@Frank-Vandenbroucke
- 2001
- Knaus Van TI 650 MEG Platinum Selection
- 2013
Dit camperpunt heeft alles wat nodig is voor een goed verblijf, behalve elektriciteit. Geschikt als vertrekpunt voor wandelen en fietsen. Wij fietsten twee routes: Kasteken langs de Nete en Langs weiden en velden. (48 en 53 km). Veel door bos en natuur maar ook vaak op onverhard. Ook een frisse duik in het bad staat op het programma. Een spoorlijn ligt in de buurt.
Camperpunt biedt alles wat nodig is. Zeer verzorgd en rustig gelegen bij gemeentehuis. Vriendelijke gemeente met veel fiets mogelijkheden. Van hieruit de Abraham Hans fietsroute gedaan en bezoek aan de stad Mechelen. Op 20 km. De Antwerpenaar is nergens vriendelijker dan in dit gebied.
Dit is allesbehalve een camperpunt. Er zijn op het provinciaal domein twee toiletten voorzien voor de bezoekers. Nergens staat aangeduid dat je met een camper mag overnachten. Wie deze plaats in de app geplaatst heeft zou zich beter kenbaar maken zodat hij ons kan vertellen waarom en waar hij al die previlegies bekomen heeft als camperaar.
Alles aanwezig voor goed verblijf. Druk bezet omwille van wandeldriedaagse. Zeer veel fietsmogelijkheden. Puurs en St-Amands liggen op bekende fietsroutes. Iemand parkeerde zijn wagen op de loosplaats. Zodoende onbruikbaar voor campers.
Dit is geen camperpunt maar een, naar Nederlandse normen, vuile, slordige BOERDERIJ. Geiten. Onhaal, geen. Vandaag zijn we thuis maar er is feest in het dorp en de gasten moeten even hun plan trekken. Je kan staan waar je plaats vindt. Geen grijs water lozen en cassette lozen in pijpje bij de muur. Vermolmde waterslang 50 m verder. Vliegen zijn geen probleem maar een ramp. Onmogelijk buiten te zitten, laat staan te eten. Volledig gebuisd.
Het camperpunt biedt geen service voor de camper, des te meer voor de camperaars. De parking bij de golfclub is perfect vlak en mooi groen gras. Vriendelijk onthaal op secretariaat. Gebruik douche en WC van golfclub toegestaan. Café restaurant biedt eenvoudige goedkope (8,5 euro) maaltijden aan. Vriendelijk personeel en mooi terras met zicht op golfbaan.
Dit camperpunt heeft alles wat een gebruiker verlangt. Rust, stilte, ruimte en service. Grijs en zwart water en elektra. Muntjes bij de Mairie, in het weekend in het hotel au Mouton Blanc. Twe reuze fietstochten gemaakt van hieruit: Van Ray naar Gray sur Saone en terug. En naar Pont sur Soane en terug. Brood bij Carrefour contact. We stonden alleen.
Alles wat nodig is is aanwezig. 2 euro voor veel water. Weinig attractieve omgeving door car-wash. Veel aanloop overdag. Goeie gelegenheid om eens het dak van de camper deftig te reinigen. Ligt op 2 (gebrekkig gepijlde) fietsroutes uit Rando Pas-de-Calais. Heerlijke warme broodbakker in dorp. Le Fournil. Baguettes gebakken in houtgestookte oven.
Sitecode: 92072
Heel vriendelijk onthaal door particulieren. Heel spijtig dat er slechts twee plaatsen zijn. Best reserveren. Ik heb één nacht buiten geslapen op parkeerplaats. 8 euro all in. Fresnicourt (gehucht Verdrel) ligt op twee fietsroutes: La Tortille 37 km, 400 hoogtemeters en Les Collines de l’ Artois 45 km, 380 hoogtemeters (o.m. Mont St Eloi). Bakkerij in Servins op 2,4 km van CP. Pain de Mie. We doen het zeker opnieuw. Heerlijk fietsen.
Camping is niet bemand. Bestaat eigenlijk niet voor campers. Opgebeld maar telkens antwoordapparaat. Prijzen zijn aangepast: 12 euro per nacht zonder elektra en zonder douches. camping ligt nochtans op twee fietsroutes.
Terrein super vochtig. Amper berijdbaar voor camper. Geen drinkwater te krijgen. Grijs water niet te lossen.
Dit punt zou niet mogen opgenomen worden als camperpunt. Vooreerst omdat het geen camperpunt is en omdat het een gewone parking is voor een hotel met relatief kleine parkeerplaatsen. Van hieruit zijn we naar Zwolle gefietst.
