@Frank-van-de-Ven
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Je kunt ook digitaal betalen met de app ‘Parkster’. Let op bij het downloaden van de app dat je de registratie helemaal doorloopt; dus het gaat pas werken als je de toegezonden mail, via een link, bevestigt. De app werkt op veel plekken in Duitsland.
Fijne schone camping met vriendelijke eigenaar. Schoon sanitair en uitstekende Wifi. Ik had voor drie nachten geboekt; helaas moest ik door omstandigheden 1 nacht eerder vertrekken. Deze nacht werd zonder probleem gerestitueerd. Super!
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

De voorzieningen, beschreven in ‘over deze locatie’ zijn aanwezig in de omgeving van deze camping. De camping is niet groot, heeft een gezellige indeling. Het sanitair is prima, zou in aantal iets groter mogen zijn. Bij aankomst en gesloten slagboom dien je de camping te bellen, je krijgt dan een toegangscode voor te openen. daarna zo’n 70 meter aan de linkerkant de receptie. De eigenaren zijn oprecht heel aardig en behulpzaam. Ik betaalde € 27pn
Dit lijken twee campings te zijn maar is één camping
Dit lijken twee campings te zijn maar is één camping met de ‘buren’
tarief £ 35 (1 persoon)
De laatste review is van twee jaar geleden. Ik ben hier nu begin juni ‘24. in die tussentijd is een 3 meter hoge Dam aangelegd over de volle breedte van het strand. voor het uitzicht vanuit de camping hoef je hier dus niet naar toe. heel jammer.
leuke camping, aardige beheerder, uitstekende Wifi op de pitch, weinig te doen in omgeving, maar geen £18 maar £26 per nacht (1 persoon).
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Prima Cp tegen het centrum aan. Hutjemutje, zo proberen ze iedereen toch een plekje te geven. Vriendelijke medewerkers, broodjesservice. Belachelijke prijs om te douchen. Gebruik niet de coördinaten maar het adres.