@Frank-Simoens

Een rustige plek met mooi uitzicht op de natuur. wij bleven hier 2 nachten om La Gacilly met de fiets te bezoeken en om naar La Grognée te wandelen. Even verderop kan je je grijs water lozen en je cassette ledigen. Water tanken kost 2 euro.

Enkel toegang via Pass’Étapes van campingcarpark.com. Dichtste winkel op 2 km afstand. De halte voor de gratis shuttlebus naar Roscoff bevindt zich op 10 minuten wandelen, niet aan de camperplaats of naastgelegen camping zoals campingcarpark beweert. Wie een daguitstap naar Île de Batz plant, mag dus rekenen op 2 overnachtingen (25 euro) op deze plaats. Sanitaire zuil bevindt zich onmiddellijk rechts van de ingang en zorgt zo voor opstoppingen.

Deze plaats mag vanaf 21 juli 2022 niet langer gebruikt worden als camperplaats (besluit van de gemeente). Zie foto.

Rustige camping met een prachtige ligging aan zee. Beperkt sanitair, maar net onderhouden. Vriendelijk onthaal. Wij fietsten naar Morlaix en Barnernez. We betaalden 20 euro per nacht voor 2 personen.

Parkeerplaats met prachtig uitzicht op zee. ‘s Nachts zalig stil: je hoort enkel de zee. Heel mooie wandeling naar Pointe du Castel Meur (7 km). Of met de fiets naar Pointe du raz en Pointe du Van. Enkel een afvalcontainer is er voorzien.

Kleine, maar nette en aangename camping. Heel veel voorzieningen die in de prijs inbegrepen zijn. Vriendelijk onthaal. Deze mensen doen er alles aan om hun camping aantrekkelijk te maken.

Ruime plaatsen met prachtig zicht op de fjord. Voldoende en net sanitair. Vriendelijk onthaal. Douches kosten 50 NOK. Zowel voor campers, caravans als tenten prima geschikt. Heel wat mensen gaan hier vissen. Minpunten: wat lawaai van passerend verkeer en het ontbreken van een stortplaats voor je afvalwater.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima, nette camperplaats aan de rand van het dorp. Voorzieningen voor afval ontbraken.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Rustige camping met veel ruimte en groen, op nog geen 10 minuten van Boulogne/mer. Beperkt, maar verzorgd sanitair. Vriendelijk onthaal. Op loopafstand van het bos van Boulogne. Wij komen hier zeker terug!