Keurige rustige plaats met alles erop en eraan. Zeer veel fietsmogelijkheden van hieruit. Schelde-Rupel-Durmevallei. Heerlijk fietsen.
Mooie rustige plaats. Vriendelijk onthaal door de vrouw des huizes. Als je wijn koopt, is verblijf gratis. Heel lekkere wijn aan 18 euro per 5 liter. Van hieruit naar Mèze gefietst en naar Pezenas. Glooiend landschap.
Aardige plek met vriendelijke bavardabele eigenaar, maar van een betalend camperpunt verwacht je twee basis diensten: lozen grijs en zwart water. En dat kun je hier niet. Spijtig.
Die camperplaats heeft alles om een leuke plaats te zijn, een mooie ligging, een fijne bavardabele Hollandse eigenaar. Hij weet echter niet of hij wil investeren voor de Camperaar. Geen grijs of zwart water te lozen. Dat verwacht ik echter wel als ik 10 euro betaal. Van daaruit gefietst naar Sommières en naar le Grau du roi en Aiguesmorte.
Heerlijke plaats zonder voorzieningen bij sluis. Brood bestellen in cafeetje. Van hieruit op fietspad naar Sedan gefietst. Naar Charleville en naar Mouzon. Geen voorzieningen maar prachtig rustige plek om te overnachten.
Heel keurige plaats dicht bij historisch stadje. Van hieruit naar Abdij van Scroumont (Chimay) gefietst. (20 km) Watervoorziening is defect. Al een tijdje zo blijkt.
Mooie camperplaats bij het water langs fietspad. Knooppunt 21. We fietsten van hieruit naar Rotterdam, Hoek van Holland, Delft. Opgepast veer naar Rhoon werkt niet zoals aangeduid. Er zijn slechts 3 plaatsen en de stad verdraagt geen uitzonderingen. Winkels op 900 m bij de verkeerslichten. Vuilnisbak aanwezig.
Parking in of bij stadspark. We waren daar in het weekend bij zeer warm weer. Dankbaar om dan in de schaduw te kunnen staan. WiFi in nabijheid van bib. Geen antenne ontvangst tenzij bij plaats bij bushokje. Bakker vlakbij. Van daaruit gefietst naar de abdijen van Zundert en Westmalle. Ook de Olvrouw van Nazareth abdij van Brecht.,
Ideale uitvalsbasis om Bordeaux (26 km) met de fiets te bezoeken. Fietspad Lapeybie is effen als een spiegel. De laatste 10 km langs de Garonne ook op zo goed als autovrij pad.
Rustige plaats maar 's nachts fietsdieven op heterdaad betrapt. Poging om aan elkaar en aan de camper vastgemaakte fietsen los te maken. Toen ik de twee dieven betrapte deden ze alsof ze een gsm aan het zoeken waren in het gras.
Grote parking waar vrachtwagenchauffeurs de nacht doorbrengen. Veel lawaai van draaiende motoren die koelwagens. Dicht bij autostrada.
Sitecode: 20505
De dierenhoeve waar Holstein kwaliteitsvlees wordt gekweekt, is al een bezoek waard. De boer en zijn echtgenote zijn buitengewoon gastvrije en lieve mensen. De kinderen zijn toffe kerels, die een leuk gesprek niet uit de weg gaan, net hun vader. Vanhieruit hebben we een mooie fietstocht gemaakt rond het Vlindermeer, beschreven in "Denemarken actief".
De plaats is gelegen helemaal beneden bij de rivier, vanwaar fietspad naar Daun vertrekt en allerlei wandelingen. Moeilijk om terug naar het dorp te gaan per fiets vanwege serieuze helling naar boven! Mooie terrein met alleen elektriciteit en vuilnisbakken.
Sitecode: 19330
Inderdaad, zeer mooi aangelegde camperplaatsen met uitsprong voor tafeltje met stoeltjes. In prachtige omgeving op 2 minuten te voet van het dorp. Brood in het café van Long. Prachtig kasteel, ook te bezoeken.
Mooie en rustige plaats op weide. Warme douches inbegrepen. Watervoorzieningen waren tijdelijk buiten dienst wegens werken aan de waterleiding. Mooie ligging. Serieuze klim (10%) met de fiets om terug te keren uit het dal (dorp).
Zeer mooie en rustige plaats bij kerk en polyvalente feestzaal. De watervoorzieningen deden het niet en werden ook niet hersteld. Zes dagen later nog steeds niet hersteld! Geen water.
Mooi gelegen bij (kinder)hoeve en winkel met streekproducten. Zeer vriendelijk onthaal (indien gewenst). Dichtbij grote weg met nogal wat verkeer 's morgens vroeg.