• Camperlocaties

• tiktok

@Frank-en-Monika

Ja

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Goed onderhouden camping. Er zijn diverse formaten aan camper plekken, derhalve vragen ze de grootte van je camper vriendelijke mensen

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Dichtbij Bordeaux per fiets maar fietspaden zijn slecht gemarkeerd. Het is heel druk en toen wij er waren was er geen water in het sanitair en ‚s avonds geen stroom. Stoffige plekken. Personeel wel behulpzaam

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

Pro, dichtbij centrum, 14 euro per nacht, tegenover supermarkt. behalve stroom geen voorzieningen. We hebben een mooie wandeling naar de Wartburg gemaakt. Het Bach museum is ook een aanrader en bovendien is er nog een Luther huis.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

schoon, ruim, rustig. Prima locatie. Zeer grote propere douches. Enige minpuntje is het legen van chemische toilet, dat is een beetje lastig. Voir de rest een superlocatie.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

OV halte is 25 minuten lopen omdat al maanden een brug wordt gerenoveerd. Mijns achtens zou men dat wel op de site hadden moeten vermelden. Wij hadden fietsen niet mee omdat bus voor de camping zou stoppen, niet dus, 25minuten lopen tot de halte. Veel modder. Receptie vriendelijk.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Wij zijn hier al meermaals geweest. Het is een doortrekkerscamping hetgeen heel jammer is want Metz heeft veel te bieden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

gedateerd, maar op comfortabele afstand van Autun. Voorzieningen zijn er. Het meer is nu volledig opgedroogd. Proper maar niets bijzonders

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

mooie camperplek, goed onderhouden. voorzieningen heb ik niet gezien

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Vlakbij is een soort permanente kermis met veel herrie. Schaduwplekken zijn er onvoldoende. Ik adviseer verder te rijden naar de volgende plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

We zijn hier vorig ook geweest en toen was het beter bevallen. Men heeft bomen gekapt en/of zeer flink gesnoeid. De mooie schaduwplekken zijn weg. 😫. Het sanitairgebouw, waar wij dichtbij staan, heeft een interne update gehad. Zwembad en zo zijn daar, mijns inziens, aan toe.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Zeer gedateerd sanitair. Een bedrukte sfeer op de camping. Vrij leeg voor deze tijd van het jaar. Het geeft de indruk dat er geen onderhoud plaatsvindt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Erg stoffig door vele verkeer op de weg naar het strand derhalve druk, wel vlakbij/in bos. Ik vond het erg onrustig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Zalige camperplek vlakbij zee maar het werd op een gegeven moment ons te druk, officieel 48 plaatsen maar er stonden op een gegeven moment veel meer campers, ons werd het te benauwd in deze Corona tijd en zijn naar camping la bolee d’Or gegaan, daar is veel plek onder de bomen en de prijs is nagenoeg gelijk aan camperplek

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

We zijn hierheen getrokken omdat de camperplek bij le Bouil te druk werd. We staan hier lekker in de schaduw onder de bomen. Voor de prijs kun je net zo goed hier zitten want camperplek is nagenoeg gelijk duur, bovendien heb je als voordeel dat als je terugkomt je camperplek nog daar is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Mooie plek maar vlakbij waterzuiveringsinstallatie die men ruikt. Ik heb foto daarvan bijgevoegd, je kan door het hek kijken. Goed uitkijken waar je parkeert dat je stankvrij parkeert

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Locatie top, boven is geen stroom maar daarentegen geweldig uitzicht, vuilnis was erg vol. Legen toilet is inderdaad heel bijzonder

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Zoiets heb ik zelden meegemaakt. Onvriendelijke dame aan receptie. Onze staplaats, ruim 40 euro per nacht, is een plek waar een oude stacaravan is weggesleept, elektra een zooitje, stukken pijp steken nog uit de grond omdat men oude stacaravan niet fatsoenlijk heeft opgeruimd, je rijdt je banden etop kapot etc etc waardeloos vooral voor die prijs

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Op zaterdagmiddag heel druk met wandelaars, fietsers, joggers, BBQ mensen. Geen voorzieningen, inderdaad geen bord, niets. Pas op voor de reuzenberenklaue-plant. Erg onrustige plek

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Rustige camping, vriendelijke eigenaressen, iedere zaterdag staat de foodtruck er van 17.00 tot 20.00 uur. Ik heb foto’s hiervan bijgevoegd

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

De toiletten en douches zijn dicht, dat is lastig. Het was er best wel vol. Denk wel aan mondkapjes bij receptie etc

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Wat een onvriendelijke receptie, werkelijk alles is teveel. Camperplek aan het water geboekt, overal stront, echt vies. Als je er wat van zegt krijg je allerlei gezucht. Er is geen mogelijkheid tot internet (er is gern 4g, geen 3G zelfs geen 2g mogelijk) alleen via de receptie die je een dagkaart verkoopt met veel commentaar. Niet aan te raden!

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Gratis wel opletten overdag betalen en er wordt gecontroleerd. Het uitzicht is mooi maar helaas benutten teveel mensen de oevers om te poepen. Een openbaar toilet zou hier aan te bevelen zijn

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Echt vergane glorie. Toiletten en douches smerig, de spinnenwebben hangen aan de deur (zie foto). Er zou toiletpapier zijn maar in 1 van de 10 gecontroleerde toiletten zat nog wat op de rol. Ik raad aan om door te rijden

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Een camping met vrij veel verloop. Het ene sanitairgebouw is veel minder dan het andere. De receptie sprak bij aankomst alleen Frans. Erg veel luidruchtige Hollanders. Ligt dichtbij stad wat wel handig is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

27 euro voor een nacht met camper. Wc met open deur (zie foto) douche zonder omkleedmogelijkheid, sta je daar met vier naakte mannen in een halletje.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Het was erg heel druk en veel mensen hadden geparkeerd bij dit party centrum

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Vlakbij de wank kabelbaan, toiletten en ook douches worden niet regelmatig genoeg schoongemaakt

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Deze keer stonden we op de wei, het was heel druk maar altijd wel een plekje te vinden. Vriendelijke eigenaar. Douche is wel wat lastig want er is geen plek in de cabine om iets echt droog weg te leggen, verder ok

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

We zijn hier niet gebleven, de mensen zijn er vriendelijk maar langs een hoge rotswand te staan op een druilerige dag was te deprimerend. Mijn partner vond het te beklemmend

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Superschoon, supervriendelijk, echt een topcamping, hier kom ik graag terug

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Prachtig uitzicht op de moezel. Het sanitair echter is niet alleen pre-millennium maar zelfs pre sixties. Zo’ n ouderwetse rommel heb ik nog nergens gezien. Deze plek heeft echt een update nodig.

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Rij langs de camperplaats door de camping op, met asci kaart krijg je korting. Stonden we heel mooi aan het water op de camping voor vijf euro meer

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Supervriendelijke ontvangst (zelfs in NL). Zeer proper sanitair in nieuw gebouw. Alle voorzieningen, internet is gratis en goed. Mooie locatie (lawaai van de weg maar daarvoor aan de Ahr en prachtig uitzicht op de heuvels)

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Hallo Michael en Anja, je was heel vriendelijk voor ons op vrijdag om een ​​notstelplatz te geven voor onze kleine camper en de volgende dag staan ​​we op de plek van de Belgen. Vanmorgen waren we aanwezig dus we betaalden ze niet voor de twee dagen. We hebben twee dagen voor de machine getrokken en zijn daar 22 euro binnengekomen. Ik hoop dat dit werkt. LG Frank Janssen, Monika Andreas (camper NL 85 VFF 2)