook 's nachts met harde muziek) van de weg. Camping zelf maakt een beetje een rommelige indruk. Sanitair is gedateerd en komt wat smoezelig over.
prima, schone camping. de receptie geeft je een plattegrond mee, waarop alle lege plekjes staan. even rondlopen want er zijn hier verrassende mooie en grote plekken. geen Wc papier bij het sanitair. het plaatsje zelf loop je in ongeveer 30 minuten, met de fiets doe je er 10 min over. Achter de camping staat de Abdij. een aanrader om te bezoeken. Het plaatsje Paimpol zelf is ook een aanrader. Gezellige haven met veel eettentjes.
mooie schone kleine camping met een leuk zwembad. je staat midden tussen de Fransen. Menhirs zijn op loopafstand.
Prima schone camping met behulpzaam beheerdersechtpaar. in de buurt, kun je de viertallige familie bever spotten. Neem goede voorzieningen mee, tegen de muggen. bv zo'n spiraal. In de omgeving kun je prachtig fietsen.
Mooie rustige camping met grote plaatsen. Wat in de vorige reviews ook staat, als er niemand bij de receptie is, mag jezelf een plekje uitkiezen. de NL sprekende eigenaresse weet veel over de omgeving. bakker is op loop/fietsafstand. Een grote supermarkt vind je 7km verderop. Het restaurant bij de camping is heel goed. In het weekend kan dit rumoerig zijn.
Rustig gelegen camping tussen de fruitbomen. Prima sanitair. Douchen gaat via een muntje. Het is er heel erg stil.
Het centrum van Franeker is op loopafstand van de camping evenals de AH en de Lidl. Verder heel weinig wc's en douches voor het aantal campinggasten. Sanitair niet schoon. Bij nat grasveld is het lastig wegkomen voor campers en auto's met caravans. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Fijne rustige camping. Prima omgeving om mooie fietstochten te maken. Sanitair ziet er schoon uit. wel basic.