• Camperlocaties

9.06m
Mercedes
Liner

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie, rustige parkeerplaats met uitzicht op de Elbe. Voor één nacht helemaal prima. Ik betaalde de parkeertarieven via de app, dat werkte prima. U kunt op uurbasis factureren. Hier ben je zelfvoorzienend in alles.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een prachtig gelegen parkeerplaats en zeer aardige uitbaters. Helaas bestaat het restaurant niet meer. Omdat het water al was afgesloten, mochten we de tuin in om water te vullen. Grijs water kan wel worden afgevoerd, maar het toilet niet het mondt uit in een biologische septic tank. Je kunt ook elektriciteit krijgen. Met het openbaar vervoer is het gemakkelijk om de stad te bereiken.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Een parkeerplaats direct bij de wijnmaker en gratis toen wij er waren. Een prachtige ligging en een schitterend uitzicht. We mochten het wijnmuseum bezoeken, gevolgd door een wijnproeverij. We communiceerden met Frans, Engels en Duits. We hebben veel geleerd en plezier gehad. De familie is al 400 jaar eigenaar van de wijnmakerij in de 16e generatie. We kunnen het ten zeerste aanbevelen.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

We hebben veel recensies gelezen over de Fritz Spaetzle en nu hebben we ons eigen beeld gevormd. Wij waren er op de terugweg naar Duitsland en maakten ook gebruik van de PCR-testservice. Het kost 110 € en de evaluatie komt ongeveer 4 uur later. die ook graag per mail willen. We hebben daar positieve ervaringen opgedaan. het eten in het restaurant was heerlijk en de bediening was aardig en grappig. De terreinwachter is erg gemotiveerd.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

We waren hier 2 dagen en kregen een geweldige staanplaats met uitzicht op zee. erg aardige operator en supervriendelijk personeel. "Helemaal geen probleem" werd altijd gezegd als we erom vroegen. Met een lengte van 8,50 meter heb je echter genoeg te doen om door de faciliteit te rijden. Gelukkig verliep alles vlot.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Ik vind 8 € per dag plus 2 € elektriciteit erg goedkoop. Afvoeren is volledig gratis en water kost niets. De auto van Baker komt elke ochtend. Betalen is 's avonds ongecompliceerd ter plaatse, een medewerker loopt een keer rond. Als er niemand in de buurt is, kun je een envelop in de doos doen. Heel vriendelijk personeel. Goede fietspaden in beide richtingen. We komen terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Zeer mooie parkeerplaats. Extra verlengd en er is ook stroom op het weiland, € 3, - per dag. 2 douches, 2 toiletten voor mannen en vrouwen. Heel proper. Niet te vergeten: het is een parkeerplaats. Elke dag om 8.30 uur broodjesservice vanuit de bakkersauto. Inruil van gasflessen en wijn verkrijgbaar bij de wijnmaker. 2 afvalstations voor grijs water en chemisch toilet, drinkwater tegen betaling. Zeer vriendelijk personeel bij de receptie. We komen terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Makkelijk en goed. Geweldige pitch. De historische oude binnenstad is rustig en op loopafstand. Geweldige vakwerkhuizen en veel restaurants. 5 € de nacht is erg goedkoop. Gratis afvoer van grijs water. Chemisch toilet en water tegen betaling. Helemaal oké voor de prijs. Voor de doorreis een lekkere steakplaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Zeer mooie, schone en verzorgde staanplaats direct naast de camping. Met de opgeladen Cip-kaart kun je alles op de camping gebruiken. De toiletten en douches zijn erg schoon en modern. Zeer leuke telefonische informatie met een uitgebreide beschrijving van de plaats. Met zwembad en een geweldige kinderspeeltuin. Direct naast het zwembad het restaurant Akropolis Athene, een Griek.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Leuke plek, erg schoon. Ideaal als een tussenstop. In 5 minuten bent u in het stadscentrum. Heel veel restaurants. € 7 voor 24 uur is prima. Elektriciteit 1 € voor 8 uur. , Het is gewoon vakantie, dus er was geen lawaai van de school hoorbaar. Alleen de scheepsdiesel is gehoord. Het bergingsstation wordt niet aanbevolen.